22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi numeroase ieşiri cu prietenii şi activităţi care vă ţin departe de casă. Există însă unele probleme financiare de care trebuie să ţineţi cont şi care vă solicită atenţia. Se anunţă unele evenimente fericite în familie. Se poate să întâlniţi persoana potrivită, dacă încă nu aveţi pe nimeni. Din punct de vedere al alimentaţiei, înlocuiţi din când în când carnea cu legume bogate în fibre, fier şi proteine.

  Taur
Vorbiţi prea mult, emiteţi judecăţi fără fundament, deveniţi rigid şi aveţi un aer moralizator. Încercaţi să fiţi mai înţelegător şi să vă exersaţi spiritul conciliant. Unele persoane din anturaj vă reproşează că sunteţi egoist şi că vă ocupaţi numai de interesele dumneavoastră în detrimentul celorlalţi. Se prea poate ca aceste lucruri să aibă o bază reală. În viaţa sentimentală, astrele vă sfătuiesc să fiţi ponderat.

  Gemeni
Deveniţi conştient de toate avantajele şi dezavantajele unei relaţii sentimentale serioase. Având toate aceste informaţii, vă va fi uşor să adoptaţi cea mai potrivită tactică pentru a rezolva problemele şi a fi fericit alături de acea persoană. Implicaţiile financiare riscante sunt nerecomandate, cel puţin în următoarele zile. Acasă tindeţi să vă pierdeţi în detalii, în detrimentul lucrurilor esenţiale.

  Rac
Egocentrismul dumneavoastră pare moderat. Sunteţi binevoitor şi înţelegător cu cei din jur şi vă atrageţi simpatii. Se poate să legaţi o prietenie cu cineva care vă va aduce multe bucurii. Vă pricepeţi să trasaţi o linie între viaţa familială şi restul preocupărilor, ceea ce face ca persoanele dragi să beneficieze de întreaga dumneavoastră atenţie. Pentru cei singuri se anunţă o întâlnire care poate duce la o relaţie de viitor.
 
  Leu
Este momentul să fiţi atent la ceea ce se întâmplă în jur. Dacă nu aţi acordat suficientă atenţie unei persoane din familie sau aţi lăsat să persiste o neînţelegere, astăzi va trebui să găsiţi o soluţie pentru ca totul să revină la normal. Nativii care au deja pe cineva devin mai reci cu partenerul de viaţă. Pe de altă parte, în viaţa sentimentală apar evenimente neprevăzute, care pot avea atât urmări pozitive, cât şi negative.

  Fecioară
Feriţi-vă de cheltuielile exagerate. Extravaganţele de orice fel vă afectează serios bugetul. Fecioarele care au întâmpinat dificultăţi afective şi profesionale în ultima vreme resimt acum o oarecare oboseală nervoasă. Dacă trebuie să luaţi astăzi o decizie importantă, este mai bine să o faceţi cu capul limpede, după ce vă odihniţi. Acum se poate ca perspectiva dumneavoastră să fie negativă. Se întâmplă lucruri frumoase în viaţa sentimentală.

  Balanţă
Vă petreceţi timpul în compania unor persoane care vă fac să vă simţiţi bine, fără însă a păstra neapărat o relaţie strânsă cu acestea. Faceţi schimb de idei şi vă simţiţi mai încrezător în dumneavoastră. Nativii din ultimul decan au parte de momente liniştite şi de armonie alături de prieteni. Acasă, atmosfera foarte tensionată impune eforturi pentru păstrarea calmului. Din fericire, nu este decât ceva trecător.

 Scorpion
Vă bucuraţi de simpatia celor din jur, ceea ce vă încurajează să pretindeţi unele avantaje şi favoruri. Nu stricaţi aceste şanse prin gesturi greşite. Dacă ştiţi să vă abţineţi, veţi reuşi să faceţi o impresie bună unor persoane care să vă ajute din punct de vedere social sau profesional. În viaţa sentimentală sunteţi plin de pasiune şi se poate să vă îndrăgostiţi uşor. Acasă vă controlaţi cu greu agresivitatea.

 Săgetător
Buna înţelegere dintre dumneavoastră şi partener depinde de cât sunteţi de ferm în situaţiile în care alte persoane încearcă să intervină. Chiar şi cele mai bune intenţii pot să vă deservească. Astrele vă sfătuiesc să nu lăsaţi pe nimeni să se implice în viaţa dumneavoastră privată. Este o zi bună pentru a obţine ceea ce v-aţi propus pe plan financiar. Aveţi o stare fizică bună, însă este recomandat să ştiţi cum să vă menajaţi. Tindeţi să vă epuizaţi toate resursele şi curând veţi avea de suferit.

  Capricorn
Toate contactele cu străinătatea sau persoane care vin de departe se dovedesc utile. Obţineţi unele avantaje, cu condiţia să nu grăbiţi nimic şi să nu aşteptaţi nimic în viitorul apropiat. Realizările acestea vor fi posibile, însă este vorba de ceva pe termen lung. Dacă sunteţi nemulţumit de felul în care decurge relaţia de cuplu, aveţi posibilitatea să discutaţi deschis cu partenerul de viaţă.

  Vărsător
Orice fel de luptă vi se pare stimulantă. Totuşi, nu este cazul să puneţi totul la îndoială sau să contraziceţi la infinit. O persoană din anturaj vă place mai mult decât ar vrea să mărturisească şi îşi ascunde sentimentele sub masca prieteniei. Cei care au avut unele probleme financiare reuşesc să se redreseze şi să înveţe câte ceva din ultimele experienţe. Nu puteţi face încă nişte economii, însă vă echilibraţi situaţia financiară.

  Peşti
Spiritul competitiv este foarte ridicat la dumneavoastră. Indiferent în ce domenii activaţi, căutaţi să demonstraţi că sunteţi cel mai bun. Influenţele benefice ale lui Jupiter vă ajută să găsiţi cea mai eficientă soluţie pentru problemele financiare. Se poate să faceţi unele investiţii folositoare. În dragoste, sunteţi pregătit să reaprindeţi flacăra pasiunii şi faceţi tot posibilul pentru a trăi momente de ardoare alături de persoana iubită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS