21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Încercaţi să vă organizaţi programul de lucru în aşa fel încât să puteţi evita pierderile de timp. Verificaţi-vă situaţia financiară, întrucât aţi putea avea surpriza să constataţi că aveţi mai mulţi bani decât credeaţi iniţial. Spre seară, persoane apropiate vă vor cere sprijinul şi veţi fi fericit să-i ajutaţi. Este posibil să dezvăluiţi anumite informaţii importante în mod neintenţionat. La locul de muncă, lipsa fondurilor poate fi un motiv de stres.

Taur
Astăzi aveţi nevoie de informaţii concrete pentru a putea lua unele decizii majore. Sunteţi extrem de productiv, iar acest lucru vă va ajuta să terminaţi un proiect mult mai devreme decât vă aşteptaţi. Spre seară, va trebui să vă controlaţi gradul de generozitate pentru a vă asigura că sunteţi în limite rezonabile. Veţi putea face bani din propriile afaceri. Atenţie la şantajele emoţionale.

Gemeni
Dacă veţi începe ziua cu o evaluare onestă a unei probleme, acesta va fi primul pas în rezolvarea ei. Deşi sunteţi tentat să vorbiţi cu cineva cu scopul de a afla un adevăr, constataţi că în această perioadă nu sunteţi pregătit pentru asta. Anulaţi în ultimul moment toate planurile din seara aceasta cu scopul de a vă odihni. Veţi putea afla informaţii interesante dintr-o conversaţie cu cineva apropiat.

Rac
Creaţi-vă un plan elaborat pentru a vă da seama de ce anume aveţi nevoie pentru a reuşi să demaraţi un proiect. O decizie financiară importantă va fi în discuţie. Încercaţi să vă stabilizaţi emoţiile şi să vă restabiliţi speranţele pe viitor. Posibil să vă supăraţi pe cineva apropiat, dacă acesta va lua o hotărâre fără să vă consulte. Acordaţi-i atenţie partenerului pentru a evita conflictele.

Leu
Sunteţi în căutare de confort, de aceea veţi încerca să creaţi mai multă frumuseţe şi armonie în casă. Sunteţi tentat să faceţi unele cumpărături prin intermediul internetului. Evitaţi confuzia mentală şi deschideţi-vă inima pentru a explora noi posibilităţi. Unele idei creative vă determină să petreceţi ore suplimentare. La locul de muncă, lăsaţi lucrurile aşa cum sunt pentru moment şi concentraţi-vă să obţineţi cel mai mare potenţial.

Fecioară
Confuzia mentală chiar poate fi o problemă pe ziua de astăzi. În plan sentimental, nu apare nici o schimbare în această perioadă, de aceea este momentul să examinaţi felul în care vă simţiţi cu adevărat. Speranţa de a termina un proiect astăzi va fi spulberată spre amiază, când o problemă neaşteptată vă va schimba direcţia de mers. Evitaţi să vă implicaţi în problemele celorlalţi.

Balanţă
Vă confruntaţi cu mici probleme de natură financiară, cât şi de sănătate şi poate ar fi timpul pentru o revizuire a situaţiei din aceste puncte de vedere. Veţi fi inspirat să acordaţi timp şi să munciţi pentru o cauză nobilă sau să acordaţi mai multă atenţie unei persoane care este nerăbdătoare să vă calce pe urme. Lipsa banilor ar putea fi de vină pentru problemele de acasă. Sunteţi predispus la accidente.

Scorpion
Vă confruntaţi cu o stare de confuzie, ce vă atrage în direcţii opuse, iar asta se întâmplă din cauză că vreţi să vedeţi ambele feţe ale unei situaţii. Abţineţi-vă să acordaţi prea mult timp şi energie unei persoane care nu apreciază şi refuză să vă întoarcă favoarea. Cercetaţi totul înainte de a vă angaja într-o schimbare financiară. Ar fi în avantajul vostru să staţi departe de orice implicare intimă cu un coleg.

Săgetător
Deşi în mod normal puteţi evita crearea de conflicte, aveţi tendinţa de a exagera lucrurile. Idealurile au crescut în ultima vreme şi de aceea va fi nevoie de o ajustare înainte de a încerca să puneţi totul în practică. Sunteţi tentat să vă înscrieţi la un curs, prin intermediul căruia vă puteţi dezvolta noi abilităţi. Activităţile de grup par a fi destul de relaxante. Spre seară, restabiliţi-vă claritatea gândurilor prin meditaţie.

Capricorn
Oportunităţi incitante vor apărea pe parcursul zilei, cel mai probabil un parteneriat ce ar putea să vă îmbunătăţească atât cariera, cât şi viaţa personală. Dacă doriţi să reacţionaţi într-o anumită situaţie, va trebui înainte de toate să vă analizaţi sentimentele şi mai apoi gândurile. În privinţa sănătăţii, vor apărea probleme minore cauzate de stres şi oboseală.

Vărsător
Astăzi sunteţi tentat să faceţi promisiuni care nu par să fie în conformitate cu angajamentele dumneavoastră. Unele tulburări emoţionale pot apărea cu uşurinţă pe parcursul zilei de astăzi. Spre seară, veţi medita cu privire la o problemă financiară. Capacitatea dumneavoastră de a prelua doar informaţiile de care aveţi nevoie pare a fi extrem de utilă astăzi. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă şi veţi petrece împreună clipe minunate.

 Peşti
Astăzi sunteţi dornic să visaţi şi să vă gândiţi la planuri de viitor, cu scopul de a schimba ceva în viaţa dumneavoastră. O schimbare bruscă de situaţie vă va dezvălui un adevăr, care pare extrem de greu de acceptat. Evitaţi astăzi exagerările, mai ales în privinţa partenerului de viaţă. Încercaţi să aflaţi mai multe în cazul în care doriţi să vă începeţi propria afacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU