14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Iubita perfectă

Femeile ştiu care sunt regulile de bază într-o relaţie – de exemplu că trebuie să îi amintească mereu partenerului cât de minunat este şi nu să povestească la nesfârşit despre cât de bun era „fostul“. Există însă şi alte indicaţii, mai puţin evidente, dar întâlnite în convieţuirea de zi cu zi, după care doamnele şi domnişoarele ar trebui să se ghideze pentru a primi titlul de „cea mai bună iubită“. Iată câteva dintre acestea.

Fiţi o iubită de gaşcă
Dacă veţi fi de acord să ieşiţi în oraş împreună cu prietenii lui să vedeţi un meci ori să vă alăturaţi grupului şi să priviţi la televizor diverse competiţii sportive, veţi fi considerată o iubită de gaşcă. El va aprecia efortul şi dorinţa dumneavoastră de a-i cunoaşte amicii. Asta nu înseamnă însă că trebuie să adoptaţi un comportament masculin – să înjuraţi cot la cot cu ei la fiecare ratare, să beţi bere după bere sau să vă apucaţi să spuneţi glume deocheate. Nu vă veţi face nici un serviciu dacă vă veţi purta întocmai ca „băieţii“ lui, dimpotrivă.

„Uitaţi“ lucruri la el acasă
Dacă nu locuiţi împreună, poate fi o strategie eficientă să „uitaţi“ diverse lucruri la el înainte de a pleca acasă. Însă, nu orice fel de lucruri. Dacă lăsaţi ca din greşeală un colier sau o pereche de cercei, atunci puteţi fi sigură că iubitul se va gândi cu drag la dumneavoastră de fiecare dată când va vedea respectiva bijuterie pe noptieră. În schimb, mai ales dacă relaţia este la început, nu este indicat să vă lăsaţi la el în baie periuţa de dinţi sau orice alt obiect de toaletă, căci s-ar putea ca partenerul să se sperie şi să considere că relaţia merge într-un ritm prea rapid.

SMS-uri scurte
Atunci când vă exprimaţi unele sentimente prin mesaje trimise pe telefon, optaţi pentru texte scurte şi provocatoare, care să îl intrige. Un mesaj de genul „Aseară a fost minunat, repetăm experienţa?“ va fi suficient pentru a-i trezi interesul şi pentru a-l menţine interesat. În schimb, evitaţi să îi trimiteţi mesaje mai lungi de două propoziţii, căci bărbaţii sunt de părere că SMS-urile sunt potrivite doar pentru a comunica rapid, scurt şi la obiect. A trimite unui bărbat un mesaj lung este echivalent cu a-l „plictisi“ cu un telefon care nu se mai termină.

Afecţiune în public
Nu este absolut nici o problemă să arătaţi din când în când afecţiunea faţă de partener atunci când sunteţi împreună în public. Nu exageraţi însă, un pupic „furat“ sau faptul că vă ţineţi de mână va fi suficient să îl facă să se mândrească în faţa prietenilor lui. În schimb, evitaţi să îl „sufocaţi“. Nu se va simţi în largul lui dacă veţi sta tot timpul lipită de el sau dacă veţi dori să îl sărutaţi cu pasiune în public.

Purtaţi lenjerie feminină
Îl veţi fermeca dacă purtaţi lenjerie intimă feminină şi sexy, care să îi aducă aminte de cât de mult este atras de dumneavoastră din punct de vedere fizic. Atenţie, însă! Optaţi pentru seturi simple, dar de efect, albe sau în culori pastelate, care vă pun în valoare feminitatea. Evitaţi însă seturile „complicate“, cu multe funde, şireturi sau catarame – partenerul va fi prea concentrat să îşi dea seama cum să vă dezbrace de aceste piese de lenjerie pentru a observa cât de bine vă vin.

Când îi vizitaţi părinţii
Atunci când primiţi invitaţia de a merge în vizită la părinţii lui, nu încercaţi cu orice preţ să epataţi. Optaţi să duceţi drept cadou un coşuleţ cu prăjiturele pe care le-aţi făcut chiar dumneavoastră, căci astfel veţi arăta că v-aţi dat interesul pentru a impresiona, nu aţi ales în grabă un dar de la magazin. În plus, mama lui va fi încântată că iubita fiului său se pricepe cât de cât la gătit. Nu încercaţi să faceţi o impresie bună ducând drept cadou părinţilor lui o sticlă din cel mai scump vin sau o vază extravagantă de cristal – astfel de daruri sunt puţin exagerate în orice moment al relaţiei şi pot da impresia că vă străduiţi prea mult.

Fiţi sinceră
În viaţa sexuală a oricărui cuplu se poate întâmpla ca, la un moment dat, lucrurile să se precipite un pic, iar partida de amor să se încheie înainte ca „ea“ să ajungă la orgasm. Dacă vi se întâmplă şi dumneavoastră, nu alegeţi varianta uşoară şi nu mimaţi. El va crede că nu este suficient de bun pentru dumneavoastră, iar acest lucru îl poate frustra.
În schimb, asiguraţi-l că, deşi nu aţi avut orgasm, v-aţi simţit bine şi partida de amor a fost minunată. Asta nu este o tragedie. Tragedie ar fi dacă l-aţi minţi în această privinţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII