13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Perla din ureche

Câţi dintre noi nu păstrează oare într-un loc special o amintire, un obiect sau o mică bijuterie care le aminteşte de copilărie sau de un moment special din viaţa noastră. După cum informează absurditiyisnothing.net, la fel a procedat şi americanul Calvin Wright, de 46 de ani, care a ales însă un loc cu totul special pentru a-şi păstra „amintirile“. Pentru o mare parte din viaţa sa, americanul a păstrat în ureche o mică perlă care provenea dintr-un colier al mamei sale. Extraordinara descoperire a fost făcută de o infirmieră, care a descoperit preţiosul obiect în canalul auditiv al lui Calvin, în timpul unei examinări la St. Mary Hospital din Athens, Georgia, după ce bărbatul a suferit de bronşită acută.
„La început, infirmiera a crezut că este vorba de o bucată de vată. Însă, când a început să tragă cu penseta, şi-a dat seama că este un obiect dur şi rotund. La un moment dat a spus: «Cred că e o perl㻓, a povestit bărbatul. Din câte se pare, perla se afla în urechea lui Calvin de peste 40 de ani, când, la vârsta de cinci ani, s-a certat cu sora lui, Regina.
„Sora mea a rupt colierul. Îmi amintesc că bona a adunat toate perlele, în afară de două, care au ajuns în urechea mea. Mama m-a dus la spital, dar au reuşit să scoată o singură perlă. De-a lungul timpului, am mai fost la doctor, dar nimeni nu a reuşit să găsească perla. Medicii spun că e un miracol că nu am avut probleme cu auzul“, a povestit bărbatul.    

Reese Witherspoon s-a logodit
 
Actriţa Reese Witherspoon s-a logodit cu agentul său, Jim Toth, cu care are o relaţie de la începutul anului. Reese Witherspoon şi Jim Toth „s-au logodit şi sunt extrem de fericiţi“, a confirmat purtătorul de cuvânt al actriţei. Cei doi au început să se întâlnească în ianuarie, la scurt timp după ce Witherspoon s-a despărţit de actorul Jake Gyllenhaal, după o relaţie de trei ani. Reese şi-a făcut publică relaţia în luna martie, cu ocazia unui weekend romantic pe care l-au petrecut în Ojai, California. Reese Witherspoon a mai fost căsătorită cu actorul Ryan Phillippe, de care a divorţat după şapte ani de mariaj, în 2008. Cei doi au avut împreună doi copii, Ava, de 11 ani, şi Deacon, care are şapte ani.

Cu zăpada în casă

Doi soţi din Iowa, Statele Unite, au avut neplăcuta surpriză să afle că, în timp ce ei se aflau în vacanţă, interiorul casei lor a fost acoperit de un strat de 15 centimetri de zăpadă, informează absurditiyisnothing.net.
„Am plecat câteva zile să ne vizităm fiica la Chicago şi l-am rugat pe cumnatul meu, Jim, să treacă pe la noi să verifice dacă funcţionează sistemul de încălzire şi să se asigure că totul este în regulă cu câinele nostru. Însă, nu ne aşteptam că o furtună de zăpadă ne va deschide uşa de la intrare şi că ne va umple casa cu 15 centimetri de zăpadă“, a povestit Betty Ehlers. Din fericire, în ajutorul lor, au intervenit Jim şi soţia sa, care au avut nevoie de câteva ore bune pentru a curăţa zăpada, în timp ce soţii Ehlers s-au grăbit să revină acasă.

„The Fame Monster“ al lui Lady Gaga, cel mai bine vândut album din 2010

Albumul „The Fame Monster“ al cântăreţei Lady Gaga este cel mai bine vândut material discografic al anului 2010, cu 5,8 milioane de copii cumpărate la nivel mondial. După cum informează femalefirst.co.uk, albumul lui Lady Gaga a depăşit albumul „Recovery“ al lui Eminem, care s-a vândut în 5,7 milioane de exemplare. Medalia de bronz i-a revenit albumului „My World“, semnat de Justin Bieber, vândut în 5,6 milioane de exemplare în 2010.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS