14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Solistul de la Aerosmith neagă zvonurile privind destrămarea trupei
Steven Tyler a infirmat zvonurile privind destrămarea celebrei trupe rock din SUA, care au fost alimentate de faptul că muzicianul urmează să facă parte din juriul concursului TV „American Idol“, relatează presa internaţională.
„Eu şi colegii mei suntem doar într-o pauză. La sfârşitul lunii, însă, vom începe lucrul la un nou album şi avem în plan încă un turneu“, a spus Tyler.
Acum un an, au circulat mai multe zvonuri legate de o iminentă plecare a lui Tyler din Aerosmith. În presă s-a avansat chiar ideea că, din pricina neînţelegerilor cu solistul, ceilalţi membri ai formaţiei ar căuta un înlocuitor pentru acesta.
În cele din urmă, trupa a plecat în turneu şi lucrurile au revenit la normal. În calendarul concertelor din 2010 a fost inclus şi Bucureştiul, unde Aerosmith a cântat pe 18 iunie.

Noul „James Bond“ va fi lansat în 2012
Următorul film „James Bond“, al 23-lea din populara serie despre aventurile agentului 007, îl va avea în rolul principal tot pe Daniel Craig, protagonistul ultimelor două pelicule cu acelaşi titlu, şi va fi lansat pe 9 noiembrie 2012, au anunţat studiourile americane Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).
Cel mai probabil, filmul va fi realizat în parteneriat cu o casă de producţie care, în schimbul a jumătate din drepturile asupra peliculei, va acoperi costurile de realizare.
Nu se ştie însă cine va fi regizorul noului „James Bond“, după ce în 2010 se vehiculase numele cineastului britanic Sam Mendes. Anul trecut, producţia era pusă serios sub semnul întrebării din cauza problemelor financiare ale MGM. Cu datorii de patru miliarde de dolari, studiourile au depus la tribunal, în noiembrie 2010, actele pentru declararea falimentului, după ce respinseseră oferta de a fi preluaţi de Lions Gate Entertainment Corp. şi de miliardarul Carl Icahn. Totodată, studiourile fondate acum 86 de ani anunţaseră atunci că intenţionează să implementeze un plan de salvare.

Orlando Bloom, un milion de dolari pentru două minute în „The Hobbit“

Actorul britanic Orlando Bloom va fi plătit cu mai mult de un milion de dolari pentru a juca două minute în primul film „The Hobbit“, a cărui acţiune o precede pe cea din seria „Lord of the Rings“, scrie The Sun. Bloom va interpreta tot rolul elfului Legolas. Dintre protagoniştii seriei „Lord of the Rings“, siguri în distribuţia pentru „The Hobbit“ mai sunt, deocamdată, doar Elijah Wood şi Cate Blanchett. Producătorii poartă în continuare discuţii pentru cooptarea lui Ian McKellen (interpretul lui Gandalf) şi Andy Serkis (Gollum/Smeagol). Acesta din urmă, se spune, ar cere destul de mulţi bani
pentru a asigura, din nou, vocea unuia dintre personajele emblematice ale poveştii cu elfi şi vrăjitori.
Filmările pentru prima peliculă „The Hobbit“ vor începe în februarie, în Noua Zeelandă, iar lansarea producţiei în cinematografe este programată pentru decembrie 2012.
Regizorul celor două filme „The Hobbit“ va fi cineastul Peter Jackson, cel care a realizat şi seria „The Lord of Rings“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS