Acasă Bani & Afaceri Scurte ştiri

Scurte ştiri

Parcul acvatic din Luncă are proiectant
Primăria a desemnat câştigătorul licitaţiei pentru proiectarea parcului acvatic din Lunca Jiului. Asocierea de firme Drum Concept –  Electroproiect – Proiect SA Craiova şi Cristalin Project  Management vor realiza proiectul de execuţie a ştrandului acoperit din Parcul Tineretului pentru suma de aproape 800.000 de lei plus TVA, fonduri care vin prin Programul Operaţional Regional. De la anunţul de intenţie şi până la stabilirea firmei câştigătoare au trecut zece luni. Chiar dacă proiectul a fost deja atribuit celor patru firme, el ar putea fi realizat de altcineva. Potrivit caietului de sarcini, lucrarea poate fi subcontractată.
Valentin TUDOR

Strada A.I. Cuza va fi închisă de 1 Decembrie
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj a anunţat ieri că, începând din această  seară şi până joi dimineaţă, o mare parte din strada A.I. Cuza va fi închisă circulaţiei rutiere. A.I. Cuza va fi închisă din cauza manifestărilor cultural-artistice organizate în centrul municipiului Craiova cu ocazia sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Potrivit poliţiştilor, începând din această seară, ora 20.00 şi până joi dimineaţă, ora 6.00, strada A.I. Cuza – tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Arieş şi intersecţia cu strada Ioan Maiorescu – va fi închisă circulaţiei. Poliţiştii doljeni au făcut un apel către şoferi să evite în această perioadă zona centrală şi să circule pe rute ocolitoare. Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, conducerea Inspectoratului şi şefii subunităţilor de poliţie Calafat, Băileşti şi Filiaşi vor participa la ceremonialele de depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor din aceste localităţi, dar şi la celelalte manifestări organizate de autorităţile publice locale.
Aldezir MARIN

Dacia Duster s-a clasat pe ultimul loc în finala competiţiei „Maşina Anului 2011“
Dacia Duster s-a clasat pe ultimul loc în finala competiţiei „Maşina Anului 2011“, pe primele trei poziţii aflându-se Nissan Leaf, Alfa Romeo Giulietta şi Opel Meriva, potrivit Car Magazine. Pe următoarele locuri s-au situat Ford C-Max, Citroen C3/DS3 şi Volvo S60/V60. Dacia Duster s-a aflat pe lista celor şapte modele rămase în cursă pentru titlul de „Maşina anului 2011“, după ce a fost selectată dintr-o listă de 41 de candidaţi. Vehiculele finaliste sunt prezente pe cinci sau mai multe pieţe europene sau urmează să fie comercializate în curând pe aceste pieţe, iar fiecare are un potenţial anual de vânzare de aproximativ 5.000 de unităţi. Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele pieţe din Europa, Magreb (Algeria şi Maroc) şi Turcia, în versiunile 4×2 şi 4×4, începând cu sfârşitul lunii martie.
Dacia Duster poate fi achiziţionată în România la preţuri începând de la 10.500 de euro pentru varianta 4×2 şi de la 12.300 de euro pentru modelele 4×4.
NewsIn

Exit mobile version