15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Astăzi aveţi parte de reuşite profesionale care vă fac să uitaţi de ultimele probleme cu care v-aţi confruntat. Dacă un prieten apropiat v-a dezamăgit, nu vă lăsaţi dominat de supărare, deoarece, în final, tot dumneavoastră veţi avea de suferit, din cauza unei stări permanente de amărăciune. Încercaţi să nu mai ţineţi totul în interior şi manifestaţi-vă pe moment sau cât mai curând posibil. S-ar putea să vă puneţi semne de întrebare în privinţa relaţiei de cuplu.

  Taur
Sunteţi protejat astral în domeniul profesional şi vi se oferă câteva şanse de care puteţi profita chiar de astăzi. În general, sunteţi foarte activ şi reuşiţi să stârniţi mirarea familiei, din pricina energiei care pare inepuizabilă. Dacă exageraţi, veţi primi semnale din partea organismului. În dragoste astrele promit momente de împlinire alături de persoana iubită. Unii nativi se întorc la o iubire mai veche, alţii au parte de o întâlnire deosebită.

  Gemeni
Vi se deschid mai multe oportunităţi pe plan profesional, care mai de care mai atractivă. Din această cauză riscaţi să luaţi decizii rapid, fără să vă gândiţi bine la ce vă doriţi cu adevărat. Poate ar fi indicat să vă luaţi un timp de răgaz, înainte de a decide viitorul dumneavoastră profesional. În dragoste sunteţi dornic de noutate şi de activităţi intense, care să vă ofere experienţe remarcabile. Dacă vă simţiţi constrânşi de o relaţie nefericită, astăzi vă gândiţi să vă eliberaţi.

  Rac
Sunteţi dornic de ascensiune profesională şi faceţi tot posibilul pentru a vă atinge scopul. Vă ocupaţi de organizarea contului bancar şi luaţi câteva decizii bune pentru a câştiga mai mulţi bani. Aveţi parte de satisfacţii de ordin sentimental, mulţumită farmecului deosebit, de care vă folosiţi pentru a cuceri persoana care vă place. Dacă aveţi o relaţie serioasă, vă bucuraţi de stabilitate şi echilibru.

 
  Leu
Demersurile din viaţa profesională sunt încununate de succes. Primiţi sprijinul cerut şi reuşiţi să puneţi în mişcare lucrurile. Apar discuţii aprinse legate de bani sau de bunuri materiale, care necesită multă tenacitate. Se poate ca situaţia să-şi găsească rezolvare în zilele următoare. Un prieten vă oferă ajutorul într-o problemă cu anturajul din care faceţi parte.

  Fecioară
Dacă vi se propune să vă implicaţi într-un nou proiect, înfrânaţi-vă orice gest impulsiv, oricât de convins aţi fi că merită să acceptaţi. Analizaţi toate detaliile, deoarece în spatele acestei propuneri nu există nimic precis, iar rezultatele nu pot fi satisfăcătoare pentru o persoană ambiţioasă. Neînţelegerile cu prietenii se rezolvă dacă aveţi suficientă răbdare să ascultaţi şi argumentele lor, înainte de a trage vreo concluzie.

  Balanţă
Bunăvoinţa pe care o arătaţi faţă de partenerul de viaţă vă pune într-o poziţie avantajoasă din toate punctele de vedere. Nativii care nu au încă o relaţie stabilă sunt atraşi de persoane ale  căror calităţi se poate să fie simple iluzii. Este important să nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe, oricât de seducătoare v-ar părea acum situaţia. Flexibilitatea şi o mai mare obiectivitate sunt cheia către succes.

 Scorpion
La serviciu vi se oferă o mai mare libertate de acţiune, iar lucrurile decurg satisfăcător atâta timp cât vă înfrânaţi pornirile instinctive. Acasă vă arătaţi mai atent ca de obicei faţă de dorinţele familiei, ceea ce vă va atrage simpatia rudelor. Iniţiativele care implică cheltuieli majore trebuie tratate cu toată seriozitatea, pentru a nu avea parte de consecinţe nedorite.

 Săgetător
Întâlnirile de astăzi vă dau posibilitatea de a vă dezvolta înclinaţiile artistice, iar discuţiile pe care le purtaţi se dovedesc pline de substanţă. Dacă vi se pare că în relaţia de cuplu a intervenit monotonia, găsiţi metode de a vă revitaliza relaţia, folosindu-vă de imaginaţie. Pentru a fi în formă, faceţi tot posibilul să aveţi suficiente ore de somn şi aveţi grijă ce mâncaţi. Orice exces are consecinţe asupra stării dumneavoastră generale.

  Capricorn
Activitatea profesională nu este extrem de solicitantă, astfel încât vă rămâne timp să vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi în domeniu sau să puneţi bazele unei activităţi paralele, într-o zonă care v-a stârnit interesul. Sub aspect financiar, situaţia este satisfăcătoare, însă unele decizii pe care le luaţi acum o pot dezechilibra.

  Vărsător
Acasă aveţi parte de o mulţime de activităţi. Dacă aveţi copii, va trebui să vă ocupaţi de aceştia, iar dacă v-aţi făcut planuri cu partenerul de viaţă să vă mutaţi în altă locuinţă, acum este momentul. La serviciu sunteţi capabil să petreceţi ore nesfârşite lucrând, pentru a termina ceea ce v-aţi propus. Încercaţi să vă organizaţi timpul în aşa fel încât să vă puteţi odihni. Din cauza oboselii acumulate, vă pierdeţi din luciditate şi puteţi ajunge să faceţi sau să spuneţi lucruri deranjante pentru colegi.

  Peşti
Aveţi o condiţie fizică bună, atâta timp cât vă rezervaţi suficiente ore pentru odihnă. Alegeţi o alimentaţie cât mai naturală şi produse de consum simple. În această perioadă veţi simţi mai mult ca oricând nevoia de stabilitate pe plan afectiv, prin urmare ar fi bine să nu renunţaţi la o idilă.
La serviciu este important să nu investiţi exagerat de mult timp în detalii, dacă acestea nu duc la un profit semnificativ.
Uneori, perfecţionismul este dăunător, dacă scopul final este pierdut din vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS