11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Fiţi hotărât în deciziile pe care le veţi lua astăzi, dar păstraţi-vă flexibilitatea: trebuie să ştiţi când să insistaţi şi când să renunţaţi. Nu priviţi lumea doar în alb şi negru. Astăzi veţi fi preocupat de felul în care arătaţi şi veţi dori să petreceţi cât mai mult timp cu cineva la care ţineţi în mod special. Aveţi grijă, se apropie schimbări şi trebuie să vă pregătiţi din timp. Gândiţi-vă puţin la propriile posibilităţi.

  Taur
Dacă aţi făcut eforturi mari pentru a duce la bun sfârşit un proiect, astăzi veţi culege roadele muncii. Aveţi satisfacţii la locul de muncă, graţie tenacităţii de care aţi dat dovadă. Timpul liber îl petreceţi în mod util, investind în locuinţă şi făcând unele transformări. În dragoste nu duceţi lipsă de pretendenţi, dar s-ar putea să duceţi lipsă de luciditate. Gândiţi-vă bine dacă persoana în cauză nu cumva vă aduce numai probleme.

  Gemeni
Dacă aveţi probleme cu unele persoane din anturaj, apelaţi la diplomaţie şi faceţi tot posibilul să evitaţi conflictele deschise, altfel, în următoarea perioadă veţi avea numai de pierdut. Aveţi tendinţa de a vă pierde raţiunea când vă îndrăgostiţi, lăsându-vă pradă instinctelor şi pasiunii. Dacă aveţi nemulţumiri la locul de muncă şi nu vreţi decât să plecaţi cât mai departe, gândiţi-vă pe termen lung dacă este sau nu cea mai bună soluţie.

  Rac
Greutăţile de până acum par să ajungă la final, cel puţin în viaţa sentimentală. Cunoaşteţi o persoană care va avea un impact deosebit asupra vieţii dumneavoastră şi care vă va oferi stabilitatea de care aveţi nevoie. Vă ocupaţi de amenajarea locuinţei împreună cu familia sau cu partenerul de viaţă. Dacă vă căutaţi acum un loc de muncă, aveţi şanse să vă găsiţi ceva pe măsura dorinţelor, însă pentru acest lucru este nevoie de eforturi susţinute. Păstraţi-vă deci speranţa şi treceţi la acţiune.

 
  Leu
Aveţi o dispoziţie schimbătoare, care îi bulversează pe cei apropiaţi. Treceţi de la nerăbdare la momente de afecţiune şi tandreţe, de la veselie la tăcere şi indiferenţă. Se poate să fiţi nevoit să luaţi o decizie în privinţa unor investiţii financiare. Autocontrolul este important în toate aspectele existenţei dumneavoastră. În privinţa viitorului sentimental, este indicat să vă gândiţi bine la ceea ce vă doriţi şi să trageţi nişte concluzii.

  Fecioară
În relaţiile cu prietenii trataţi lucrurile într-o manieră pur subiectivă, iar asta duce la tensiuni. Dacă aţi fi dispus să faceţi eforturi, aţi găsi soluţia salvatoare. La serviciu vă confruntaţi cu evenimente neprevăzute, care nu depind de dumneavoastră şi care întârzie proiectele în curs. Se poate să fie nevoie să renunţaţi la unul dintre ele. În dragoste sunteţi dispus să luaţi decizii radicale pentru a vă acorda o şansă la fericire.

  Balanţă
Înlăturaţi orice urmă de neînţelegeri dintre dumneavoastră şi persoana iubită. Reuşiţi să vă exprimaţi mai bine sentimentele şi petreceţi momente frumoase alături de partener. Vi se pare că acum puteţi să comunicaţi mult mai uşor cu cei din familie, însă acest lucru se datorează şi faptului că aceştia sunt mai deschişi decât de obicei. La serviciu aveţi parte de satisfacţii profesionale neaşteptate.

 Scorpion
Viaţa profesională se îmbunătăţeşte, însă va fi nevoie de multă prudenţă. Faceţi-vă conştiincios datoria, pregătind pas cu pas calea către succes. Pentru a vă bucura de relaţii armonioase cu cei din jur este bine să lăsaţi în urmă dezamăgirile din trecut şi să priviţi numai înainte. În dragoste, aveţi o dispoziţie către jocurile amoroase, către flirturi şi seducţie, însă toate acestea le ascundeţi sub o mască de indiferenţă.

 Săgetător
Sunteţi foarte inspirat astăzi. Vă ocupaţi de câteva probleme financiare delicate, găsind cea mai bună soluţie pentru a face rost de bani. Aveţi idei bune, pe care le puneţi în aplicare cu succes în viaţa profesională. Partenerul de viaţă nu are nici un motiv să îşi facă griji pentru tentaţiile existente în jurul dumneavoastră, căci rămâneţi impasibil în faţa farmecelor persoanelor care vă dau târcoale.

  Capricorn
Aveţi toate şansele să duceţi la bun sfârşit proiectele la care lucraţi. Faceţi eforturile necesare pentru a vă atinge scopul şi nu vă lăsaţi descurajat de nimeni şi de nimic. Este un moment bun pentru a vă consolida situaţia financiară, fie că este vorba despre afaceri, fie că vă ocupaţi de contul de pensie. Pentru a vă acorda un maximum de şanse în dragoste, fiţi deschis faţă de oportunităţile care vi se oferă acum.

  Vărsător
Astăzi aveţi noroc pe plan financiar, fie ca urmare a muncii dumneavoastră, fie câştigaţi bani la loto. Nu e vorba însă de sume mari. La serviciu vă simţiţi motivat şi greutăţile nu fac decât să vă stimuleze. Încercaţi să luaţi lucrurile pe rând, pentru că graba strică treaba. Acţiunile impulsive sunt nerecomandate. Legăturile cu străinătatea sunt purtătoare de noroc astăzi.

  Peşti
Există riscul unor conflicte cu persoanele dragi. Pentru a restabili un dialog, este nevoie de mai multă toleranţă. Soluţiile la problemele cu care vă confruntaţi există în dumneavoastră, nu în ceilalţi, şi, oricum, nu în lumea exterioară. Momentele pe care le dedicaţi propriei persoane sunt preţioase, deoarece ele vă ajută să vedeţi mai bine care este situaţia şi ce puteţi face pentru a o îmbunătăţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS