Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Bebeluşele îşi deschid sală de dans

Ioana şi Cristina, Bebeluşele de la „Cronica Cârcotaşilor“, vor deveni profesoare de dans. Cele două dansează de când se ştiu şi pentru că îşi doresc să-i înveţe şi pe alţii s-au hotărât să-şi deschidă o sală de dans.
„De când am început să lucrăm pentru improvizaţiile «WE LOVE TO ENTERTAIN YOU», am intrat în contact cu foarte mulţi copii şi tineri care s-au arătat dornici să înveţe să danseze“, a mărturisit Cristina.
Bebeluşele au mai fost puse în postura de profesoare. Ioana a făcut coregrafii pentru diverse evenimente, iar Cristina predă lecţii de dans sportiv de aproape doi ani.
Mirela MARINESCU

Anda Adam, în topurile internaţionale

Anda Adam a cucerit topurile din Dubai, cu „Show me“, după ce a ameninţat clasamentele franceze cu piesa „Ce ţi-aş face (Selecta)“ feat Alex Velea. Artista a intrat direct pe poziţia 13 a unuia dintre cele mai populare radiouri din Emirate, Radio 1, într-o ţară în care temperaturile înalte creează un sezon al petrecerilor aproape fără sfârşit, ritmurile pasionale ale piesei româncei reuşind să cucerească ringurile de dans. Ea s-a clasat înaintea unor artişti de primă ligă internaţională ca Usher, Flo Rida sau Nelly Furtado, ajutând astfel la deschiderea unei noi pieţe pentru muzica românească.
Mirela MARINESCU

Romanul „The Stand“ al lui Stephen King, pe marele ecran
Romanul „The Stand“, al celui mai cunoscut autor de literatură thriller-horror – americanul Stephen King -, va fi ecranizat de studiourile Warner Bros, în colaborare cu CBS Films, anunţă presa internaţională.
Subiectul cărţii este legat de un grup de supravieţuitori dintr-un viitor postapocaliptic al omenirii distruse aproape în întregime de un virus.
După „The Stand“ a mai fost realizat, în 1994, un film de televiziune care i-a avut ca protagonişti pe Gary Sinise şi Rob Lowe. Într-un rol secundar a apărut atunci şi Stephen King.
NewsIn

„Final Destination“ va continua cu două noi pelicule

„Final Destination“, una dintre cele mai populare serii de filme horror ale ultimului deceniu, va continua, aproape sigur, cu două noi pelicule, a anunţat actorul Tony Todd, citat de presa internaţională.
Todd, care joacă în „Final Destination 5“ alături de Emma Bell, a mai spus că următoarele două pelicule ale seriei ar putea fi realizate simultan, potrivit intenţiei producătorilor.
Cel mai nou film din această serie va avea premiera americană pe 26 august. Scenariul urmăreşte povestea supravieţuitorilor prăbuşirii unui pod. Aceştia vor afla, după „reţeta“ primelor patru pelicule, că destinul este implacabil.
NewsIn

Bon Jovi nu va mai susţine concerte timp de doi ani

Trupa americană de muzică rock Bon Jovi intenţionează să întrerupă timp de doi ani seria concertelor, pentru a avea timp să-şi „reîncarce bateriile şi să poată crea“, după cum a declarat bateristul Tico Torres, citat de presa internaţională.
„O pauză este binevenită pentru ca oamenii să te aprecieze cum se cuvine“, a spus Torres.
Chitaristul Richie Sambora a completat: „Avem nevoie de o pauză, însă nu va fi una lungă. Vrem să susţinem concerte precum cei de la Rolling Stones“.
Ultimul concert de dinaintea pauzei va fi la Lisabona, în iulie. Înainte de acesta, însă, trupa va cânta la Bucureşti, pe 10 iulie.
NewsIn

Lifetime va face un film cu prinţul William şi Kate Middleton
Un film despre povestea de dragoste dintre prinţul William al Marii Britanii şi Katte Middleton va fi realizat de reţeaua de televiziune americană Lifetime, urmând să fie difuzat în aprilie, cu o săptămână înaintea nunţii celor doi, relatează presa internaţională.
Pelicula se va numi simplu „William şi Kate“ şi va fi, practic, o cronică a relaţiei celor doi.
Rolul prinţului William va fi interpretat de actorul Nico Evers Swindell, în timp ce rolul prinţului Charles va fi jucat de Ben Cross, starul din „Star Trek“. Încă nu se ştie cine va juca rolul lui Kate Middleton, cele mai mari şanse avându-le actriţa Anne Hathaway.
NewsIn

Exit mobile version