Acasă Magazin Mel B mai vrea un copil

Mel B mai vrea un copil

Fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel B, şi-a propus ca anul acesta să mai facă un copil, informează site-ul femalefirst.co.uk. Mel B şi soţul său, Stephen Belafonte, cresc deja trei fetiţe – Phoenix şi Angel, de 12 şi respectiv trei ani, fiicele lui Mel provenite din relaţiile anterioare şi Giselle, fiica de şase ani a lui Stephen – însă îşi doresc să aibă şi un copil al lor. „Sunt o fire foarte mămoasă şi iubesc copiii.
Mi-am propus şi sper să rămân din nou însărcinată până la sfârşitul acestui an“, a declarat cântăreaţa.
Mel B şi Stephen au fost prieteni buni înainte de a deveni iubiţi şi apoi soţi, iar artista este de părere că prietenia lor este elementul care îi ajută să îşi menţină căsnicia. „Care este secretul căsniciei noastre? Faptul că m-am căsătorit cu cel mai bun prieten, pe care îl ştiam de zece ani. Nici unuia nu i s-a părut situaţia ciudată, pentru că ne cunoşteam foarte bine“, a explicat Mel B într-un interviu acordat revistei Reveal.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version