14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi fi dispus să luaţi unele decizii pe care le-aţi tot amânat de câteva luni şi asta datorită faptului că încrederea dumneavoastră este, în sfârşit, restabilită din anumite puncte de vedere. Sunteţi în căutarea unor sfaturi practice, pe care doriţi să le obţineţi de la persoane cu experienţă. Este indicat să vă urmaţi dorinţele şi visele în această perioadă. Evitaţi eventualele conflicte cu colegii de serviciu.  

Taur
Este o perioadă în care ar trebui să fiţi mult mai inspirat pentru a finaliza unele sarcini personale. Spre seară, e indicat să vă concentraţi îndeosebi pe proiecte ce necesită o gândire detaliată. În contextul unei discuţii cu un prieten, vă puteţi bucura de o poziţie aparte dacă hotărâţi să dezvăluiţi unele adevăruri. Aveţi tendinţa să fiţi destul de critic astăzi. Nu acceptaţi să vă asumaţi responsabilităţile altor persoane.

Gemeni
Astăzi sunteţi optimist în toate mişcările pe care le faceţi şi este posibil să aveţi ocazia să daţi un nou sens unui scop pe care îl urmăriţi. Atenţie la hotărârile pe care le luaţi astăzi, întrucât, fără să vreţi, e posibil să deranjaţi anumite persoane din jur. Vă stabiliţi un interval de timp până la începerea unui nou proiect. Spre seară, cineva are ocazia să vă pună într-o lumină proastă.

Rac
Puteţi juca rolul unui consilier de valoare, cu condiţia să faceţi o distincţie clară între ficţiune şi realitate. Puteţi beneficia de unele informaţii noi ce vă pot ajuta în luarea unei decizii. Păreţi destul de înţelegător, în contextul în care ceilalţi dau dovadă mai degrabă de egoism şi de nepăsare. Puteţi suferi unele traumatisme minore din cauza unei stări de epuizare. Luaţi o pauză în activitate.

Leu
Ar fi indicat să vă petreceţi timpul în natură pentru a reuşi să vă restabiliţi starea de calm interior şi să vă îmbunătăţiţi capacitatea de concentrare. Vă puteţi bucura de noi idei, vă puteţi organiza şi structura gândurile şi puteţi consolida o anumită decizie astfel. Cea mai bună variantă de a ajuta un prieten drag este de a-l asculta cu atenţie, evitând să daţi sfaturi. Aveţi ocazia să cunoaşteţi oameni noi.

Fecioară
O schimbare de decor vă va ajuta să vedeţi lucrurile mult mai clar. Răsfăţaţi-vă în linişte pentru a atenua o greutate emoţională pe care o resimţiţi de ceva timp. În zilele ce vor urma, vă puteţi bucura de o ameliorare a situaţiei financiare, ce vă va ajuta să eliminaţi unele griji. Nu încercaţi să vă ascundeţi sentimentele faţă de persoanele apropiate. Sunteţi tentat să petreceţi o noapte întreagă în oraş alături de prieteni.

Balanţă
Sunteţi hotărât să duceţi la îndeplinire tot ceea ce v-aţi propus. E posibil, spre după-amiază, să vizitaţi un loc în care nu aţi mai fost şi să aveţi parte totodată de ceva aventuri interesante. Prioritară pentru dumneavoastră este securitatea financiară, prin urmare vă va lua ceva timp pentru a pune bazele unui buget mai realist. Veţi căuta variante creative pentru a face ceva bani în plus. E posibil să aveţi nevoie de mai mult spaţiu.

Scorpion
Hotărâţi să vă puneţi la punct situaţia financiară şi sunteţi silit să eliminaţi unele cheltuieli inutile şi să vă schimbaţi implicit unele obiceiuri în privinţa cheltuielilor. Veţi comunica în mod armonios cu cei dragi şi veţi fi inspirat să vă evidenţiaţi latura creatoare prin artă, scris şi muzică. Enegiile psihice sunt destul de puternice în această perioadă, aşa că veţi putea pune în practică idei noi.

Săgetător
Astăzi sunteţi pregătit pentru a depăşi orice situaţie neprevăzută. Este posibil să achiziţionaţi lucruri noi, întrucât sunteţi foarte hotărât să obţineţi ceea ce vreţi la un preţ redus. Veţi avea idei noi despre decoraţiuni, pe care le puteţi pune în practică în cadrul căminului dumneavoastră. Creaţi un plan detaliat pentru o mutare viitoare sau pentru un eveniment major. Încercaţi să vă păstraţi calmul.

Capricorn
Aveţi posibilitatea să vă restabiliţi echilibrul în plan financiar cu un minim de efort. Sunteţi hotărât să vă organizaţi sarcinile la locul de muncă şi asta vă poate ajuta să priviţi lucrurile cu mai multă claritate în perspectivă. Spre seară, aveţi ocazia să vă întâlniţi cu prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp. Evitaţi astăzi extravaganţa sau eventuale scheme financiare riscante. Atenţie sporită în cazul în care călătoriţi.
 

Vărsător
Astăzi, se pare că sunteţi optimist şi plin de energie, iar această stare de spirit vă inspiră în vederea creării unor noi vise pentru viitor. Un cadou neaşteptat vă va aminti cât de important sunteţi pentru cei din jur. Spre seară, apelaţi mai degrabă la o gândire practică. Puteţi beneficia de unele recompense de pe urma unei asocieri cu un grup organizat. Sunteţi tentat să recurgeţi la unele schimbări de imagine.

 Peşti
Sunteţi dornic să învăţaţi ceva nou sau să vă alăturaţi unui grup de creaţie. Aţi putea descoperi că aveţi fondurile necesare pentru a face o achiziţie pe care v-o doreaţi de ceva timp. În cazul în care prietenii vă vor solicita în vederea rezolvării unui conflict, le veţi oferi o soluţie de compromis, care se dovedeşte a fi corectă şi echilibrată. Întâlniţi o persoană ce vă va deveni foarte dragă în viitorul apropiat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS