10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Însurat cu pomul de Crăciun
Britanicul Andy Park, de 47 de ani, din Witshire, devenit celebru pentru că sărbătoreşte Crăciunul în fiecare zi, a decis ca în acest an să se însoare cu bradul amenajat cu această ocazie, informează web.orange.co.uk. Andy, care de peste 17 ani serveşte în fiecare zi mâncăruri specifice de Crăciun, a recunoscut că de data asta chiar şi prietenii lui îl consideră cel puţin nebun.
„Îmi iubesc bradul de Crăciun mai mult decât orice altceva pe lume şi sunt decis să mă căsătoresc cu el. Am cumpărat chiar şi un inel, însă nu m-am hotărât încă pe ce creangă să îl pun. Ştiu că prietenii şi cunoscuţii mei cred că sunt nebun, însă nu îmi pasă. În acest moment, am o singură problemă: nu găsesc un preot care să oficieze ceremonia. Până la urmă, nu văd de ce nu ne-am putea căsători. Am auzit de oameni care s-au căsătorit cu animalele lor, aşa că nu înţeleg de ce eu nu aş putea să mă însor cu un pom“, a declarat britanicul.

Moarta… vie

O femeie crezută moartă şi pe care rudele se pregăteau să o înmormânteze s-a trezit brusc, spre spaima persoanelor prezente. După cum informează tgcom.it, incredibilul incident a avut loc în localitatea braziliană Belo Horizonte. Maria das Dores, de 88 de ani, părea să-şi fi încheiat socotelile cu lumea celor vii, iar groparii se pregăteau deja să coboare sicriul în mormânt, când au avut parte de o mare surpriză. Sicriul a început să se mişte, iar din interior s-au auzit nişte zgomote suspecte. Când au ridicat capacul, nu mică a fost uimirea celor prezenţi când au constatat că defuncta era de fapt vie. Femeia, care suferă de Alzheimer şi de hipertensiune, fusese internată în spitalul din localitate cu obtrucţie arterială, ea fiind declarată moartă a doua zi de dimineaţă. Primarul localităţii a anunţat că va cere poliţiei să demareze o anchetă pentru a identifica persoanele vinovate de o asemenea eroare. Actualmente, octogenara a fost internată la terapie intensivă.
 
Robert Downey Jr., un prieten generos

Cunoscutul actor Robert Downey Jr. se dovedeşte extrem de generos cu prietenii săi. Pentru a marca aşa cum se cuvine ziua de naştere a bunului său prieten Jamie Foxx, care a împlinit zilele trecute 43 de ani, actorul i-a dăruit acestuia un Chevrolet din 1967, cel pe care îl conduce personajul lui, Tony Stark, în „Iron Man“. „Mi-a oferit un El Camino din 1967, care arată foarte bine. În plus, este din «Iron Man». Acum, mă plimb cu ea în fiecare duminică“, a declarat sărbătoritul. Nici Fox însă nu s-a uitat la cheltuieli în aprilie, când Downey Jr. a împlinit 45 de ani. El i-a dăruit acestuia doi cai pe care Robert îi ţine în grajdurile fermei sale din Malibu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS