11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Puteţi profita de oportunităţile acestei zile. Dacă ştiţi să profitaţi de posibilităţi, aţi putea avea unele câştiguri financiare. Alţi nativi au şansa să înceapă să facă economii. În viaţa profesională şi în cea afectivă este bine să fiţi mai flexibil. Intransigenţa vă aduce prejudicii serioase. Sunteţi admirat pentru capacitatea de a-i convinge pe cei din jur să vă ajute necondiţionat. Persoana iubită încearcă să vă seducă, apelând la orice mijloace, unele dintre ele neobişnuite.

  Taur
Evitaţi pe cât posibil să investiţi în lucruri riscante şi nu vă lăsaţi influenţat de familie. Este important să aveţi grijă de bani şi să vă gândiţi de două ori înainte de a vă deschide portofelul. Partenerul de viaţă vă poate ajuta cu un sfat bun în ceea ce priveşte o situaţie dificilă. Veţi găsi tot felul de soluţii pentru problemele cu care vin şefii. Va fi mai greu să o alegeţi pe cea mai bună. Pentru a-i ajuta pe toţi cei care depind de voi, vă sacrificaţi şi puţinul timp liber pe care îl mai aveţi.

  Gemeni
Acordaţi prioritate relaţiilor cu cei din jur. Au loc evenimente importante legate de prieteni. Numai de dumneavoastră depinde ca aceste evenimente să aibă un final fericit. În familie, simţiţi că aţi depăşit momentele neplăcute şi că vă puteţi relaxa, în sfârşit, alături de cei dragi. Comunicaţi bine cu partenerul de viaţă. Dacă sunteţi singur, nu vă prea atrag aventurile şi eventualele cuceriri. Optimismul manifestat nu este justificat, deoarece o parte din activitate a fost preluată de colegii mai tineri.

  Rac
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi. Apasă o mulţime de responsabilităţi asupra dumneavoastră, în special cele legate de familie. Va trebui să vă asumaţi aceste sarcini, altfel situaţia se poate agrava. Racii singuri sunt mai fermecători ca oricând şi au posibilitatea să facă o cucerire, în cursul unei întâlniri. Este nevoie de toată diplomaţia pentru a putea „dezamorsa“ un conflict trecător, dar acut. Vi se comunică greşit o oră de întâlnire şi apar încurcături care vă dau întreg programul peste cap.
 
  Leu
Este o zi în care vă bucuraţi de multă înţelegere din partea persoanelor apropiate şi a părinţilor. Dacă aveţi copii, se poate totuşi să vă confruntaţi cu un mic conflict. Încercaţi să rezolvaţi situaţia într-un mod amiabil, fără să vă impuneţi cu orice preţ. În viaţa sentimentală aveţi parte de stabilitate şi de armonie. Momente frumoase vă aşteaptă, alături de persoana iubită. Nu aveţi suficientă energie pentru a face faţă acuzaţiilor aduse de bărbaţii din anturaj. Aveţi nevoie de mai multă odihnă.

  Fecioară
Deveniţi mai tolerant şi mai înţelegător în relaţiile cu cei din jur, chiar dacă acest lucru înseamnă să nu mai aveţi ultimul cuvânt. Această atitudine favorizează buna înţelegere în familie. Dacă există probleme în viaţa de cuplu, ar fi bine să vă ocupaţi de ele cât mai repede. Este necesar să faceţi cât mai multă mişcare, dacă doriţi ca starea de sănătate să nu devină din nou foarte fragilă.

  Balanţă
Se poate să vă faceţi noi prieteni sau să vă revedeţi cu unele cunoştinţe mai vechi. Acasă, comportamentul unor rude vă dezamăgeşte. Vă daţi seama repede că aţi avut o imagine idealistă asupra situaţiei. În dragoste, sunteţi dominat mai degrabă de emoţii puternice decât de sentimente profunde şi de durată. Vă faceţi planuri de „vacanţă“ şi visaţi cu ochii deschişi. Îi uimiţi pe cei din jur prin amabilitate, mai ales că nu toate evenimentele de astăzi sunt plăcute pentru dumneavoastră.

 Scorpion
Nu neglijaţi ocaziile de a vă face noi prieteni. Aveţi o mare putere de convingere şi puteţi influenţa în mod pozitiv persoanele din jur. Aveţi parte de conversaţii interesante. Chiar dacă staţi bine cu banii, evitaţi să faceţi cadouri costisitoare celor pe care-i iubiţi. Gândiţi-vă la consecinţele pe termen lung. Nu vă aşteptaţi la câştiguri financiare şi nici previziunile celor dragi nu sunt pe aproape. Nu mai aveţi cum să vă ocoliţi amicii şi profitaţi de întâlniri ca să le satisfaceţi toate curiozităţile.

 Săgetător
Tot ce vi se oferă astăzi, în mod spontan, este un factor de progres şi de expansiune. Acceptând să cunoaşteţi alţi oameni, departe de mediul familial, vă veţi dezvolta proiectele şi vă veţi realiza speranţele. În viaţa de cuplu vă doriţi stabilitate şi afecţiune. Pentru acest lucru, trebuie să renunţaţi să vă mai închideţi în dumneavoastră şi să consolidaţi relaţia existentă. E posibil să vă îndrăgostiţi la prima vedere, numai că vor apărea încurcături, mai ales dacă sunteţi căsătorit.

  Capricorn
Fiţi prudent cu banii şi nu plecaţi urechea la ceea ce vă spune unul sau altul. Dacă vă implicaţi în acţiuni riscante, există posibilitatea unor pierderi financiare importante. Dacă cineva v-a stârnit interesul, puteţi face primul pas, pentru că aveţi toate şansele să reuşiţi în iniţiativa dumneavoastră. Nu mai aveţi deloc răbdare şi plecaţi înainte de terminarea programului pentru a face cumpărături. Le demonstraţi celor din anturaj că aţi rămas aceeaşi persoană patimaşă. Patima va domina întrutotul.

  Vărsător
Aveţi posibilitatea să vă adresaţi celor care vă ajută să avansaţi cu proiectele sau care vă acordă sprijinul necesar pentru ascensiunea socială. În viaţa profesională este recomandat să fiţi extrem de prudent cu cei pe care-i întâlniţi. Nu daţi cu piciorul unei situaţii care vă oferă siguranţă pentru ceva ce nu are rezultate tangibile. Doriţi să vă cumpăraţi toate lucrurile care vă plac, fără a mai ţine cont de părerile partenerului de cuplu.

  Peşti
Aveţi idei clare asupra modului în care trebuie să se desfăşoare un proiect. Această manieră hotărâtă de a acţiona vă ajută să luaţi cele mai bune decizii şi să realizaţi proiecte pe care alţii le consideră irealizabile. Dacă încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere asupra copiilor, se poate să aveţi parte de surprize neplăcute. Încercaţi să fiţi mai moderat. O întâlnire cu o fostă prietenă devine obligatorie, dar asta nu înseamnă că vă şi face plăcere. Descoperiţi că nu este atât de simplă cum speraţi campania de renovare pe care aţi demarat-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS