10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi este o zi bună pentru călătoriile în scop de studiu şi perfecţionare. La serviciu apar modificări în maniera de lucru, adoptaţi metode noi sau vi se dau alte sarcini. Viaţa sentimentală trece pe un plan secund, din pricina unei incompatibilităţi sau a unor preocupări faţă de alte aspecte ale existenţei. În ceea ce priveşte situaţia financiară, analizaţi bine toate detaliile înainte de a lua o decizie.

  Taur
Aveţi un tonus de invidiat şi rezistaţi bine la acţiunea factorilor externi. Dacă aţi avut probleme de sănătate, veţi începe să faceţi progrese. Vă ajută mult o activitate sportivă, aşa că vă puteţi gândi la un nou mod de a vă petrece timpul liber. În viaţa sentimentală se anunţă neînţelegeri şi chiar rupturi, în special în cazurile în care nu este prima dată când relaţia lasă de dorit.

  Gemeni
Chiar dacă vi se pare că problemele de acasă sunt greu de suportat, încercaţi să nu vă concentraţi asupra lor prea mult, pentru că vă faceţi rău. Dacă veţi reuşi să le treceţi cu vederea, lucrurile îşi vor intra în normal foarte repede. Călătoriile reprezintă experienţe care vă îmbogăţesc spiritual şi vă deschid noi orizonturi. În dragoste încercaţi să vă manifestaţi mai mult sentimentele faţă de persoana iubită.

  Rac
Sfaturile date prietenilor, dacă nu sunt solicitate, riscă să trezească reacţii neplăcute. Vă înţelegeţi bine cu cei din familie atâta timp cât le respectaţi libertatea, aşa cum îşi doresc. O persoană deosebit de atractivă şi responsabilă reuşeşte să vă trezească interesul, deci aţi putea avea parte de o întâlnire deosebită. Este important totuşi să rămâneţi cu picioarele pe pământ, pentru a nu suferi deziluzii.
 
  Leu
Perspectivele sunt excelente în aria socială. Înfrângeţi-vă timiditatea şi nu ezitaţi să cunoaşteţi oameni noi. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să acordaţi încredere oricui, însă puteţi avea parte de oportunităţi interesante în urma unor întâlniri. Împrospătaţi-vă viaţa de cuplu, dându-i un suflu nou. Folosiţi-vă de imaginaţie şi surprindeţi-vă partenerul. Ziua de astăzi s-ar putea să vă aducă o nouă idilă, cu o persoană de care până acum vă lega o simplă prietenie.

  Fecioară
Dacă aveţi probleme cu banii, prietenii nu vă vor putea ajuta. Va trebui să strângeţi cureaua şi să aşteptaţi să se remedieze situaţia. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie de cuplu, treceţi printr-o fază de răceala, iar dacă nu aveţi un partener stabil, veţi avea parte de o mulţime de întâlniri. Se poate totuşi să fiţi prea ocupat cu alte responsabilităţi. Dacă aţi acumulat stres în ultima vreme şi vă simţiţi obosit sau nervos, faceţi tot posibilul pentru a vă asigura necesarul de somn.

  Balanţă
Aveţi parte de unele neplăceri legate de sănătate. Puteţi alege să mergeţi la un control sau puteţi opta să faceţi o cură de vitamine sau tratamente corporale. Relaţia de cuplu se îmbunătăţeşte şi primiţi multă afecţiune din partea persoanei iubite. Pentru cei care abia au început o nouă idilă, va fi nevoie de multă răbdare şi de un efort suplimentar pentru a depăşi obstacolele întâlnite. Dacă însă sunteţi dispus şi chiar doritor să luptaţi, premiul cel mare este asigurat.

 Scorpion
Dacă ieşiţi în oraş ori mergeţi la o întâlnire cu prietenii sau la o petrecere, există posibilitatea să cunoaşteţi o persoană care va juca un rol esenţial în viaţa dumneavoastră. Se anunţă un nou început în domeniul sentimental. Pentru că vă plac lucrurile de calitate şi mai ales produsele de lux, vă veţi satisface câteva mofturi, cheltuind pentru propria bunăstare. Atâta timp cât cheltuielile nu afectează serios bugetul, totul va fi bine.

 Săgetător
Vă scot din sărite persoanele care vi se plâng de diverse probleme şi tindeţi să le judecaţi aspru. Încercaţi să fiţi mai înţelegător sau îndepărtaţi-vă înainte să le spuneţi lucruri usturătoare. Impulsivitatea în afaceri este nerecomandată, în special în cazurile în care este vorba despre sume mari de bani. În viaţa sentimentală sunteţi mai puţin dispus să investiţi timp şi energie, iar persoana iubită se simte ignorată.

  Capricorn
În aceste zile sunteţi preocupat de aspecte legate de locuinţă. Poate decideţi să vă mutaţi în altă parte, într-o locuinţă care vă poate oferi confortul pe care îl căutaţi. Aveţi parte de discuţii fructuoase cu persoane mai în vârstă, a căror experienţă de viaţă vă poate fi de folos. În dragoste nu mai puteţi fi mulţumit prea uşor, aveţi standarde ridicate, în unele cazuri poate chiar exagerat de mari, astfel încât şansele să începeţi o nouă relaţie sunt minime.

  Vărsător
În această perioadă vă veţi confrunta cu situaţii dificile în viaţa sentimentală. Veţi fi nevoit să faceţi distincţia între ceva concret şi real, menit să vă facă fericit, şi ceva care nu reprezintă nimic mai mult decât o simplă iluzie. Acasă reuşiţi să îi convingeţi pe toţi să vă facă pe plac, graţie farmecului dumneavoastră, de care de altfel sunteţi conştient. Apar perspectivele unei călătorii şi unei activităţi în cadrul unui grup mare de oameni.

  Peşti
Situaţia financiară nu este strălucită, prin urmare este mai prudent să evitaţi cheltuielile majore. Dacă totul va decurge bine, în curând veţi putea să vă redresaţi situaţia. Dacă aveţi activităţi sportive, nu încercaţi să doborâţi vreun record. Eforturile exagerate sunt riscante. Aveţi de rezolvat unele probleme din viaţa de cuplu, probleme apărute din cauza unor conflicte de interese. Menţineţi un dialog cu partenerul de viaţă şi veţi reuşi să găsiţi cele mai bune soluţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS