10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Staţi cu ochii pe bunurile de valoare, pentru că sunt vizate de un pericol. Ori încheiaţi o afacere păguboasă, ori cineva vă creează un prejudiciu, şi la originea acestui risc se află o intenţie negativă a unei persoane care nu prea vă are la inimă. Descoperiţi cine vă este prieten şi cine nu. Încercaţi să vă detaşaţi de persoanele incomode, care se bagă în viaţa dumneavoastră.

Taur
Este o zi superbă pentru a socializa, a călători, a sta de vorbă cu lumea. Sunteţi în largul dumneavoastră în orice mediu v-aţi afla, dar cel mai bine vă simţiţi în spaţii largi, în locuri publice, acolo unde aveţi ocazia de a schimba idei cu ceilalţi. Faceţi o impresie excelentă acolo unde apăreţi, pentru că aveţi o atitudine de învingător care atrage atenţia asupra sa. Puneţi accent şi pe felul cum vă îmbrăcaţi, pe comportament şi atitudine.

Gemeni
Se ştie că sunteţi un visător prin definiţie, dar uneori visele se mai şi destramă. Priviţi cum se dărâmă proiectul pe care l-aţi ridicat din atâtea gânduri bune şi pe moment sunteţi derutat şi trist. Nu vă cramponaţi de acest eşec trecător, ci concentraţi-vă asupra altui ţel, dar fiţi totuşi realist când vă stabiliţi noile obiective. Nu visaţi cu ochii deschişi.

Rac
Dacă aveţi programată vreo întâlnire, nu vă aşteptaţi ca persoana pe care urmează să o vedeţi să fie parolistă şi să vină la ora exactă. Este o zi în care orice contact poate cunoaşte amânări, blocaje de comunicare, tocmai de aceea trebuie să vă înarmaţi cu multă răbdare şi toleranţă ca să puteţi suporta nazurile celor cu care intraţi în contact. Nici dumneavoastră nu sunteţi mai serios. Cu o glumă puteţi salva situaţia, dar imaginea va avea de suferit.

Leu
Sufletul tânjeşte după ceva drag, dar nu aveţi parte de aşa ceva. Vă simţiţi singur, neîmplinit, dezamăgit de ceea ce primiţi de la cei pe care-i iubiţi, ca atare, se poate spune că lipseşte ceva din viaţa dumneavoastră pentru a zâmbi cu toată inima. E o stare trecătoare, sunteţi un optimist prin excelenţă, deci veţi găsi imediat altceva de care să vă agăţaţi pentru a vă recăpăta tonusul pozitiv. Mulţumiţi-vă cu mai puţin.

Fecioară
Laudele au un efect mobilizator asupra tuturor, ca atare, nu uitaţi cât de important e să spuneţi o vorbă bună şi să apreciaţi meritele celor din jur, chiar dacă nu sunteţi entuziasmat de ceea ce au realizat ceilalţi. O apreciere, chiar şi ipocrită, atrage simpatia oricui. Lăudaţi bucatele gazdei, apreciaţi vinul gospodarului, faceţi complimente şi o să vedeţi că o vorbă de acest fel deschide orice uşă.

Balanţă
Fiţi corect în aprecieri şi nu trageţi o concluzie dacă nu cunoaşteţi lucrurile în profunzime. Fiţi sigur că aţi adunat toate informaţiile necesare şi aţi învârtit situaţia pe toate părţile, ca nu cumva să emiteţi o opinie incorectă sau parţială. Informaţi-vă din surse sigure înainte de a trage concluzia finală şi detaşaţi-vă de miezul evenimentelor. Aţi putea fi subiectiv şi nu tocmai corect în estimare.

Scorpion
Sunteţi la o răscruce de drumuri şi aveţi două căi diferite de mers, dar, deşi ambele au multe de oferit, vă atrage doar una dintre ele. Nu vă lăsaţi atras de prima variantă. Ar fi bine să ştiţi ceva şi despre a doua direcţie pe care o aveţi la dispoziţie, ca nu cumva să alegeţi ceva şi apoi să descoperiţi că aţi greşit. Nu vă aruncaţi la primul impuls, mai amânaţi un pic decizia şi puneţi în balanţă cele două propuneri.

Săgetător
Este o zi bună să fiţi generos. Găsiţi forma cea mai accesibilă de a dărui ceva din puţinul dumneavoastră, fie că e o donaţie, o pomană, un ajutor pentru un prieten de la care nu aşteptaţi nimic înapoi, pentru că vă veţi simţi mult mai bine după ce veţi face acest gest. Dar, dacă oferiţi, faceţi-o cu dragă inimă şi ţineţi totul numai pentru dumneavoastră, nu faceţi din asta un motiv de bravadă.

Capricorn
Vă gândiţi la o schimbare de direcţie în carieră, dar nu trebuie să porniţi pe noul drum la voia întâmplării, fără să studiaţi ofertele. Mai e nevoie de o perioadă de studiu, de informare, de analiză a direcţiei spre care vă îndreptaţi şi, la nevoie, chiar să cereţi un sfat specializat, ca să nu faceţi o alegere greşită. Există o persoană mai în vârstă în preajmă, care vă poate îndruma foarte bine, iar discuţia cu ea va fi un bun schimb de experienţă.

Vărsător
Când sunteţi provocat, e o plăcere să vă argumentaţi punctul de vedere cu tot felul de idei citite din cărţi. Experienţa acumulată va conta enorm pentru a vă asigura victoria într-o eventuală dispută intelectuală, dar trebuie să demonstraţi cu un ton cât mai diplomat că aveţi dreptate. Nu vă lăsaţi influenţat de nervii interlocutorilor, ci discutaţi cu ei cu mult calm şi toleranţă.

 Peşti
Nu suportaţi lenea sau rutina, ci vreţi ceva palpitant, plin de adrenalină, care să vă incinte şi să vă ţină în priză. Sportul sau plimbările prin natură s-ar potrivi de minune cu energia de care daţi dovadă, deci faceţi tot posibilul să nu transformaţi şi această zi în alt motiv de mâncat şi dormit în neştire. Vă veţi simţi excelent după un efort oricât de mic. Mobilizaţi-i pe cei din jur  să vă însoţească în periplul dumneavoastră prin parc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS