10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
O zi veselă, dinamică, plină de provocări pe placul dumneavoastră, în care sunteţi motivat de energia şi entuziasmul pe care le investiţi în planurile începute. Sunteţi totuşi cam superficial, vă băgaţi în prea multe şi vă plictisiţi repede.

  Taur
O zi obositoare în relaţia cu superiorii, cu părinţii sau cu reprezentanţii autorităţii cu care intraţi azi în contact. Ori vor prea mult de la dumneavoastră şi nu mai ştiţi cum să le fiţi pe plac, ori comunicarea este greoaie, creând un stres greu de suportat.

  Gemeni
Nu sunteţi mulţumit de felul cum evoluează relaţia de cuplu, parcă nu vă mai înţelegeţi ca altădată, a intervenit un blocaj în comunicare sau nişte obstacole ce vă ţin la distanţă. Deocamdată nu aveţi decât să aşteptaţi să treacă perioada nefastă, ca apoi să vă apropiaţi din nou de persoana iubită.

  Rac
Pentru că nu apar evenimente deosebite în program, vă puteţi dedica unor aspecte pe placul dumneavoastră: preocupări artistice, discuţii de familie, vizite la prieteni etc. Este o zi dedicată hobbyurilor sau imaginii dumneavoastră, ca atare o vizită la cosmetică ar fi de preferat.
 
  Leu
Iubirea vă zăpăceşte complet, deci, dacă sunteţi îndrăgostit, azi nu se poate discuta cu dumneavoastră. Sunteţi cu capul în nori, visând numai şi numai la amor, deşi unii ar putea spune că e doar plăcerea de a flirta, de a seduce sau a vă încerca talentele de cuceritor cu cineva care tocmai v-a atras atenţia.

  Fecioară
Aţi ajuns la finalul unei acţiuni şi acum trebuie să rezolvaţi ultimele detalii înainte de a închide complet acest capitol. Sfârşitul oferă un sentiment de linişte, pentru că scăpaţi de o grijă.

  Balanţă
Apar probleme în cuplu, relaţia cu partenerul nu merge tocmai bine. Se resimte o atmosferă apăsătoare, negativă în amor şi nu aveţi prea multe motive să fiţi fericit alături de partenerul dumneavoastră.

 Scorpion
Întindeţi o mână spre împăcarea cu un prieten cu care nu aţi avut o relaţie bună de curând. Aveţi acum răbdarea şi calmul necesar pentru a sta de vorbă şi a oferi explicaţii menite să restabilească echilibrul în comunicare.

 Săgetător
Sunteţi destul de speriat în faţa unei confruntări în care ar trebui să arătaţi cât de bun sunteţi. Nu aveţi prea multă încredere în forţele dumneavoastră, mai ales dacă aveţi şi rivali puternici, dar există cineva apropiat care vă stimulează şi vă împinge de la spate să încercaţi!

  Capricorn
Vă simţiţi bine în societate, sunteţi primit cu braţele deschise şi lăsaţi o impresie foarte bună. Soluţiile dumneavoastră sunt practice, bine documentate şi imediat acceptate de ceilalţi, care vă văd ca pe un adevărat salvator.

  Vărsător
Fiţi extrem de atent ce faceţi cu banii sau ce tranzacţii financiare decideţi, pentru că aţi putea bate palma cu o persoană cu intenţii nu tocmai pozitive, care urmăreşte doar propriul avantaj. Atenţie, deci, cu cine faceţi echipă!

  Peşti
Sunteţi implicat serios într-un proiect profesional, de care depinde imaginea dumneavoastră. Poate vin şi nişte rezultate financiare la final, dar până acolo, sunteţi atât de sârguincios, încât i-aţi putea impresiona pe toţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS