16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Chiar dacă sunteţi cu moralul la pământ, nu vă abandonaţi obiectivele: vor veni şi zile mai bune. Sunteţi suficient de puternic pentru a depăşi greutăţile de moment. Atenţia contează până la ultimul strop. Atunci când veţi da de greu, bazaţi-vă pe sfatul şi sprijinul celor care vă sunt cu adevărat aproape. Doar cei cărora le pasă de dumneavoastră vor pune suflet pentru a vă ajuta.

  Taur
Aveţi reputaţia de a vă respecta cuvântul dat, aşa că păstraţi-o căci, odată pierdută, cu greu o veţi putea recâştiga. Cineva ar putea să încerce să profite de dumneavoastră sau să vă provoace neplăceri. Acordaţi-vă timpul necesar pentru a vă planifica acţiunile. Nu vă lăsaţi ameţiţi de chestiunile amoroase şi nu vă aşteptaţi ca toate valorile dumneavoastră să fie acceptate din principiu.

  Gemeni
Nu vă lăsaţi prins într-o rutină obositoare: vă va uza şi vă va secătui de energie. Faceţi ceva neaşteptat, nu doar pentru cei din jur, ci mai ales pentru dumneavoastră. Un ban pus deoparte, dincolo de faptul că vă ajută să treceţi peste perioade mai dificile, va contribui la reducerea stresului. E bine să ştiţi că aveţi pe ce să vă bazaţi dacă situaţia se înrăutăţeşte.

  Rac
Energia dumneavoastră creativă este la valori maxime astăzi. Mintea vă funcţionează cu viteze ameţitoare, noi idei vin cu duiumul. O bună parte din timp îl veţi petrece aranjându-le, dezvoltându-le şi chiar încercând să puneţi câteva în practică. Dacă nu aveţi ceva presant de făcut, încercaţi să ieşiţi din rutină. Până la sfârşitul zilei s-ar putea să vi se întâmple ceva dorit de mult.
 
  Leu
Arătaţi-vă deschiderea către lucruri noi, nu mai mergeţi doar pe căi bătute. Veţi începe să vedeţi viaţa cu alţi ochi şi o veţi aprecia mult mai mult. O frază auzită mai demult îşi va dezvălui adevăratul înţeles. Chiar dacă la vremea respectivă vi s-a părut irelevantă, acum lucrurile devin mult mai clare. Sunteţi foarte optimist în privinţa viitorului: lucrurile v-au mers bine şi este foarte probabil că aşa vor continua să meargă.

  Fecioară
Cine râde la urmă râde mai bine, deci nu vă hazardaţi, ci încercaţi să temporizaţi deciziile până când veţi obţine informaţii suplimentare. Menţineţi-vă în expectativă până când veţi putea avea ultimul cuvânt. În mod normal, este de dorit să vorbiţi direct, să spuneţi ce aveţi pe suflet, totuşi, atunci când vă aventuraţi într-o zonă sensibilă, ar fi bine să vă alegeţi cu grijă cuvintele.

  Balanţă
Adevăr sau minciună? Această întrebare vă va frământa toată ziua, dar până spre seară un al şaselea simţ vă va dezvălui realitatea. S-ar putea să primiţi o lovitură, aşa că este indicat să vă păstraţi demnitatea. Poate că ar trebui să vă gândiţi mai mult la cariera dumneavoastră. Menţineţi controlul şi încercaţi să aflaţi cât mai multe lucruri.

 Scorpion
Priviţi dincolo de aparenţe, căci adevărul şi cunoaşterea sunt de multe ori ascunse. În aceste zile, soarta este schimbătoare, iar norocul nu trebuie alungat. Dovediţi multă ambiţie, dar este recomandat să îi menajaţi, pe cât posibil, pe cei din jur şi să nu îi provocaţi inutil. Deşi sănătatea nu vă dă de furcă de obicei, aveţi grijă şi de dumneavoastră.

 Săgetător
Se apropie vremuri tulburi, deci gândiţi-vă cu atenţie pe ce drum vreţi să mergeţi. Nu vă bazaţi pe noroc, căci doar eforturile susţinute vă vor aduce în funcţia pe care v-o doriţi. În perioada următoare veţi fi foarte sensibil la atitudinile celor din jur. O să primiţi anumite ştiri din mai multe surse, dar nu tot ceea ce veţi afla sau vedea o să vă şi placă.

  Capricorn
Astăzi, poate mai mult decât oricând, trebuie să vă amintiţi cine sunteţi şi ce vă doriţi şi, dacă veţi privi cu înţelepciune, vă veţi găsi drumul. Un câştig neaşteptat va reuşi să vă readucă optimismul. Veţi descoperi cu surprindere că nu sunteţi lipsit de noroc, iar viaţa vi se va înfăţişa cu totul altfel. Vă bucuraţi de o sănătate bună: aveţi grijă şi menţineţi-o aşa.

  Vărsător
Imaginaţia dumneavoastră este foarte activă astăzi, iar mintea vă este plină de tot soiul de idei. Totuşi, sunteţi destul de ocupat şi nu prea veţi putea pune ceva în practică. Poate ar fi bine să vă notaţi ideile, pentru a vă putea ocupa de ele mai târziu. Dacă vă place o persoană, înainte de a face prima mişcare încercaţi să vă asiguraţi că sentimentul este reciproc.

  Peşti
Gândiţi cu capul şi simţiţi cu inima: doar aşa veţi fi un om adevărat! Dacă intenţionaţi să vă înscrieţi la un nou curs sau program, ar trebui să vă grăbiţi: acum este un moment potrivit, care vă va avantaja în carieră. Nu vă irosiţi energia şi timpul gândindu-vă cum aţi fi putut spune sau face un lucru altfel. Ce a fost a fost, contează doar ce va urma. Important este să vă deschideţi sufletul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS