12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi este probabil să vă confruntaţi cu ceva probleme în plan sentimental, de aceea e bine să fiţi cât mai indulgent. Încercaţi să vă păstraţi echilibrul şi să vă concentraţi îndeosebi pe ceea ce aveţi de făcut la locul de muncă. În contextul unei adunări sociale sau a unei conferinţe de afaceri, veţi putea avea o conversaţie relaxantă cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp. Evitaţi să vă implicaţi în asocieri financiare.

Taur
Aveţi ocazia să descoperiţi noi informaţii, ce vă vor orienta spre o perspectivă mai bună. Dacă veţi hotărî să împărtăşiţi pasiuni şi inspiraţii cu cei apropiaţi, veţi obţine cu siguranţă sprijin din partea lor. În plan sentimental, totul decurge perfect, iar visele dumneavoastră par să se împlinească. Se poate spune că este momentul pentru un nou început. Cina cu partenerii de afaceri ar putea fi un succes.

Gemeni
Este posibil să vă aflaţi în imposibilitatea de a lua o decizie cu privire la un conflict bazat pe informaţii false. Faceţi tot posibilul pentru a descoperi adevărul, întrucât acesta v-ar putea avantaja. Spre prânz, vă orientaţi atenţia spre un nou proiect şi astfel vă simţiţi mai echilibrat. Faceţi-vă timp şi pentru copii. Câtă vreme sunteţi organizat, veţi reuşi să faceţi ce v-aţi propus.

Rac
Apelaţi la un consultant de încredere pentru a fi sigur că luaţi cele mai bune hotărâri financiare. Generozitatea de care daţi dovadă în relaţia cu un prieten apropiat v-ar putea crea ceva probleme cu soţul sau partenerul. Prin urmare, ar fi mai bine să acţionaţi prudent. Unii membri ai familiei pot veni cu cerinţe nerezonabile la adresa dumneavoastră. Sunteţi plin de idei bune, iar rezultatele sunt peste aşteptări.

Leu
Talentul creativ pare să fie extrem de apreciat de către cei din jur. Spre după-amiază, fiţi pregătit pentru o schimbare bruscă a planurilor şi trataţi cu atenţie orice informaţie nouă. Aţi putea descoperi o modalitate ingenioasă de a vă îmbunătăţi considerabil situaţia financiară, însă trebuie să faceţi unele cercetări înainte de a acţiona. Verificaţi tot ceea ce faceţi la locul de muncă şi asiguraţi-vă înainte de a face orice propunere.  

Fecioară
Sunteţi extrem de generos cu cei din jur, însă ar fi bine să acţionaţi precaut, întrucât este posibil să oferiţi cuiva ceva ce v-ar putea folosi în viitorul apropiat. Dacă vă hotărâţi să cereţi sfaturi cu privire la o problemă de sănătate, cu siguranţă acestea vă vor fi de folos. Nu îi lăsaţi pe alţii să ia hotărâri în numele dumneavoastră. Acest lucru vă poate dezavantaja din punct de vedere financiar.

Balanţă
Aveţi ocazia să vă eliberaţi din punct de vedere profesional. Vă veţi putea orienta spre un obiectiv personal pe care l-aţi tot amânat. Vă bucuraţi de o perspectivă mult mai clară pe parcursul zilei. Seara, vă bucuraţi de o excelentă stare de spirit, ceea ce vă determină să vă gândiţi la o scurtă distracţie cu prietenii. Pentru a progresa din punct de vedere sentimental, încercaţi să vă exprimaţi mai clar.

Scorpion
Spiritul creativ pare să îşi facă simţită prezenţa, sunteţi hotărât să redecoraţi împrejurimile casei sau să modificaţi pe alocuri interiorul căminului. Înainte de a merge la cumpărături, faceţi o verificare succintă a finanţelor. Veţi putea face o impresie bună oferind o mână de ajutor unor persoane care pot fi potenţiali colaboratori. Feriţi-vă însă de unii colegi care nu au tocmai cele mai bune intenţii şi asta vă irită peste măsură.

Săgetător
Astăzi, activitatea nu pare să coincidă întocmai cu planurile dumneavoastră şi asta întrucât veţi petrece mult timp în compania unei persoane importante. Înainte de a accepta orice achiziţii majore sau angajamente, citiţi totul cu atenţie şi nu ezitaţi să puneţi întrebări. Spre seară, sunteţi extrem de sociabil şi generos în contextul unei reuniuni cu cei apropiaţi. Veţi fi apreciat pentru abilitatea de a socializa în cadrul unei mulţimi.

Capricorn
Este bine să ţineţi cont îndeosebi de intuiţie şi mai puţin de fapte sau de cifre. În a doua parte a zilei, o persoană vă va solicita sprijinul, ajutaţi-o să depăşească starea de dezamăgire emoţională cu care se confruntă. În privinţa comunicării, este bine să fiţi cât mai coerent şi precis în exprimare. Recompensele pentru unele fapte bune din trecut vor evidenţia ziua de astăzi.

Vărsător
Relaţiile dumneavoastră cu cei din jur se vor îmbunătăţi considerabil, pentru că veţi comunica mai mult decât de obicei. Vă vedeţi nevoit să vă alegeţi un confident dintre cei apropiaţi şi pare a fi o sarcină destul de grea pentru dumneavoastră. Nu refuzaţi o excursie în familie ce nu pare a fi scumpă şi care poate contribui la întărirea legăturilor cu cei dragi. Sunteţi reţinut când vă confruntaţi cu situaţii noi.

 Peşti
Începeţi ziua hotărât să finalizaţi un proiect major, iar pe parcurs descoperiţi diverse posibilităţi ce par să vă avantajeze. Evitaţi orice abatere şi încercaţi pe cât posibil să nu vă lăsaţi distras de la ce aveţi de făcut. Spre seară, sunteţi inspirat să organizaţi o petrecere şi luaţi legătura cu prietenii. Sunteţi tentat să petreceţi mult timp în activităţi de divertisment. Reuşiţi să vă orientaţi mai bine în viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS