14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aţi reuşit să vă recăpătaţi energia şi veţi avea destul de multe realizări la muncă. Înainte de a vă implica într-o conversaţie sau prezentare, pregătiţi-vă ideile. Relaţiile personale au avut oarecum de suferit  pentru că nu aţi avut timp să le acordaţi atenţia cuvenită; aţi putea să mai rezolvaţi problema în contextul unor conversaţii sincere cu cei dragi. Sunt şanse mari să întâlniţi noi interese romantice.

Taur
Energia şi încrederea de care daţi dovadă vă vor inspira să vă asumaţi un risc. Rămâneţi optimism şi abordaţi fiecare problemă cu încredere, îmbrăţişând oportunităţile care apar. Ar fi indicat să vă menţineţi disciplina ca şi până acum şi să nu alergaţi după o recunoaştere superficială meritelor. Simţiţi nevoia unui prieten de încredere, pe care să vă puteţi baza în această perioadă. Fiţi conciliant.

Gemeni
Aveţi încredere în instincte şi luaţi orice decizie din inimă. Sunteţi mai concis, mai ales în context profesional, şi refuzaţi să acceptaţi răspunsuri negative. Persoanele dragi solicită mai multă atenţie; încercaţi să vă faceţi timp să ascultaţi şi problemele lor. Treceţi printr-o perioadă în care preluaţi controlul în marea majoritate a situaţiilor în care vă găsiţi. Vă simţiţi aglomerat şi aveţi un sentiment de disconfort.

Rac
Obţineţi informaţii care vă ajută să vă realizaţi minusurile, aşa că renunţaţi la unele activităţi care nu par să vă ducă nicăieri. Dacă vreţi să vă recăpătaţi energia şi echilibrul interior, adaptaţi-vă programul şi faceţi-vă mai mult timp pentru activităţi distractive şi chiar pentru puţină mişcare. Vi se ivesc oportunităţi interesante de investiţie, iar acestea sunt extrem de binevenite. Vă bucuraţi de încredere.

Leu
Apar situaţii neprevăzute la locul de muncă, ce vă determină să lăsaţi baltă planurile pe care vi le-aţi făcut; încercaţi să nu vă simţiţi frustrat şi străduiţi-vă să vă menţineţi gândirea pozitivă. Puteţi întâlni persoane noi, care au toate şansele să devină prieteni pentru o bună perioadă de timp. Sunteţi extrem de senzual şi aveţi un chef nebun să socializaţi. Fiţi precaut şi evitaţi să vă sumaţi riscuri inutile.

Fecioară
Vă bucuraţi de o energie deosebită, dar încercaţi să nu exageraţi din prea mult entuziasm. Ar trebui să învăţaţi să delegaţi unele sarcini pentru a vă proteja. Dacă optaţi pentru o abordare directă a problemelor, le puteţi rezolva cu uşurinţă.
Lucrurile nu sunt atât de negative precum par; evitaţi însă să fiţi încăpăţânat, dacă nu vreţi să îndepărtaţi unii prieteni. Dragostea pluteşte în jurul dumneavoastră.

Balanţă
Sunteţi atât de energic, încât aveţi toate şansele să vă rezolvaţi toate treburile până la amiază. Prin urmare, vă va rămâne restul zilei liber pentru a vă putea relaxa şi distra. Încercaţi să vă faceţi timp să-i vizitaţi pe acei prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. E o zi în care vi se fac extrem de uşor favoruri. Chiar dacă unele idei vi se par cu adevărat bune, fiţi mai precaut în comunicarea cu cei din jur.

Scorpion
Sunteţi într-o formă bună şi reuşiţi să depăşiti cu uşurinţă blocajele şi întârzierile care se ivesc pe parcursul zilei. Nu evitaţi schimbul de idei cu ceilalţi; e posibil să descoperiţi noi pasiuni sau interese. Aveţi tendinţa să fiţi mai deschis în comunicarea cu ceilalţi. Încercaţi să vă menajaţi; vă veţi încuraja partenerul de viaţă să preia unele sarcini mai obositoare. Includeţi-i pe cei dragi în planurile de astăzi.

Săgetător
Cei care vă admiră tăria de caracter şi isteţimea vor apela la dumneavoastră pentru a solicita sfaturi practice. Încercaţi să vă protejaţi energia şi interesele şi nu încercaţi să vă ocupaţi de toate; e cazul să-i mai lăsaţi şi pe alţii să acţioneze. Sunteţi de apreciat pentru felul în care vă asumaţi angajamentele, iar fiecare acţiune pe care o faceţi vă apropie de visele dumneavoastră. Sunteţi perfecţionist şi critic.

Capricorn
V-aţi propus să descoperiţi anumite informaţii şi se pare că aveţi destul de mult succes astăzi. Înainte să vă faceţi o părere finală asupra unei situaţii şi să luaţi o decizie, fiţi sigur că aveţi toate informaţiile importante. Încercaţi să nu-i mai neglijaţi pe cei pe care îi iubiţi şi arătaţi-le recunoştinţa dumneavoastră. Dacă vă simţiţi agasat sau criticat, rămâneţi tare pe poziţie şi luptaţi-vă pentru a vă afirma în societate.

Vărsător
Astăzi aţi putea avea parte de unele informaţii vitale, ce v-ar putea ajuta să avansaţi considerabil din punct de vedere financiar. Spre seară, veţi primi un telefon pe care l-aţi tot aşteptat de o vreme şi în urma căruia veţi realiza că v-aţi îngrijorat inutil din cauza unei probleme. Vă puteţi confrunta cu unele situaţii neprevăzute din cauza unui prieten de sex feminin. Folosiţi-vă de abilităţile creatoare.

 Peşti
Veţi realiza că unele obstacole recente au avut rolul de a vă readuce pe direcţia cea bună. E posibil să fiţi tentat să faceţi unele cumpărături, în vederea redecorării căminului. Ar fi indicat să fiţi prudent şi să evitaţi achiziţiile spontane, pentru că, în caz contrar, vă puteţi confrunta cu grave probleme financiare. Atenţie sporită în cazul în care semnaţi documente, unele persoane vor să profite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS