6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Fata care mănâncă perne
Adele, o femeie de 30 de ani din Bradenton, Florida, a participat recent la un program de televiziune, al cărui subiect era pasiunea anumitor persoane de a înghiţi cele mai ciudate materiale. Adele are o pasiune cel puţin ciudată: îi place să mănânce perne. Tânăra a mărturisit că totul a început din copilărie, când la zece ani a gustat prima dată dintr-o pernă de canapea. Până acum, a mâncat şapte canapele şi buretele de la două scaune. Potrivit psihologului Jason Mihalko, Adele prezintă toate simptomele unei tulburări alimentare numite Pica. Aceasta este o boală rară, care îi determină pe pacienţii afectaţi să simtă o nevoie accentuată de a înghiţi obiecte necomestibile, mai ales aluminiu, metal, hârtie, pământ sau cărbuni.

Sală de sport de lux pentru Kate Moss

Top modelul britanic Kate Moss a cheltuit un milion de lire sterline pentru a-şi amenaja o sală de sport. Potrivit contactmusic.com, luxoasa sală de fitness a fost amenajată în reşedinţa ei din Highgate, un cartier exclusivist din nordul Londrei.
„A discutat deja cu un arhitect şi un designer despre cum să îşi folosească spaţiul de care dispune pentru a avea o sală de sport în propria casă. E încântată de ideea că va putea să facă sport acasă. Kate îşi doreşte cu disperare un echilibru în viaţa ei şi vrea să fie sănătoasă şi într-o formă fizică foarte bună“, a declarat o sursă apropiată vedetei. Kate se va antrena aici împreună cu partenerul ei de viaţă Jamie Hince, solistul trupei rock The Kills.

Artă cu picioarele

De obicei, când se spune despre ceva că este „făcut cu picioarele“ nu înseamnă că lucrarea respectivă este tocmai de lăudat. Nu este însă cazul chinezului Xi Fu, un artist de stradă, de 30 de ani, care îşi câştigă existenţa pictând cu picioarele. După cum informează www.express-news.it, încă de la naştere, artistul din Beijing a suferit de probleme grave la mâini, iar pentru a-şi exprima pasiunea pentru artă, dar şi pentru a mânca şi bea, a învăţat să îşi folosească picioarele. În fiecare zi, Xi Fu îi surprinde pe trecători pictând cu pensula fixată între tălpi. Datorită talentului său, chinezul reuşeşte să câştige 3.000 de yeni (circa 340 de euro) pe lună, mai mult decât un funcţionar administrativ, care, potrivit statisticilor, câştigă lunar aproape 248 de euro.  

Jay Leno, desemnat bărbatul anului

Realizatorul şi prezentatorul de televiziune american Jay Leno va primi în luna februarie premiul Hasty Pudding pentru bărbatul anului, din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard. Potrivit tgcom.it, realizatorul şi prezentatorul emisiunii „The Tonight Show“ a fost descris drept „o legendă a televiziunii şi un artist dedicat“. Jay Leno va primi acest titlu în cadrul unei ceremonii ce va avea loc pe 4 februarie, în Cambridge, din statul Massachusetts. Prezentatorul american se alătură astfel actriţei Julianne Moore, desemnată în urmă cu câteva zile femeia anului de această prestigioasă trupă de teatru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS