15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Geri Halliwell şi-a lansat propria colecţie de costume de baie

Fosta componentă a trupei Spice Girl a luat-o pe urmele colegei sale, Victoria Beckham, lansându-se în lumea modei. Ea şi-a lansat vineri propria colecţie de costume de baie, Gery by Next, la hotelul Savoy din Londra. Cunoscută ca „roşcata“ formaţiei Spice Girl, Halliwell, de 38 de ani, a creat colecţia de costume de baie, una destul de săracă în materialul folosit, potrivit Mirror. Deşi are un fizic de invidiat, Geri nu a defilat în costumele de baie create de ea. În schimb, a apelat la serviciile unor manechine pentru a arăta publicului creaţiile. Geri a refuzat să poarte ea însăşi un astfel de costum, însă îmbrăcămintea sa nu a fost departe: cântăreaţa a purtat nişte pantaloni foarte scurţi, negri, lăsând să i se vadă celulita.  

Tramvai, transformat în saună
În timpul verii, călătoria cu mijloacele de transport în comun poate fi un adevărat chin, căci temperaturile ridicate le transformă în saune. Un tramvai a fost renovat într-un mod inedit la Milano. Tramvaiul, dezafectat de ani buni, a fost instalat lângă un centru spa din nordul Italiei. Designerii italieni l-au transformat într-o saună, complet echipată şi care va deveni disponibilă pentru clienţi în cel mai apropiat timp. Scaunele au fost înlocuite cu bănci, iar din loc în loc se găsesc suporturi pentru cărbunii încinşi. Tramvaiul a fost poreclit „Carelli“ şi este amplasat pe şine, având chiar şi un refugiu improvizat. Managerii spaului italian se declară foarte mulţumiţi de numărul clienţilor care le trec pragul, majoritatea optând pentru inedita saună. Autorii ideii spun că au vrut să demonstreze locuitorilor oraşului, dar şi turiştilor că transportul public poate deveni şi un loc de odihnă. Încă nu este cunoscut cât va costa un bilet în tramvaiul-saună, dar este de aşteptat ca interesul oamenilor să fie sporit.
Reţeaua liniilor de tramvai de la Milano este una dintre cele mai dezvoltate din Europa Occidentală şi are o lungime de peste 160 de kilometri.

Cabral şi Andreea Pătraşcu, nuntă în stil hollywoodian

Se iubesc şi îşi doresc să petreacă tot restul vieţii împreună, de aceea s-au decis să-şi spună da într-o zi de vară, pe 4 iunie. Cabral şi iubita lui, Andreea Pătraşcu, au fost uimiţi de cât de multe lucruri sunt de făcut pentru a-şi organiza nunta dorită. „Eu ştiam că sunt multe detalii de pus la punct, dar nu m-am aşteptat să fie atât de greu. Am căutat mult până am găsit locaţia ideală şi apoi ne-am decis şi asupra datei. Locul ales este o nebunie, dar nu e nebunia mea“, a spus râzând Cabral. „E a mea, recunosc. Vreau o atmosferă ca în filmele hollywoodiene. Mi-am dorit o nuntă în aer liber, într-un loc unde există piscină, mult spaţiu verde, invitaţii noştri vor avea parte de o petrecere atipică şi sunt convinsă că vor fi plăcut surprinşi. Este acel loc special unde am visat că mă voi căsători“, a adăugat Andreea, o viitoare mireasă foarte ocupată. După ce au pus la cale primele detalii ale nunţii lor, Cabral şi Andreea se pregătesc de alegerea invitaţiilor, stabilirea cavalerilor şi a domnişoarelor de onoare, dar şi de ultimele detalii legate de cununia religioasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS