16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCarte de bucate marca Gwyneth Paltrow

Carte de bucate marca Gwyneth Paltrow

Moda cărţilor de bucate pare să îşi fi câştigat un nou adept, informează www.amando.it. Este vorba de frumoasa actriţă Gwyneth Paltrow, care şi-a surprins fanii cu o carte de bucate, dedicată tatălui său, şi în care vorbeşte de bucătărie şi de pasiunea pentru gastronomie. Actriţa laureată cu premiul Oscar în 1999 pentru rolul din „Shakespeare in Love“ şi-a lansat de curând la New York prima sa carte, care poartă un titlu sugestiv – „My Father’s Daughter“ („Fiica tatălui meu“). Volumul, pe care actriţa l-a dedicat tatălui său, decedat în 2002, vorbeşte despre pasiunea pentru bucătărie împărtăşită de cei doi. Prin această carte, la care Gwyneth Paltrow a lucrat peste zece ani, a dorit să le prezinte fanilor săi şi latura sa „umană“. „În ultimii zece ani, bucătăria a devenit una dintre cele mai mari pasiuni ale mele. Aragazul a ajuns cu adevărat epicentrul casei mele. Când sunt acasă, nu stau niciodată departe de bucătărie şi de cele mai multe ori e mereu ceva pe aragaz sau în cuptor pentru familia mea. Încerc întotdeauna să pregătesc ceva cu o valoare nutritivă ridicată pentru copiii mei“, scrie actriţa în prezentarea cărţii.

O relaţie apropiată

În ceea ce priveşte relaţia cu tatăl său, regizorul Bruce Paltrow, actriţa a mărturisit: „Reuşesc încă să îl simt lângă mine, cum mă întrerupe şi îmi spune să fiu atentă cu cuţitul, sau cum scoate un sunet de plăcere după ce a gustat ceva, aşa cum doar un evreu din Long Island ştie să facă“. Gwyneth urmează exemplul altor colege de breaslă, precum Eva Longoria, care s-au lăsat cucerite de pasiunea pentru „cratiţă“, o pasiune care pare să cucerească tot mai multe vedete din showbizz.
Totuşi, volumul lui Gwyneth nu a fost pe placul criticilor, care consideră că „iubitoarea fiică a patiserului Bruce Paltrow nu s-a dovedit a fi o bucătăreasă la fel de inspirată precum acela căruia îi dedică volumul“.
Cei mai mulţi dintre critici nu apreciază faptul că, în ultima perioadă, Gwyneth se lansează în fel de fel de acţiuni care nu au neapărat de-a face cu actoria, de la muzică şi până la gastronomie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS