20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte stiri

Serviciu SMURD în Gorj
Ministerul Sănătăţii şi-a propus să înfiinţeze Serviciul SMURD la nivelul judeţului Gorj până la sfârşitul acestui an. Judeţele în care lipsesc în prezent echipajele SMURD sunt Caraş-Severin, Covasna, Gorj, Sălaj, Teleorman, Tulcea. Motivul principal al lipsei serviciilor SMURD în judeţele amintite este că acestea nu au intrat în programele de dotare ale Ministerului Sănătăţii şi ale Ministerului Administraţiei şi Internelor.
• Eugen Măruţă

Au ajuns la spital intoxicate cu etnobotanice
Trei fete au fost găsite de paramedici pe o bancă de pe strada Tipografului, suferind de ameţeli şi vărsături provocate de consumul de substanţe halucinogene. După acordarea primului ajutor, cele trei minore au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, pentru investigaţii medicale amănunţite.
• Roxana Popescu

A încercat butelia cu o lumânare şi a explodat
Panică vineri seară într-un bloc din Drobeta Turnu Severin. Un bărbat a montat o butelie în apartamentul unui prieten şi a încercat să facă o probă de gaze cu o lumânare aprinsă. În acel moment s-au acumulat gaze şi s-a produs o deflagraţie. Când s-a aprins butelia, bărbatul a aruncat-o pe geamul de la bucătărie. Uşa de la intrare a fost afectată, iar bărbatul a suferit câteva arsuri pe faţă şi pe mâini, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
• Alin Ghiciulescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS