10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Bunicul bandit
Cel mai prolific infractor din California de Sud a lovit din nou, informează yahoo.news.it. Din 2008 şi până în prezent, bărbatul, cunoscut drept „geezer bandit“, a jefuit deja 13 bănci din San Diego. Este vorba de un bătrân, mereu îmbrăcat la patru ace şi cu o şepcuţă în cap, care dă mari bătăi de cap agenţilor FBI. De altfel, FBI-ul l-a introdus deja pe lista „infractorilor neidentificaţi“, el fiind dat în urmărire generală. Agenţii federali oferă o recompensă de 16.000 de dolari oricărei persoane care poate oferi informaţii utile despre bătrânel.

Trei fii născuţi la aceeaşi oră

Exactitatea britanicilor este cunoscută în toată lumea. Ce nu se ştia însă este că aceasta se aplică uneori chiar şi în sala de naşteri. Potrivit yahoo.news.it, pe 20 ianuarie, la ora 7.43, britanica Lowry Dairsley a adus pe lume un băieţel pe nume Harrison, în Spitalul Salford din Machester. Acesta este cel de-al treilea copil al lui  Matt Rigby şi Lowry Dairsley care s-a născut la această oră. În octombrie 2005, la ora 7.43, Lowry a adus-o pe lume pe Ella, iar doi ani mai târziu, pe 26 decembrie 2007, tot la 7.43, a venit pe lume Evie. Matt, fericitul tată al celor trei copii, şi-a tatuat deja pe braţ cifrele „7 4 3“.

Jaf ratat din cauza caligrafiei

Un scris frumos este mult mai important decât s-ar putea crede, mai ales atunci când eşti infractor. A aflat pe propria piele şi o tânără cu aspiraţii de infractoare din Statele Unite. Stephanie Martin a intrat într-o filială Wells Fargo Bank din Hillsboro (Oregon) şi a încercat să folosească o tehnică relativ cunoscută: a aşteptat să îi vină rândul şi i-a înmânat casierei un bilet cu ameninţări: „Am nevoie de 300 de dolari sau te ucid. Vorbesc serios“. Numai că scrisul său indescifrabil nu a fost înţeles de casier. Exasperată, Martin a trecut la o masă şi a încercat să rescrie biletul. Comportamentul său ciudat a trezit însă suspiciuni angajaţilor, care au anunţat poliţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS