6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Pentru a evita să vă faceţi griji inutile, trataţi cu interes prezentul şi încercaţi să vă regăsiţi încrederea în dumneavoastră şi să eliminaţi teama de viitor. Sunteţi destul de confuz în ceea ce priveşte direcţia pe care trebuie să o urmaţi în viitor, de aceea e indicat să faceţi un efort să înţelegeţi lucrurile clar. Sunteţi acaparat în special de probleme financiare şi încercaţi să lansaţi noi proiecte.

Taur
Astăzi v-ar avantaja o atitudine mai flexibilă, pentru că v-ar permite să acceptaţi mai uşor unele modificări şi v-ar putea oferi o oportunitate de dezvoltare spirituală. Puteţi resimţi o anumită confuzie la un moment dat, legată, probabil, de o decizie importantă pe care trebuie să o luaţi; ar fi indicat să căutaţi mai multe informaţii pentru a vă ghida. Încercaţi să adăugaţi echilibru în percepţiile dumneavoastră despe familie.

Gemeni
Evitaţi astăzi gândirea critică sau jignirile, întrucât e posibil ca mai târziu să regretaţi unele lucruri pe care le spuneţi acum. În plan profesional, sunteţi foarte solicitat, pentru că sunteţi persoana de care depind unele schimbări. Nu vă aglomeraţi şi încercaţi să renunţaţi la unele sarcini mai puţin importante. Puteţi face tranzacţii financiare care vă vor aduce bani în plus.

Rac
E o zi în care sunteţi plin de energie, aşa că veţi obţine rezultate spectaculoase astăzi, în special la locul de muncă. Fiţi mai atent decât de obicei dacă sunteţi nevoit să conduceţi un autoturism. Încercaţi să vă deschideţi inima şi mintea spre noi orizonturi; e posibil să vă confruntaţi cu unele promisiuni deşarte la locul de muncă. Un membru de sex feminin din familie ar putea fi destul de greu de abordat astăzi.

Leu
O stare de spirit extrem de optimistă vă va orienta spre noi cercuri sociale în acest weekend şi vă va ajuta să vă reînviaţi unele pasiuni. Spre seară, în contextul unei întâlniri cu prietenii, veţi ocupa o poziţie de arbitru, pentru că sunteţi singurul care poate evalua situaţia în mod obiectiv. Aveţi ocazia să descoperiţi noi filozofii ce v-ar putea ajuta să vă orientaţi pe viitor.

Fecioară
Dacă veţi considera că există anumite dez-echilibre în viaţă, ar fi indicat astăzi să vă elaboraţi un nou plan care să includă mai mult timp pentru relaxare şi pentru onorarea intereselor personale. În cazul în care vă doriţi să faceţi o achiziţie, nu ar fi rău dacă aţi mai aştepta puţin, pentru a avea mai mulţi bani şi pentru a găsi exact ceea ce căutaţi. Evitaţi să vă implicaţi prietenii în problemele personale, întrucât ar putea deveni neloiali.

Balanţă
Astăzi daţi dovadă de o forţă interioară extraordinară, care vă ajută să vă menţineţi pe drumul cel bun. Daţi randament în special în ceea ce priveşte modul de gândire şi e posibil să obţineţi şanse pentru un nou proiect de mare succes. Nu daţi vina pe alţii pentru încăpăţânarea dumneavoastră şi nu ezitaţi să vă duceţi într-o călătorie de afaceri. Spre seară vă veţi extinde cercul de prieteni.

Scorpion
Deşi sunteţi ferm convins că aveţi dreptate, astăzi ar trebui totuşi să vă impuneţi o limită în ceea ce priveşte exprimarea opiniilor şi părerilor personale. O schimbare de situaţie va fi binevenită; vă va rămâne mai mult timp liber pentru a vă urmări interesele personale. Încercaţi să vă păstraţi flexibilitatea pe tot parcursul zilei. Unele certuri pot duce la o ruptură familială, aşa ca ar fi indicat să nu vă lăsaţi influenţat de părerile altcuiva.

Săgetător
Astăzi vă bazaţi mult pe intuiţie şi luaţi decizii ţinând cont mai degrabă de ceea ce simţiţi decât de ceea ce gândiţi. Dorinţa de a percepe realitatea ca atare vă va permite să priviţi lucrurile mult mai clar decât cei din jur. Sunteţi foarte hotărât să găsiţi noi idei inovatoare pentru viitor. Asiguraţi-vă că nu veţi lua în calcul părerile excentrice şi imprevizibile din jur. Evitaţi să vorbiţi prea mult astăzi.

Capricorn
Se pare că aveţi o postură de mentor; împărtăşiţi din cunoştinţele dumneavoastră unei persoane mai puţin experimentate, expunând pas cu pas direcţiile de urmat. Se pare că vă bucuraţi de o perioadă de stabilitate financiară, iar acest lucru vă e extrem de util, în special în ceea ce priveşte situaţia familială. Spre seară, nu ar strica să vă faceţi puţin timp pentru meditaţie; ar putea fi şi un mod plăcut de relaxare.
 

Vărsător
Cu toate că sunteţi destul de agitat, ar fi indicat să acordaţi atenţie oricărui mesaj cu tentă spirituală, deoarece în acest mod vi se pot dezvălui răspunsuri surprinzătoare la unele întrebări ce vă frământă de mult timp. Fiţi deschis spre a face un compromis, mai degrabă spre seară; astfel, aţi putea evita o pierdere importantă. Participaţi cu plăcere la activităţi sociale ce vă pot ajuta să legaţi noi conexiuni.

 Peşti
Sunteţi hotărât să vă concentraţi îndeosebi pe abordarea unor proiecte de mare succes cu scopul de a vă elibera de unele sarcini. Orele suplimentare şi eforturile pe care le-aţi depus în plan profesional se vor concretiza în sfârşit, aducându-vă mari satisfacţii. În perspectivă, e posibil să aveţi o escapadă amoroasă în contextul unei legături de afaceri. Este posibil ca un prieten să vă solicite bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS