17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă veţi crea condiţiile perfecte pentru a restabili ordinea la locul de muncă. Alcătuiţi o listă cu lucrurile pe care doriţi să le puneţi în practică în perspectivă şi vă găsiţi ceva timp pentru meditaţie în acest sens. Spre seară, starea de spirit se va îmbunătăţi, probabil datorită romantismului de care daţi dovadă în relaţia de cuplu. E posibil să vă faceţi griji din cauza unor responsabilităţi financiare.

Taur
O documentare pe internet vă poate ajuta să descoperiţi o cale inovatoare de a duce la îndeplinire un obiectiv oarecum evaziv. Atunci când acţiunile unei persoane mai imature vă pun la încercare răbdarea, cel mai indicat ar fi să le ignoraţi. Încercaţi să fiţi mai organizat, pentru a reuşi să duceţi la îndeplinire tot ceea ce v-aţi propus. Evitaţi orice abuz pentru a nu vă pune în pericol sănătatea.

Gemeni
Puteţi face o plimbare în natură sau unele exerciţii fizice. Luaţi unele notiţe întrucât unele informaţii importante nu trebuie ratate. Încercaţi să priviţi lucrurile dintr-o perspectivă mai filozofică. Oportunităţi de natură romantică pot apărea în contextul unor întâlniri sau reuniuni de amploare. Nu trebuie să neglijaţi sănătatea, pentru că puteţi avea probleme digestive.

Rac
Veţi fi destul de cooperant, în special la locul de muncă, şi asta va constitui un avantaj în privinţa obiectivelor de viitor. Aveţi tendinţa de a ignora propriile sentimente, întrucât vă concentraţi prea mult pe nevoile celor din jur. Sunteţi pus în postura de a stabili o limită pentru a evita o micşorare a bugetului dumneavoastră pe viitor. Doriţi să începeţi o nouă afacere şi e momentul ideal pentru a afla mai multe detalii.

Leu
Unele dezvăluiri v-ar putea determina să vă schimbaţi planurile de viitor. Sunteţi destul de comunicativ şi asta vă va avantaja în contextul unui schimb de informaţii. Spre seară, aveţi ocazia de a pune bazele unei noi relaţii. E posibil să aveţi un comportament ciudat cu cineva din familie şi să generaţi unele divergenţe. Încercaţi să fiţi conciliant şi să nu vă enervaţi inutil.

Fecioară
Astăzi sunteţi nevoit să urmaţi instrucţiunile altcuiva, însă realizaţi că astfel puteţi face unele progrese. În plan sentimental, daţi dovadă de naivitate, prin urmare, ar fi indicat să priviţi lucrurile dintr-un unghi mai raţional. Pot apărea noi oportunităţi prin intermediul unor evenimente sociale la care participaţi. La serviciu se vor ivi unele oportunităţi de avansare. Trebuie să fiţi hotărât în discuţia cu şefii. Un lucru spus în grabă, vă dezavantajează.

Balanţă
Dimineaţa primiţi o veste minunată şi faceţi planuri pentru a sărbători ceva. Nu sunteţi deloc interesat de o relaţie din trecut, însă, cu toate acestea, veţi avea surpriza de a afla mult mai multe decât vreţi să ştiţi. Vă confruntaţi cu o situaţie care vă va indigna. Evitaţi să fiţi prea dur cu dumneavoastră înşivă în această perioadă. Acordaţi atenţie partenerului de suflet.

Scorpion
Faceţi-vă timp pentru a pune în aplicare un nou sistem de evidenţă sau un nou proiect de organizare. Întrucât nu rezistaţi tentaţiei, veţi achiziţiona ceva ce vă doreaţi de mult timp; veţi observa însă că apar unele dezechilibre financiare mai târziu. Unele relaţii pot deveni instabile. Pot apărea situaţii neplăcute cu privire la un membru al familiei, care vă vor afecta starea de spirit spre seară. Relaţionaţi armonios astăzi cu colegii de muncă.

Săgetător
Vă veţi confrunta cu o problemă de autoritate de la prima oră a zilei, aşa că e posibil să aveţi o atitudine mai rebelă şi mai furioasă. Deşi nemulţumirile sunt justificate, nu ajungeţi nicăieri dacă insistaţi să-i convingeţi pe cei din jur. Veţi fi nevoit să găsiţi o cale alternativă de a vă îndeplini dorinţele. Nu dezvăluiţi detalii despre viaţa unor persoane care ar putea folosi informaţiile împotriva dumnevoastră.

Capricorn
Veţi depăşi cu uşurinţă orice obstacol sau orice problemă de autoritate care se va ivi. Deşi eforturile de a raţionaliza fiecare mişcare şi de a vă organiza vă vor aduce un plus de eficienţă, vă veţi bucura abia mai târziu de mai multă libertate de mişcare. S-ar putea să aveţi probleme din cauză că sunteţi încăpăţânat. Partenerul de viaţă nu e mulţumit de cum decurg lucrurile în viaţa de cuplu.

Vărsător
Veţi fi foarte hotărât să faceţi unele schimbări în viaţă; încercaţi să vă concentraţi eforturile pe chestiuni realiste. Prima prioritate ar trebui să fie organizarea astfel încât să restabiliţi ordinea în jur. Simţiţi nevoia să vă înnoiţi cu un obiect vestimentar şi să faceţi astfel o mică schimbare de look. Încercaţi să vă continuaţi planurile de studiu pe care vi le-aţi făcut cu ceva timp în urmă.

 Peşti
Chiar dacă sunteţi nerăbdător să-i ajutaţi pe cei din jur, încercaţi să nu vă neglijaţi. Ar trebui să începeţi să delegaţi unele sarcini dacă vreţi să aveţi mai mult timp pentru dumneavoastră. Ar fi indicat să aveţi mai mult tact în discuţiile cu colegii de muncă; riscaţi să spuneţi unele lucruri pentru care va trebui să vă cereţi scuze mai târziu. Puteţi obţine informaţii importante dacă ştiţi cui să vă adresaţi. Veţi obţine mici câştiguri băneşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS