10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostumul de baie modelator

Costumul de baie modelator

Un producător australian de costume de baie a lansat recent un model nou şi cât se poate de special, care creează iluzia că purtătoarea sa are un posterior mai bombat decât în realitate. Compania producătoare, Zoggs, se laudă că este primul costum de baie de acest gen, publicul-ţintă fiind format din femeile care doresc să îşi îmbunătăţească rapid aspectul fizic, uşor şi fără a apela la chirurgii plasticieni. Noul costum de baie dintr-o bucată, botezat Booty Suit, a fost lansat pe piaţă pe internet, la începutul acestei săptămâni, la preţul de 32 de lire sterline, împreună cu Boost Suit, un model al cărui obiectiv este acela de a crea iluzia unui decolteu mai generos. La prima vedere, costumul de baie pare obişnuit, însă producătorii îşi asigură clientele că modelul a fost proiectat în mod inteligent, în aşa fel încât să pună în valoare rotunjimile celei care îl poartă.

Un costum special

Reprezentanţii companiei Zoggs au explicat că Booty Suit este confecţionat dintr-un material elastic special, asemănător celui folosit pentru lenjeria intimă corectoare sau modelatoare, fiind „căptuşit“ cu un fel de plasă. Acestea sunt elementele care asigură o susţinere mai bună posteriorului, conferind totodată un efect de ridicare. Proiectat pentru a acorda posteriorului susţinere, Booty Suit are totodată proprietatea de a aplatiza abdomenul, pentru a crea o siluetă atrăgătoare. În plus, costumul asigură susţinere şi bustului, graţie bretelelor ajustabile.
Costumul de baie a fost realizat în principal pentru înotătoarele de performanţă, creatorii modelului susţinând că efectul de lifting nu afectează negativ viteza cu care purtătoarea costumului se deplasează în apă. Acesta este rezistent la clorul din piscine şi are o durată de viaţă de 25 de ori mai mare decât costumele de baie tradiţionale.
Pentru că vânzările pe internet au crescut semnificativ după lansarea costumului de baie Booty Suit, reprezentanţii multor lanţuri de magazine din Europa, în special din Marea Britanie, au decis să se „aprovizioneze“ şi să aducă acest produs şi pe rafturile lor. Comercianţii îşi susţin decizia argumentând că doamnele şi domnişoarele nu vor putea rezista ofertei de a cumpăra un costum de baie cu proprietăţi modelatoare, care are, în acelaşi timp, calitatea costumelor de baie pe care le folosesc înotătorii profesionişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS