Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Pieptene uriaş pentru o tunsoare modernă
Doi frizeri nonconformişti din China au decis să pregătească un spectacol inedit pentru locuitorii din oraşul Changsha, folosind un pieptene uriaş şi o foarfecă de grădină pentru a-şi tunde clienţii. După cum informează absurdityisnothing.net, cei doi hairstilişti au reuşit să atragă atenţia a zeci de trecători, care s-au adunat în jurul lor pentru a le urmări demonstraţia. Însă, în ciuda faptului că serviciile erau gratuite, oamenii nu s-au înghesuit să se tundă cu astfel de instrumente. Din fericire pentru cei doi artişti frizeri, o tânără a acceptat să-i fie tăiat părul cu foarfeca de grădină, iar la final s-a declarat extrem de încântată de noul look.

Viaţa lui Lindsay Lohan, pe marile ecrane

Inspirat de tumultuoasa viaţă a actriţei Lindsay Lohan, scenaristul american Charles Casillo a decis să prezinte aventurile vedetei şi pe marile ecrane. Pentru rolul principal a fost aleasă deja Lydia Hearst, un fotomodel de 26 de ani. Din distribuţie va face parte şi Joan Collins, care va interpreta rolul unui agent de film. Potrivit producătorilor, pelicula va fi o satiră a vieţii zbuciumate a vedetelor.

Engleza cu un robot
Elevii din Coreea de Sud au de acum posibilitatea să studieze limba engleză cu un alt fel de profesor. După cum informează krone.at, clasicii profesori au fost înlocuiţi de 30 de roboţi de formă ovală, numiţi generic Engkey, care sunt comandaţi de la distanţă de profesori de engleză în carne şi oase aflaţi în Filipine. Fiecare robot Engkey măsoară aproape un metru şi este prevăzut cu un ecran pe care apare figura unei femei caucaziene pentru a facilita comunicarea cu copiii. Robotul se plimbă prin clasă şi se adresează direct micuţilor, şi, în acelaşi timp, este capabil să citească şi să corecteze lucrările, şi chiar să danseze. Cei 30 de roboţi realizaţi de Institutul coreean de Ştiinţa Tehnologiei sunt controlaţi de profesori de engleză care se află în Filipine şi care, prin intermediul unui monitor, văd tot ceea ce se întâmplă în clasă. În plus, cu ajutorul unui software de detectare a expresiei faciale, mimica profesorilor este reprodusă pe avatarul afişat pe ecranul robotului. „Copiii par foarte încântaţi, pentru că roboţii au un aspect simpatic. Şi unora dintre adulţi li se pare că sunt interesanţi şi spun că ar fi mai puţin emoţionaţi dacă ar vorbi cu un robot şi nu cu un om în carne şi oase“, a declarat  Kim Mi- Young, unul dintre autorii acestei iniţiative.

Sandra Bullock, vecina ideală

Sandra Bullock este, în opinia americanilor, vecina ideală, conform rezultatelor unui sondaj publicat pe site-ul zillow.com.
Bullock a obţinut peste un sfert din voturile internauţilor, într-un sondaj în care americanii erau întrebaţi pe cine şi-ar dori să aibă drept vecin dintre celebrităţi. Actriţa este urmată, în top, de Sarah Palin, reprezentantă a republicanilor americani, de cuplul Ellen DeGeneres şi Portia DeRossi şi de familia Obama. Pe locul cinci al topului s-a clasat prezentatorul TV Connan O’Brien.

Exit mobile version