10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Partener de bere
O firmă din Dniprodzerjînsk, oraş situat în estul Ucrainei, oferă un serviciu mai puţin obişnuit clienţilor săi. După cum informează cotidianul german Bild, pentru 14 euro, firma poate oferi persoanelor interesate posibilitatea de a închiria un tovarăş de pahar.
„Este un partener plăcut, care vă poate salva de o seară plictisitoare. Poate vorbi despre orice de la politică şi fotbal până la artă şi femei. Practic, toţi oamenii noştri sunt foarte talentaţi. Unii pot să cânte, alţii ştiu să recite poezii“, a declarat proprietara companiei, Julia Pejewa. Încă de la lansare, firma s-a bucurat de mare trecere printre ucrainenii în căutare de prieteni noi.

Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători la începutul anului 2011
   
Angelina Jolie şi Brad Pitt se vor căsători la începutul anului 2011, în India, în cadrul unei ceremonii organizate într-un templu din provincia Rajasthan. Potrivit Tgcom.it, Angelina Jolie i-ar fi făcut deja cadou partenerului ei de viaţă o „verighetă“ în valoare de 250.000 de dolari.
„Inelul are gravate numele celor şase copii, iar cel al Angelinei este gravat deasupra. Este o verighetă de familie ce simbolizează faptul că Brad nu este căsătorit doar cu Angelina, ci cu întreaga familie, care reprezintă un tot unitar“, a declarat o sursă. În octombrie, alte două celebrităţi – Katy Perry şi Russell Brand – s-au căsătorit tot într-un templu din provincia Rajasthan.

Soldaţii ruşi, îngheţaţi în uniforme de firmă
 
Soldaţii ruşii au mult de suferit de pe urma noilor uniforme create de un cunoscut designer autohton. După cum informează corriere.it, peste 250 de soldaţi au ajuns la spital gripaţi sau chiar cu pneumonii, după ce în ultimele luni au defilat în noile uniforme mult mai elegante şi mai colorate, atât de dorite de noul preşedinte rus, Dmitri Medvedev. „Când sunt în aer liber, sunt practic goi“, s-a plâns una dintre mamele tinerilor soldaţi. Noile uniforme au fost create de Valentin Yudashkin, un celebru designer moscovit, care este preferatul primei doamne ruse, Svetlana. Din păcate însă, eleganţa nu este suficientă în condiţiile în care în această perioadă, mercurul din termometre a coborât mult sub zero, iar cel puţin 250 de soldaţi au fost internaţi cu răceli puternice.
„A fost comisă o greşeală“, a recunoscut Nikolai Makarov. Din câte se pare, nemulţumirile soldaţilor nu au fost anuţate la timp pentru a adapta uniformele la temperaturile în continuă scădere. Acum, mai mulţi reprezentanţi ai armatei au propus revenirea la vechile uniforme, mai puţin elegante, dar şi mai potrivite frigului rusesc.
Rubrică realizată de agenţia de presă Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS