13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Ia te uită!

X-Men 2
În rolurile principale:
Hugh Jackman, Ian McKellen, Halle Berry
Regia: Bryan Singer
Fantastic – 2003

Regizorul Bryan Singer a intenţionat să facă din „X-Men 2“ mai mult decât o continuare în stil tradiţional a primului „X-Men“. „«X-Men 2» reprezintă o evoluţie faţă de primul film, în care am introdus o nouă generaţie X-Men şi noi personaje negative“, a explicat el.
De asemenea, o temă nouă în „X-Men 2“ este faptul că mutanţii sunt nevoiţi să se alieze cu umanitatea pentru a ţine piept unui atacator necunoscut şi extrem de puternic, William Stryker, un fost comandant militar şi om de ştiinţă, bănuit de a fi făcut experimente pe mutanţi. Stryker îşi începe lupta împotriva mutanţilor atacând sediul şcolii şi reşedinţa profesorului Xavier. Magneto, proaspăt evadat din închisoare, le propune mutanţilor să se alieze şi să lupte împreună împotriva lui Stryker.
Alt personaj nou introdus în „X-Men 2“ este Yuriko Oyama, supranumită „Deathstrike“, mâna dreaptă a lui Stryker. În mod ironic, Yuriko nu este sută la sută umană, ci, la fel ca Wolverine, are puteri vindecătoare şi gheare metalice retractabile. Filmul a primit pe site-urile de specialitate nota 7,9.

Pro TV
ora 20.30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS