3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Problemele mărunte din familie se acumulează şi, până la urmă, trebuie să le abordaţi şi să găsiţi soluţii pentru fiecare. În dragoste, neînţelegerile cu partenerul de viaţă vă obosesc. Pentru cei singuri apare perspectiva unei noi relaţii amoroase cu o persoană deja cunoscută, care poate fi acum un simplu prieten. Afacerile merg bine, în special în a doua parte a zilei, când puteţi câştiga o sumă importantă de bani.

  Taur
Întâlnirile de astăzi pot fi importante, pentru că cineva din anturaj ar putea avea o influenţă decisivă asupra viitorului dumneavoastră sentimental sau profesional. Unii nativi îşi fac planuri să se mute în altă locuinţă sau se ocupă de achiziţionarea unei case. Dacă aveţi nemulţumiri legate de viaţa de cuplu, este important să verificaţi înainte de a trage concluzii. Este o zi bună să începeţi un regim.

  Gemeni
Iniţiativele de la serviciu pot avea efecte pe termen lung, care vă pot ajuta să vă dezvoltaţi profesional. Din cauza preocupărilor de la locul de muncă, treceţi pe plan secund familia şi relaţiile cu cei dragi. Din fericire, nu trebuie să daţi explicaţii sau să suportaţi vreo consecinţă. Nativii care cunosc acum pe cineva trebuie să aştepte o vreme, înainte de a se implica într-o nouă relaţie.

  Rac
Deşi nu vă preocupă prea tare activitatea profesională, vă achitaţi cu brio de responsabilităţi, iar meritele dumneavoastră sunt recunoscute. Dacă întâmpinaţi totuşi dificultăţi, bazaţi-vă pe negociere sau încercaţi metode noi. Veţi putea obţine rezultatele sperate. În dragoste, găsiţi cuvintele potrivite odată ce decideţi să ieşiţi din carapace. Cu puţin efort, relaţia de cuplu se îmbunătăţeşte simţitor.
 
  Leu
Rigurozitatea şi organizarea sunt deosebit de importante în activitatea profesională. Concentraţi-vă asupra proiectului în curs. Astăzi, promisiunile şi informaţiile pe care le primiţi se vor dovedi lipsite de valoare. Este recomandat să nu plecaţi urechea la diversele zvonuri şi să nu vă bazaţi pe ceilalţi. În dragoste apar discuţii din cauza unor acţiuni necinstite ale partenerului de viaţă. În funcţie de gravitate, se poate să luaţi o decizie definitivă.

  Fecioară
Situaţia financiară este satisfăcătoare, graţie unor câştiguri importante. Cele mai favorizate domenii în care puteţi câştiga bani sunt turismul şi comerţul. Aveţi o condiţie fizică bună, însă excesele de orice fel se fac resimţite rapid. Pentru a vă acorda un maximum de şanse pe plan profesional, concentraţi-vă asupra activităţii şi ignoraţi restul. Este important să nu pierdeţi nici o clipă din vedere scopul final.

  Balanţă
Este o zi în care trebuie să acordaţi o atenţie deosebită achiziţiilor şi tuturor acţiunilor care implică bani. Există riscul să primiţi un sfat prost, o informaţie greşită sau pur şi simplu să fiţi înşelat. În viaţa sentimentală, situaţia începe să se îmbunătăţească şi o nouă iubire se anunţă la orizont. Trăiţi momente deosebit de frumoase alături de persoana care v-a cucerit inima.

 Scorpion
Aveţi rezultate excelente la locul de muncă, în măsura în care sunteţi dispus să faceţi eforturile necesare. Cele mai multe şanse le au nativii cărora le vine mai uşor să se dedice proiectelor în cauză. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte. Priviţi cu multă luciditate starea de fapt şi luaţi cele mai bune decizii. În dragoste, se anunţă decizii de căsătorie, logodne sau începutul unei relaţii.

 Săgetător
Astăzi apar oportunităţi de câştig. Demersurile pe care le faceţi se desfăşoară fără greutăţi. Nativii care au o relaţie stabilă se bucură de armonie în cuplu. Cei care trebuie să ia o decizie în privinţa vieţii sentimentale au nevoie de luciditate şi de o analiză profundă a evenimentelor trecute. Numai astfel vor lua cea mai bună hotărâre. La serviciu se poate să vi se propună proiecte îndrăzneţe, care însă implică multe riscuri. Gândiţi-vă bine înainte să vă implicaţi.

  Capricorn
Dacă vă gândiţi de ceva vreme la o promovare, aceasta poate veni curând. Puneţi-vă în valoare calităţile, pentru a vă acorda mai multe şanse. Este important să vă înfrânaţi nervozitatea acumulată din cauza stresului şi a oboselii. Unii nativi sunt cuceriţi de o persoană care le este inaccesibilă, într-un mod sau în altul. În loc să viseze la o relaţie imposibilă, ar fi mai bine să revină cu picioarele pe pământ şi să-şi ocupe mintea cu altceva.

  Vărsător
La serviciu este nevoie să vă dublaţi eforturile pentru a vă consolida poziţia. În ultima vreme aţi devenit neliniştit din pricina situaţiei actuale şi s-ar putea să rataţi ocazii importante, din lipsă de îndrăzneală. Este important să luptaţi împotriva acestor frământări şi să vă redobândiţi încrederea. În viaţa de cuplu, afecţiunea împărtăşită şi liniştea vă dau o stare de confort şi vă oferă stabilitatea de care aveţi nevoie.

  Peşti
Chiar dacă aveţi o mulţime de lucruri de făcut, încercaţi să dedicaţi cât mai mult din timpul dumneavoastră persoanelor dragi. Va fi nevoie de diplomaţie, pentru că apar tensiuni, din pricina atitudinii intransigente. La serviciu vă puneţi în valoare calităţile şi vă promovaţi ideile. Este bine să fiţi mereu în gardă, pentru că nu toată lumea din jur este binevoitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS