16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi avea mai mult timp pentru a face unele schimbări personale şi pentru a vă organiza din punct de vedere spiritual. Veţi obţine informaţii importante şi noutăţi neaşteptate, ce v-ar putea schimba ideile cu privire la potenţialul dumneavoastră pe viitor. Vă bucuraţi de dragoste, apreciere şi devotament din partea celor din jur. Sunteţi tentat să puneţi cât mai multe întrebări pentru a simplifica problemele.
 
Taur
Sunteţi inspirat să faceţi anumite transformări de natură spirituală. Vă simţiţi mult mai responsabil şi dedicat în privinţa muncii; vă angajaţi în diverse activităţi ce vizează o pregătire şi o restabilire a ordinii şi echilibrului interior. Fiţi prudent în relaţiile cu cei din jur, pentru că unele prezenţe pot fi înşelătoare. Dacă veţi intra în dezbateri filozofice, acestea pot degenera în discuţii în contradictoriu.

Gemeni
Ziua de azi pare destul de confuză, posibil din cauza unor neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Prin urmare, comunicarea este singura soluţie în contextul de faţă. Nu evitaţi meditaţia, întrucât astfel vă veţi putea extinde gradul de înţelepciune şi încredere în propriile forţe. În plan profesional, vă bucuraţi de aprecieri din partea şefului, posibil de pe urma unei sarcini finalizate cu bine.

Rac
Sunteţi predispus să luaţi anumite decizii pripite şi asta ar putea modifica uşor stabilitatea mişcărilor dumneavoastră. Încercaţi o scurtă organizare a laturii interioare, pentru a vă asigura poziţia pe viitor. Aveţi tendinţa de a fi uşor neglijent în privinţa relaţiilor familiale, iar asta nu pare a fi un aspect favorabil. După-amiază, aveţi şanse mari să călătoriţi alături de prieteni. Divertismentul este cel mai bun remediu pentru dumneavoastră.

Leu
Începeţi ziua cu mici probleme de echilibru emoţional, iar remediul în acest caz este să vă urmăriţi sentimentele. Nu ignoraţi mesajele spirituale, întrucât acestea vor putea modifica perspectivele de viitor. A doua parte a zilei promite schimbări majore şi progrese din punct de vedere profesional. Lipsa de fonduri poate cauza stres, ţinând cont că situaţia financiară pare incertă.

Fecioară
O zi destul de grea, posibil şi din cauza raportului scăzut de energie, precum şi a unor mesaje şi noţiuni contradictorii. Acordaţi-vă mai mult timp pentru a procesa şi pentru a reuşi să integraţi în program anumite idei pe care le aveţi de ceva vreme. Evitaţi să furnizaţi anumite informaţii de natură personală. Spre după-amiază, pot apărea oferte de asocieri, precum şi călătorii scurte în interes de serviciu.

Balanţă
Intuiţia vă poate ajuta mai mult ca oricând. Pentru a fi mai sigur pe propriile puteri, ar trebui să vă opriţi din activitate şi să aruncaţi o privire asupra imaginii de ansamblu; astfel, veţi realiza ce compromisuri trebuie să faceţi pe parcursul zilei pentru ca totul să fie bine. Aveţi posibilitatea de a investi în această perioadă în asocieri profitabile. Şantajul emoţional, precum şi supraestimarea vă pot dez-avantaja enorm. Evitaţi-le!

Scorpion
O frică nejustificată va limita mişcările de astăzi, prin urmare, fiţi atent la sentimente pentru a vă da seama dacă este cazul unei schimbări. Planurile noi spre seară pot fi binevenite, întrucât vă vor încuraja să vă orientaţi spre noi posibilităţi în următoarele săptămâni. În plan familial, incertitudinile pot crea tensiuni, însă remediul în acest caz par a fi diversele activităţi sportive.  

Săgetător
Trebuie să vă revizuiţi priorităţile şi să vă concentraţi mai mult pentru a putea obţine ceea ce vă doriţi cu adevărat. Nu vă face griji în cazul în care nu vă bucuraţi de prea multă energie, căci în următoarele două zile veţi atinge maximum de randament. Seara o veţi petrece în compania celor dragi, prilej cu care aveţi ocazia de a le arăta cât de mult îi apreciaţi. Toate visele pot deveni realitate.

Capricorn
Vă confruntaţi cu o oarecare stare de confuzie emoţională şi, de aceea, veţi avea nevoie de puţină meditaţie, pentru a aduce lucrurile înapoi la o stare de echilibru. Vă veţi simţi mult mai stabil după o perioadă de recreere psihică. Spre seară, relaxaţi-vă lăsându-vă imaginaţia liberă şi explorând noi idei. În plan profesional, sunteţi extrem de inspirat şi vă bucuraţi de o gândire pozitivă. Evitaţi să îi impresionaţi pe ceilalţi.

Vărsător
Timpul vă va permite să vă relaxaţi mai mult sau să schimbaţi ceva în plan spiritual. În cazul în care vă hotărâţi să rezolvaţi o problemă, nu ezitaţi să puneţi întrebări directe. Majoritatea activităţilor vor promova armonia interioară. Sunteţi predispus la unele pierderi, posibil obiecte de valoare sau de natură socială. Nu rataţi ocazia de a lucra la domiciliu astăzi, astfel veţi evita stările de tensiune.

 Peşti
Sunteţi extrem de intuitiv şi hotărât să vă folosiţi energia cu scopul de a transforma totul în bucurie şi bunăstare. Veţi reuşi astfel să vă reechilibraţi din punct de vedere fizic şi emoţional, aspect ce vă va reda încrederea. Veţi putea să lucraţi în detalii fine şi să prezentaţi cele mai bune propuneri la locul de muncă. Sunteţi în măsură să faceţi modificările care credeţi că sunt necesare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS