9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Matinal cu scandal

Ce poate fi mai relaxant decât o companie bună, o canapea perfectă şi o comedie de nota 10. „Matinal cu scandal“ (Morning Glory) este, cu siguranţă,  alegerea perfectă; o comedie romantică a cărei acţiune se desfăşoară în lumea emisiunilor matinale de televiziune. Regizorul Roger Mitchell şi scenarista Aline Brosh McKenna aduc peliculei un strop de genialitate printr-o distribuţie de succes. Protagoniştii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton, alături de Patrick Wilson şi Jeff Goldblum.
Când Becky Fuller, producătoare de televiziune pasionată de meserie, este concediată de la programul de ştiri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă ca şi viaţa personală. Ambiţioasă, acceptă provocarea noului şef, Jerry Barnes, de a revitaliza matinalul „Daybreak“, ale cărui audienţe sunt extreme de scăzute. Încercând să ascundă o relaţie amoroasă cu producătorul, Becky se confruntă cu destule obstacole atunci când îl angajează pe legendarul Mike Pomeroy, un titan al televiziunii, care refuză cu încăpăţânare să prezinte ştiri pe care le consideră sub nivelul lui: bârfe despre vedete, vreme, modă şi altele asemenea.
Ca şi cum nu era de ajuns, refuză să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck, o fostă regină a frumuseţii căreia îi place formatul matinalului. Pe măsură ce Mike şi Colleen îşi aduc răfuiala personală din culise în faţa camerelor de filmat, Becky se luptă să nu i se destrame relaţia pe care tocmai a înfiripat-o cu colegul său producător. Va reuşi oare să obţină echilibrul mult râvnit?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS