12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Chiar dacă de obicei sunteţi grăbit, acum vă opriţi din numeroasele dumneavoastră activităţi pentru a savura momentele de profundă împlinire, alături de persoana iubită.
Rezervaţi-vă timp pentru a ieşi în oraş cu aceasta, indiferent că este vorba despre un film, o cină romantică sau altceva. Vă veţi încărca de energie pozitivă şi veţi reuşi să scăpaţi de gândurile negative care v-au tot supărat în ultima vreme.

  Taur
Liniştea de acasă depinde în mare măsură de atitudinea şi dispoziţia dumneavoastră. Orice aţi gândi, trebuie să recunoaşteţi atunci când greşiţi, evitând astfel discuţii inutile.
Taurii sunt dispuşi să se implice serios într-o relaţie, dacă persoana în cauză este cea pe care şi-o doresc. Pe de altă parte, cei care au deja pe cineva sunt încăpăţânaţi în discuţiile cu persoana iubită, dar această atitudine complică lucrurile.

  Gemeni
Aveţi mare nevoie de odihnă astăzi. Pentru că încercaţi mereu să vă depăşiţi limitele, riscaţi să deveniţi stresat şi surmenat. În relaţiile cu cei din jur, este bine să fiţi prudent, pentru că un gest greşit poate răni mai mult decât vă daţi seama iniţial.
În dragoste, nativii se pot lăsa înşelaţi de aparenţe, astfel încât astrele le recomandă să nu se entuziasmeze înainte de a testa calităţile persoanei în cauză.

  Rac
Racii sunt preocupaţi de împlinirea sexuală în relaţia de cuplu. Dacă încă nu aveţi pe cineva, azi există şansa să întâlniţi o persoană care să fie mult mai mult decât o simplă aventură. Aveţi parte de dovezi concrete de prietenie din partea unor persoane dragi, care vă întind o mână de ajutor, atunci când aveţi nevoie. Acest sentiment de împlinire şi recunoştinţă vă invadează şi vă deschide către ceilalţi.
 
  Leu
Acţiunile din cadrul familiei vă reuşesc de minune. Vă bucuraţi de respectul, admiraţia şi afecţiunea persoanelor dragi. Optimismul şi starea de euforie sunt astăzi principalele dumneavoastră atuuri. Pentru cei singuri apare oportunitatea unei noi relaţii şi nu puţini vor fi aceia care îi vor da curs. Pe de altă parte, Leii care au deja pe cineva aleg să pună un zid între ei şi partener. Va fi nevoie de eforturi pentru a restabili comunicarea.

  Fecioară
Constrângerile familiale vi se par apăsătoare, însă vă asumaţi responsabilităţile pentru că nu sunteţi dispus să capitulaţi. Se poate să primiţi sfaturi utile de la cei din jur, astfel încât nu refuzaţi de fiecare dată să vă aplecaţi urechea la ceea ce vi se spune. Vă simţiţi obosit, iar momentele pe care le rezervaţi doar pentru dumneavoastră sunt din ce în ce mai puţine. Un masaj v-ar face foarte bine. În dragoste, situaţia este bulversantă, cu suişuri şi coborâşuri.

  Balanţă
În cursul unei călătorii întâlniţi oameni interesanţi, iar cele mai frumoase discuţii le aveţi pe teme intelectuale. Prietenii apropiaţi vă deschid alte aspecte ale existenţei, mai înclinate spre spiritual şi imaginar. Cei care au un partener cu o concepţie de viaţă diferită lasă lucrurile să se desfăşoare fără să intervină. În general, Balanţele se tem să se implice, pentru a nu apuca pe o direcţie greşită.

 Scorpion
Scorpionii care au avut neplăceri legate de sănătate încep să se simtă mai bine. Pot începe o cură, un regim, îngrijindu-se cu produse naturale şi sănătoase, fără să exagereze. Aveţi tendinţa de a vă proteja cu orice preţ viaţa privată, chiar şi faţă de prieteni, care se simt excluşi. În dragoste nu sunteţi deloc dispus să vă exteriorizaţi sentimentele, chiar dacă vă iubiţi partenerul de viaţă. Acesta ar putea face greşeala de a vă provoca gelozia, în speranţa unei reacţii.

 Săgetător
Dacă sunteţi îndrăgostit şi vreţi să cuceriţi persoana iubită, va fi nevoie de răbdare şi de o atitudine constructivă, pentru a o convinge să cedeze. Oricum, Săgetătorii sunt inventivi, găsind o mie de modalităţi prin care îşi emoţionează partenerul. Unii nativi au stări de oboseală care par să se agraveze, astfel încât este bine să ia măsuri în acest sens.
Pe plan financiar se anunţă vremuri grele, prin urmare, cea mai bună tactică este economia.

  Capricorn
Vă ocupaţi cu unele afaceri sau tranzacţii, iar acestea vă reuşesc într-un mod satisfăcător, graţie lucidităţii dumneavoastră. În viaţa sentimentală, Capricornii se folosesc de toate atuurile pentru a cuceri persoana în cauză. Şi lor li se rezervă surprize plăcute, deoarece o simplă idilă poate deveni o relaţie serioasă şi bună pentru ei. Cei care sunt căsătoriţi comunică eficient cu partenerul de viaţă şi trăiesc momente de împlinire.

  Vărsător
Prietenii vă sunt de ajutor, mai ales dacă întâmpinaţi o dificultate şi aveţi nevoie de susţinerea lor. Constataţi că relaţiile de prietenie rezistă la proba timpului. Aveţi tendinţa să vă risipiţi energia în toate direcţiile. Încercaţi să vă rezervaţi suficient timp pentru somn şi să renunţaţi să mergeţi la petreceri şi reuniuni în fiecare seară. Sunteţi apreciaţi de către sexul opus exact pentru ceea ce sunteţi, nu neapărat pentru ceea ce lăsaţi să se vadă.

  Peşti
Acasă va fi nevoie să luaţi o decizie în privinţa unei dispute care priveşte întreaga familie. Este indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă înainte de a hotărî ceva. Dacă în jurul dumneavoastră auziţi discuţii care nu vă ajută la nimic, folosiţi-vă de un pretext pentru a vă retrage cât mai repede şi vorbiţi cât mai puţin. Unii nativi călătoresc, petrecând o perioadă departe de persoana iubită. Acest lucru îi ajută să vadă dacă relaţia lor este cu adevărat trainică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS