15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMinciuni şi infidelitate

Minciuni şi infidelitate

Atunci când sunt descoperiţi, infidelii scornesc tot felul de minciuni, care mai de care mai ciudate. Un sondaj recent, dat publicităţii de cotidianul german Bild, a demonstrat faptul că persoanele infidele ştiu să fie extrem de creative atunci când vine vorba de a-şi ascunde aventurile. Potrivit sondajului realizat în rândul a 5.000 de vizitatori ai site-ului joyclub.de, infidelii găsesc fel de fel de scuze pentru a ieşi cu faţa curată. Astfel, dacă partenerul sau partenera dumneavoastră invocă scuze precum „Ies doar cu un prieten“, „Muncesc până târziu“, „Doar am vorbit cu el/ea, nu este nimic între noi“, „Nu e ceea ce crezi“ sau „Suntem doar colegi“ este foarte posibil ca acesta/aceasta să vă ascundă ceva. Dacă totuşi sunt descoperiţi, infidelii ştiu cum să se justifice. Potrivit sondajului publicat de cotidianul german Bild, cei mai mulţi invocă alcoolul, această scuză fiind folosită de un sfert dintre persoanele intervievate. Alţi respondenţi au invocat nevoia de schimbare, în timp ce o altă scuză extrem de frecvent folosită a fost: „Mă neglijezi şi nu ai niciodată timp pentru mine“. Din top nu lipsesc nici scuze precum „Am avut nevoie să îmi confirme cineva că încă sunt atrăgător/atrăgătoare“ sau „El/ea era atât de seducător/seducătoare, încât nu am putut rezista“.

Fel de fel de scuze

Sondajul publicat de Bild scoate la suprafaţă şi o serie de scuze de-a dreptul stupide, cum ar fi „Era întuneric şi am crezut că eşti tu“ sau „Am crezut că eşti homosexual şi am zis să încerc şi altceva“. Nu lipsesc din listă nici scuzele de-a dreptul sarcastice şi răutăcioase, precum: „Ai spus că ai observa dacă te-aş înşela, am vrut să încerc să văd dacă e adevărat“, „A trebuit să fac o comparaţie, pentru a-mi aduce aminte de ce te-am ales pe tine“, „Îmi pare rău, iubitule/iubito, întotdeauna reuşesc să îi rănesc pe oamenii pe care îi iubesc“. Cei mai mulţi dintre respondenţi, mai precis 37 de procente, au recunoscut că au fost în dese rânduri infideli, majoritatea dintre ei fiind bărbaţi. În schimb, 33 la sută afirmă că nu îşi vor înşela niciodată partenerii. Alte 19 procente au declarat că au fost o singură dată infideli, în timp ce 11 la sută nu exclud posibilitatea ca pe viitor să „calce pe bec“.

Greşeli iertate

Mai mult de jumătate dintre respondenţi sunt siguri că au fost înşelaţi de partener, în timp ce doar 20 la sută dintre ei sunt siguri că nu au fost şi nu vor fi niciodată înşelaţi. Potrivit aceluiaşi sondaj, 39 la sută dintre persoanele intervievate au iertat infidelitatea partenerului, 48 l-ar ierta doar în anumite circumstanţe, în timp ce 13 procente nu au de gând să dea dovadă de înţelegere dacă ar afla că au fost „încornoraţi“.
Cei mai iertători s-au demonstrat a fi bărbaţii, 44 la sută dintre ei spunând că ar trece peste aventura partenerei, în timp ce, în cazul doamnelor, proporţia este de doar 31 la sută.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII