20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinInvitaţii la nunta Prinţului William

Invitaţii la nunta Prinţului William

Casa Regală britanică a trimis invitaţiile pentru nunta Prinţului William al Marii Britanii şi a lui Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie la catedrala Westminster Abbey. Potrivit site-ului people.com, 1.900 de persoane au fost invitate la ceremonia religioasă care se va desfăşura înaintea evenimentului monden al anului 2011. Oaspeţi la nunta Prinţului William şi a lui Kate vor fi demnitari britanici şi străini, reprezentanţi ai organizaţiilor caritabile şi celebrităţi, dar, cu toate acestea, majoritatea va fi reprezentată de rude şi prieteni apropiaţi ai mirilor. Potrivit presei britanice, Sarah Ferguson, Ducesă de York, fostă membră a familiei regale, nu se numără pe lista de invitaţi.
Slujba de cununie de la Westminster Abbey va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, iar pe scaunele din primul rând vor sta Regina Elisabeta, Ducele de Edinburgh, Prinţul de Wales, Ducesa de Cornwall, Prinţul Harry, precum şi părinţii miresei, Michael şi Carol Middleton, sora sa, Pippa, şi fratele său James.
Nu toţi invitaţii care vor asista la cununie vor participa, însă, şi la petrecerea de nuntă. Dintre cei 1.900 de invitaţi, circa 600 de persoane sunt invitate la recepţia oferită de regină la palatul Buckingham şi numai 300 vor fi invitate la dineul care va fi găzduit de tatăl mirelui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS