8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul. Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile partenerului în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. Oricum, inspiraţia lui în această direcţie vă va fi de un real folos. Un câştig neaşteptat se conturează. Sunteţi apreciat.

Taur
În cazul în care aveţi de pus la punct unele acorduri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia şi n-ar fi exclus să-şi propună să mai apeleze şi altădată la sugestiile dumneavoastră.

Gemeni
Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă mai rămână timp şi pentru propriile plăceri. Sunteţi impulsiv, agitat şi neliniştit şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult. Certurile, discuţiile în contradictoriu v-ar putea accentua starea de iritare, de nesiguranţă. Va trebui să staţi departe de orice speculaţie financiară.

Rac
N-ar fi exclus să apară unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele lămuriri. În plan profesional veţi avea unele realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Nu este momentul să încercaţi să obţineţi aprobare.

Leu
O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt multe de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu sau să apelaţi la cineva apropiat pentru a discuta lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte. Câteva încurcături financiare vă aduc în pragul disperării.

Fecioară
Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu superiorii ierarhici nu poate fi evitat, dar se va dovedi constructiv. Este posibil să aveţi un mic succes la serviciu, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica în activităţi pe care le-aţi tot amânat. Se pare că veţi găsi resurse financiare noi, dar trebuie să fiţi foarte atent la cheltuieli.

Balanţă
Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi şi acest lucru vă nelinişteşte. Conjunctura aceasta este de scurtă durată şi până spre seară veţi vedea totul într-o altă lumină. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine în gânduri. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să aveţi parte de o discuţie mai tensionată. În urma unor discuţii cu partenerii de afaceri reuşiţi să vă planificaţi activitatea.
 
Scorpion
Starea generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. N-ar fi exclus ca o suferinţă mai veche să revină. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dumneavoastră de ce sunteţi în stare. N-ar fi rău să încercaţi să fiţi mai conştiincios. Dacă nu veţi avea grijă cum vă administraţi bugetul, veţi avea surprize neplăcute.

Săgetător
Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii ierarhici vă apreciază eforturile. În familie sunt unele probleme cărora ar trebui să le daţi atenţie. Un prieten de care nu mai ştiaţi nimic vă va da un semn de viaţă. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă delicată a familiei.

Capricorn
Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şi o poziţie mai solidă la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program la muncă, nu comentaţi. Problemele financiare îşi vor găsi rezolvarea acolo unde vă aşteptaţi mai puţin. O sumă de bani pe care o primiţi la serviciu vă ajută să vă redresaţi. Discuţiile cu superiorii sunt normale, iar aceştia vă apreciază ideile.

Vărsător
Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dumneavoastră nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Initiaţivele dumneavoastră se vor lovi de tot felul de obstacole. Impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să faceţi greşeli şi să aveţi o relaţie mai tensionată cu superiorii ierarhici sau cu altă autoritate.

 Peşti
Aţi putea să revedeţi o mai veche cunoştinţă. Oricum ar fi, iniţiativele dumneavoastră în plan sentimental se vor bucura de apreciere. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv şi din acest motiv puteţi face greşeli. Gândiţi-vă de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Achitaţi mai întâi facturile scadente şi apoi faceţi achiziţiile dorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS