10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGreşeli în căutarea partenerului potrivit

Greşeli în căutarea partenerului potrivit

Flirturi în timpul ieşirilor în oraş, întâlniri „oarbe“, căutarea unui partener pe internet. Dacă sunteţi singură şi vă aflaţi în căutarea unui partener, probabil aţi încercat toate aceste metode pentru a vă găsi sufletul pereche. După o perioadă, este posibil să vi se pară că toţi bărbaţii buni sunt „luaţi“ şi că sunteţi condamnată la a vă petrece restul vieţii singură.
Cu cât mai mult timp sunteţi singură, cu atât mai greu vi se va părea să găsiţi un partener potrivit. Însă, înainte de a vă resemna şi a renunţa la căutări, analizaţi-vă comportamentul pentru a vedea dacă nu cumva abordarea dumneavoastră include câteva mici greşeli care vă zădărnicesc eforturile de a vă găsi un partener.

Greşeala numărul unu

Una dintre cele mai frecvente greşeli pe care femeile le fac pe „scena întâlnirilor“ este să îşi să zugrăvească în minte imaginea unui bărbat perfect, care nu există, dar pe care ele continuă să îl caute. Nu este greşit să ştiţi foarte bine ceea ce vreţi de la un bărbat, însă, dacă urmăriţi numai şi numai perfecţiunea, veţi fi dezamăgită. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă coborâţi standardele, ci doar să fiţi mai realistă în căutările dumneavoastră.
Este important să aveţi mereu în minte ideea că nimeni nu este perfect şi să vă concentraţi pe lucrurile care vă plac la un potenţial partener. Nu este „sănătos“ să  treceţi calităţile cu vederea din cauza aspectelor care nu vă sunt pe plac.

Păreţi disperată

Vi se întâmplă să vă aruncaţi în braţele tuturor bărbaţilor care par interesaţi de dumneavoastră? Dacă da, atunci fiţi sigură că faceţi o greşeală pentru că acest comportament creează impresia că vă veţi mulţumi cu primul venit. O altă greşeală pe care este posibil să o faceţi este să petreceţi exagerat de mult timp pe reţelele virtuale de socializare, plângându-vă că sunteţi singură şi că vă doriţi un iubit. Doar pentru că profilul dumneavoastră este văzut numai de prieteni nu înseamnă că nu este posibil ca printre amicii dumneavoastră să fie cineva interesat. Iar acest „cineva“ ar putea fi descurajat de faptul că sunteţi în căutarea unui simplu partener, nu a „lui“, cel cu care să vă petreceţi restul vieţii.

Grăbiţi lucrurile

Atunci când găsiţi, în sfârşit, un partener potrivit, după o perioadă lungă de aşteptare, vă simţiţi probabil în al nouălea cer şi din această cauză aveţi tendinţa de a face paşi prea repezi în relaţie. Totuşi, dacă vreţi să îl păstraţi lângă dumneavoastră, trebuie să lăsaţi lucrurile să se deruleze încet, de la sine.
Nu lăsaţi dorinţa prea mare de a vă întemeia o familie să strice o relaţie care pare excepţională. Nu insistaţi să vă mutaţi împreună şi nici nu începeţi să vorbiţi despre copii după doar o lună de relaţie – aceste discuţii s-ar putea să-l sperie pe partenerul dumneavoastră. Astfel, relaţia se va termina chiar înainte de a începe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS