15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Prezervative de lux
Mai mulţi francezi cu „sânge albastru“, apropiaţi ai principelui Charles Emmanuel Bourbon Parma şi ai contelui Gil de Bizemont, au decis să lanseze o gamă de prezervative de lux, destinate mai ales aristocraţilor. După cum informează absurdityisnothing.jpg, aristocraţii francezi au dorit să realizeze un produs sofisticat, şic, util şi ecosustenabil, care să nu îi pună în dificultate pe utilizatori şi care să nu creeze probleme după ce a fost folosit. „Având în vedere succesul de care s-au bucurat produsele noastre de lux, cu siguranţă prezervativele vor fi următorul pas. Este mereu nevoie de calitate, bun-gust şi obiecte cu un aspect frumos. Grija faţă de noi înşine şi dorinţa de a avea ce e mai bun sunt unele dintre cele mai sexy lucruri din lume“, au declarat iniţiatorii acestei iniţiative. Şi pentru a fi cu adevărat demne de un aristocrat, prezervativele sunt ambalate într-o cutie neagră elegantă, creată în acelaşi stil care este utilizat pentru cutiile destinate bijuteriilor. Cum era de aşteptat, preţurile nu sunt la îndemâna tuturor. Trei prezervative costă 15 euro, iar cutiile cu şase bucăţi, 25 de euro. Toţi banii obţinuţi din vânzarea acestor prezervative vor fi donaţi asociaţiilor nonprofit anti-SIDA şi de prevenire a infecţiei cu HIV.  
 
Shia LaBeouf, într-o dramă de război
Actorul Shia LaBeouf ar putea juca rolul principal în drama de război „Pinkville“, regizată de Oliver Stone. După cum informează tgcom.it, anunţul a fost făcut de însuşi Stone. Acesta a precizat că filmul va prezenta evenimentele legate de masacrul de la My Lai, din martie 1968, comis de soldaţii americani în timpul războiului din Vietnam. Conform afirmaţiilor regizorului, LaBeof este interesat de film pentru că tatăl său a fost pilot de elicopter în timpul acestui război. Filmul trebuia realizat în 2007, dar a fost suspendat din cauza unei greve a scenariştilor. Din distribuţia peliculei urma să facă parte, printre alţii, Channing Tatum, Bruce Willis, Michael Pena, Woody Harrelson şi Xzibit. LaBeouf va interpreta rolul lui Hugh Thomson, un pilot de elicoper care a oprit masacrul în care au pierit peste 500 de săteni de toate vârstele din Mi Lai – majoritatea neînarmaţi – poziţionându-şi aparatul de zbor între soldaţii americani şi sătenii aflaţi încă în viaţă.

Un milion de dolari pentru maşina preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad
Un om de afaceri arab a oferit un milion de dolari pentru automobilul preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad. După cum informează Krone.at, autoturismul, un Peugeot 504 din 1977, a fost scos la licitaţie pe internet,  banii obţinuţi urmând să fie folosiţi pentru un proiect care oferă locuinţe ieftine familiilor cu venituri mici şi categoriilor defavorizate. Cele peste 60.000 de locuinţe vor fi construite pe întreg teritoriul Iranului, pe terenuri oferite de stat. La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele Iranului a lansat site-ul ahmadinejad-car.com pentru a putea primi oferte şi din afara ţării. „Cea mai mare ofertă pentru achiziţionarea autoturismului îi aparţine unui om de afaceri dintr-o ţară arabă, care a oferit un miliard de toman (un milion de dolari), pentru a-şi completa colecţia de maşini“, au anunţat organizatorii licitaţiei. Persoanele interesate să achiziţioneze maşina liderului iranian îşi pot depune ofertele până la sfârşitul lunii.

Schwarzenegger ar putea reveni la actorie
După ce, timp de şapte ani, a ocupat funcţia de guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger se pregăteşte să pună punct mandatului său, care se va încheia săptămâna viitoare. Într-un interviu acordat recent revistei Variety, starul din „Terminator“ a mărturisit că pe viitor va cântări toate posibilităţile, înainte de a se implica în ceva anume. Printre proiectele sale de viitor se numără scrierea unor cărţi, continuarea susţinerii dezbaterilor legate de reformele sociale şi de mediu sau chiar întoarcerea la actorie.
„Lista lucrurilor pe care le pot face de acum este lungă, dar nu mă pot concentra la nimic până nu predau total şi definitiv biroul de guvernator. Pentru mine, bucuria vieţii constă în a nu şti, în a te implica şi apoi a-ţi da seama ce e de făcut. Nu-mi plac plasele de siguranţă… Nu cred în aşa ceva. Te duci acolo, fără prejudecăţi, şi trebuie să înveţi foarte repede“, a adăugat actorul. În acelaşi timp, fostul guvernator este convins că nu îi va fi deloc greu să revină în faţa camerelor de filmat. „E ca mersul pe bicicletă. Te apuci şi pare că nu ai întrerupt niciodată“, a spus fostul star din „Terminator“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS