15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
În continuare, Jupiter (Marele Benefic)va fi vedeta acestui semn zodiacal, ceea ce va genera o stare de satisfacţie şi de bună-dispoziţie, dar şi de unele excese, cum ar fi, de exemplu, cheltuielile fără rost, festinuri care vor avea urmări dintre cele mai diferite: bucurii, satisfacţii, crize biliare, pagube materiale. Nu vă neglijaţi nici partenerul de viaţă, pentru ca armonia să fie cuvântul de ordine.

Taur
Se anunţă o perioadă incendiară pentru nativii din această zodie. Planurile dumneavoastră se conturează exact cum v-aţi dorit. Nu puteţi fi decât fericit. Sunteţi foarte emotiv şi agitat şi asta v-ar putea cauza mici probleme cu partenerul de viaţă. Nu uitaţi că şi el e om şi are dreptul să se agite puţin. Relaxaţi-vă, lucrurile merg spre bine, aşa că puteţi privi cu detaşare viaţa. Aveţi grijă şi cu sănătatea.

Gemeni
Un sfârşit de săptămână plin de haos pentru Gemeni. Multă muncă şi acasă, nu numai la serviciu. Nu ştiţi cum să vă împărţiţi pentru a mulţumi pe toată lumea. Încercaţi să luaţi totul pe rând şi altfel veţi scăpa de o posibilă cădere nervoasă. Aveţi nevoie şi de nişte exerciţii fizice pentru relaxare. Includeţi în rutina zilnică şi câteva exerciţii de fitness. Poate ar fi timpul pentru un abonament la sală.

Rac
Viaţa sentimentală a Racilor este în floare. Vă bucuraţi în aceste zile de weekend de atenţia partenerului de viaţă şi se pare că şi el primeşte acelaşi tratament din partea dumneavoastră. Cu alte cuvinte, dragostea pluteşte în aer. Aveţi însă grijă şi nu lăsaţi imaginaţia să vă păcălească atunci când vine vorba de sănătate. Nu aveţi nici o problemă, totul e în mintea dumneavoastră.

Leu
Sunteţi foarte comunicativ în acest sfârşit de săptămână. Aveţi puterea de a merge mai departe lăsând trecutul în spate. Simţiţi că trebuie să faceţi următorul pas important din viaţa dumneavoastră. Aveţi un sentiment bun privind şi un proiect anume, dar pentru moment trebuie să renunţaţi la el. Nu este un lucru rău pentru că vă vor veni alte idei, poate mult mai bune, aşa că n-ar fi rău să mai aşteptaţi.

Fecioară
Cariera dumneavoastră este foarte importantă în acest moment, aşa că petreceţi mult prea mult timp la serviciu şi asta poate cauza probleme în viaţa personală. Partenerul de viaţă se va simţi neglijat şi nu prea puteţi face nimic în privinţa asta.
N-ar fi rău, pentru a mai linişti apele, să vă ascultaţi inima şi să încercaţi să-i pregătiţi o mică surpriză. Aveţi nevoie de susţinerea lui pentru a avansa în carieră.

Balanţă
Dacă sunteţi plecat în vacanţă, veţi avea parte de un sfârşit de săptămână fascinant. Ideile noi care vă vin, oamenii pe care îi întâlniţi vor avea un impact pozitiv asupra dumneavoastră.
E posibil să legaţi noi prietenii, care vă vor aduce multe beneficii pe viitor. Unii prieteni mai vechi s-ar putea să dispară din peisaj pentru a face loc noilor cunoştinţe.
Aveţi grijă la micile accidente care vă pândesc.

Scorpion
Veţi fi foarte activ şi veţi interacţiona cu multă lume. Veţi organiza ieşiri în oraş şi asta vă va face să vă simţiţi foarte activ şi plin de viaţă.
Sunteţi foarte competitivă şi gata să vă găsiţi jobul visurilor dumneavoastră. E posibil să apară câteva probleme de sănătate, însă nu e nimic grav, nu trebuie să vă alarmaţi.
Dacă vă simţiţi obosit poate ar trebui să vă odihniţi.

Săgetător
Săgetătorii se pregătesc intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat: un examen, o mutare decisivă în viaţa personală. Energie au destulă, deşi aceste evenimente la care se gândesc le vor solicita toată atenţia. Eforturile nativilor nu vor fi lipsite de roade şi ei vor simţi acest lucru, aşa că nu se vor abate de la scopul propus. Săgetătorii se vor bucura şi de clipe de relaxare în compania unei persoane dragi.

Capricorn
Veţi fi foarte emotivi şi veţi dispune de un fel de inteligenţă emoţională ieşită din comun. Acest lucru vă va ajuta să vă rezolvaţi unele probleme sentimentale delicate. Vă vor veni multe idei noi şi veţi atrage multă lume. Veţi dispune şi de o independenţă financiară de care nu v-aţi bucurat de mult timp. S-ar putea să nu fiţi înţeleşi de alţii, aşa că păstraţi-vă gândurile pentru dumneavoastră.
 

Vărsător
Vă veţi simţi stăpâni pe dumneavoastră în acest weekend. Folosiţi acest lucru pentru a prelua iniţiativa în proiectele de la serviciu care se preconizează. Veţi face numai lucruri bune. În acelaşi timp, pregătiţi-vă pentru câteva veşti bune care vă vor schimba viaţa. Vă veţi schimba părerea despre vechile planuri şi veţi dori să le refaceţi. O întâlnire de afaceri se va încheia cu un succes neaşteptat.

 Peşti
Ar fi bine să vă ascultaţi inima şi instinctele în acest sfârşit de săptămână, pentru că veţi avea numai de câştigat. S-ar putea să vă izbiţi de unele probleme, iar asta va duce la mici schimbări. Vă veţi întreba dacă să mizaţi pe încrederea celorlalţi sau să luaţi decizii singură Compromisurile s-ar putea să nu funcţioneze în această situaţie. Dacă aveţi încredere în dumneavoastră, totul va fi bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS