8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă aşteaptă o zi de odihnă şi de relaxare, în care vă veţi revigora spiritul. Alocaţi mult timp unei discuţii cu cineva apropiat, însă totul poate fi benefic doar în contextul unui schimb profund de sentimente. Luaţi în calcul în special priorităţile dumneavoastră şi încercaţi să vă gândiţi bine înainte de a accepta propunerea unei afaceri în grup. Veţi avea ocazia să cunoaşteţi oameni noi şi asta vă va spori reputaţia.

Taur
Unele proiecte noi în curs de desfăşurare vă vor provoca să fiţi mai ferm şi mai încrezător în forţele proprii, în special în context profesional. Aveţi posibilitatea de a transforma un hobby personal într-o afacere profitabilă. Evitaţi să faceţi unele promisiuni pe care e posibil să nu le puteţi îndeplini. Veţi reuşi să faceţi progrese remarcabile în domeniul afacerilor dacă vă veţi baza în principal pe bun-simţ.

Gemeni
Treceţi printr-o perioadă de transformare emoţională şi fizică şi lucrurile par a fi destul de marcante astăzi, întrucât sunteţi dominat de un sentiment de tristeţe şi nu vă bucuraţi de prea multă energie. Vă confruntaţi astăzi cu cineva care pare să nu vă înţeleagă, prin urmare încercaţi să luaţi singur hotărâri în privinţa dumneavoastră. Implicaţi-vă în unele activităţi ce vă motivează.

Rac
Ziua de azi vă rezervă o surpriză plăcută; un vis vechi şi evaziv se poate transforma în realitate, iar astfel veţi putea face progrese remarcabile. Sunteţi tentat să faceţi unele schimbări de imagine spre după-amiază. Poate veţi lua decizia unor modificări drastice cu privire la relaţia de cuplu. Implicaţi-vă în activităţi fizice ce vă pot stimula şi evitaţi să faceţi promisiuni pe care nu le puteţi respecta.

Leu
Astăzi sunteţi tentat să faceţi unele modificări în cadrul căminului, pentru a-l face mai confortabil şi mai călduros. Comunicaţi cât mai deschis pentru a câştiga încrederea celor din jur, astfel le puteţi schimba părerea despre dumneavoastră. Veţi stabili unele limite în relaţia cu un prieten drag, iar acest lucru vă poate elibera de un sentiment de frustrare. Nu ar strica să dezvoltaţi anumite idei ce vă pot ajuta.

Fecioară
Veţi fi nevoit să lăsaţi un proiect în aşteptare, până veţi obţine mai multe informaţii; cel mai probabil, veţi reveni asupra lui în săptămâna ce va urma. Sunteţi nevoit să participaţi la dezbaterea unei dileme de grup, iar dacă veţi adopta o poziţie corespunzătoare, vă veţi bucura de unele avantaje. Este posibil ca o persoană mai tânără să vă solicite în vederea unei consilieri; nu ezitaţi să o ajutaţi.

Balanţă
E o zi în care aţi putea să vă bazaţi pe intuiţie şi să renunţaţi la unele stări emoţionale negative. Este indicat să discutaţi despre planurile dumneavoastră cu un prieten de încredere, înainte de a face orice modificare majoră în ceea ce vă priveşte. Evitaţi să pierdeţi timpul cu dezbateri inutile şi cu confruntări. Va trebui să fiţi îndeajuns de disciplinat pentru a putea modifica ceea ce e necesar. Aveţi şanse mari să recuperaţi ceva ce aţi pierdut.

Scorpion
Începeţi ziua implicat într-o problemă financiară şi încercaţi să creaţi un buget mai rezonabil pe viitor. Simţiţi o nevoie acută de a sta singur şi de a medita. Spre seară, e posibil să recurgeţi la un schimb de informaţii cu alte persoane. Ar fi indicat să evitaţi cu orice preţ unele subiecte controversate şi nu îngăduiţi nimănui să execute sarcini care vă erau destinate dumneavoastră.

Săgetător
Astăzi se dă o luptă în interiorul dumneavoastră – ceea ce gândiţi nu coincide cu ceea ce simţiţi, prin urmare puteţi apela la meditaţie pentru a vă recăpăta senzaţia de seninătate. Dacă trataţi totul cu atenţia cuvenită, veţi putea descoperi ceea ce vreţi cu adevărat. Încercaţi spre seară să vă relaxaţi, să vă regrupaţi şi să vă echilibraţi sentimentele. Încercaţi să vă păstraţi onestitatea, în contextul unor întâlniri cu persoane importante.

Capricorn
Confortul şi relaxarea vor fi o prioritate pentru dumneavoastră. Fiţi dispus să aşteptaţi puţin mai mult pentru a obţine exact ceea ce vreţi şi renunţaţi să acţionaţi din nerăbdare sau de frică. Spre seară, vă bucuraţi de o discuţie benefică şi interesantă cu partenerul de viaţă. Astăzi, comunicarea va fi o sursă de cunoaştere. Încercaţi să vă petreceţi timpul cu persoane cu mai multă experienţă.

 Vărsător
Aveţi nevoie de mai multă concentrare decât de obicei şi asta din cauza faptului că multe dintre activităţile la care participaţi au tendinţa de a se bloca din anumite considerente. Încercaţi să fiţi mai flexibil pentru a reuşi să obţineţi mai mult pe ziua de azi. Este momentul să faceţi unele modificări în plan profesional. Aveţi nevoie de entuziasm în viaţă şi v-ar ajuta foarte mult dacă aţi interacţiona cu oameni noi.

 Peşti
Meritaţi o scurtă pauză în plan profesional. Eforturile pe care le-aţi făcut în privinţa securităţii financiare vor începe să dea roade. Daţi dovadă de o mare capacitate de a planifica totul pe viitor. Puteţi fi solicitat de un prieten drag, care trece printr-o perioadă grea de schimbare. E posibil să faceţi un angajament sau o promisiune ce vă ajută să vă stabilizaţi viaţa personală. Riscaţi să fiţi instabil emoţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS