21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Loredana lansează „Iubiland“

Loredana aduce pe piaţa muzicală un nou material – „Iubiland“. Conţinutul întregului album este bazat pe mostre de folclor adevărat, de muzica transmisă oral, şlefuită şi îmbogăţită continuu.
Tarafurile, fanfara şi grupul de muzicieni cu instrumente electronice, alături de psalţi, interpretează repertorii şi sonorităţi diverse – jocuri, doine, balade, cântece de dragoste şi de mahala.
Sunt interpretate piese folclorice provenite din Muntenia, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, cântate cu instrumente tradiţionale ţărăneşti – tilincă, fluier, caval, ocarină, cimpoi, lăutăreşti – vioară, cobză/chitară, contrabas, tobă sau alămuri.
Mirela MARINESCU

Thalia cântă în duet cu Elvis

Celebra cântăreaţa latino-americană şi actriţă din serialul „Rosalinda“, Thalia, cântă în duet cu nimeni altul decât regele rock’n roll-ului, Elvis Presley, pe recent lansatul material „Viva Elvis – The Album“, în ediţia sud-americană a acestuia. Albumul conţine câteva dintre cele mai frumoase piese ale artistului, reorchestrate, dar respectând esenţa înregistrărilor originale. În plus, piesele fac parte din coloana sonoră a spectacolului Cirque du Soleil „Viva Elvis“, alături de care Thalia a şi cântat piesa „Love Me Tender“ la Las Vegas. Într-o reprezentaţie spectaculoasă de la Aria Hotel din Vegas, Thalia a fost acompaniată de acrobaţiile artiştilor de la Cirque du Soleil şi de vocea lui Elvis.
Albumul a fost lansat de curând în toată lumea, iar în funcţie de regiune, diferiţi cântăreţi au fost selectaţi pentru a interpreta un duet cu Elvis la piesa „Love Me Tender“, Thalia fiind aleasă pentru versiunea latino-americană a discului.
Mirela MARINESCU

Teodora Butuc, lună de miere în Maldive

Corespondentul Ştirilor Pro TV, Teodora Butuc, s-a întors de curând din luna de miere, pe care a petrecut-o într-una din Insulele Maldive, a cărei denumire s-ar traduce prin „Insula Soarelui“. „Puteai parcurge toată insula pe jos, de la un capăt la altul, în cel mult 45 de minute. Asta ne-am şi dorit, linişte, intimitate şi relaxare. Şi am avut parte de toate din plin“, a mărturisit Teodora. Din luna de miere a corespondentei Pro TV nu a lipsit nici adrenalina. „Am făcut snorkeling şi am văzut sute de peşti coloraţi. În dungi, cu galben şi negru, cu negru şi alb, albaştri, fosforescenţi, de tot felul. Într-o noapte, am văzut doi rechini la un metru de mal. Nu erau mari, cam de un metru, şi, din ce am înţeles, erau cei mai blânzi dintre rechini – rechinul-doică -, dar tot ne-am speriat puţin“, a recunoscut Teodora. „Nu prea ţi se întâmplă să vezi rechini în timp ce mergi cu picioarele prin apă. Am vrut să-i pozăm, dar s-au speriat şi ei. De blitz“, a continuat amuzată proaspăta mireasă.
Mirela MARINESCU

Jean-Claude Van Damme şi Billy Crystal, în noul film cu păpuşile Muppets

Jean-Claude Van Damme, Billy Crystal şi Alan Arkin se numără printre vedetele care vor apărea în noul film cu celebrele păpuşi Muppets, programat să apară pe marile ecrane pe 17 februarie 2012, anunţă presa internaţională.
Lungmetrajul despre aventurile broscoiului Kermit şi ale prietenilor săi va fi realizat cu ajutorul animatorilor de la studiourile Pixar. Scenariul peliculei este semnat de actorul Jason Segel, care va şi apărea în film alături de păpuşile obligate să pună în scenă, într-un timp record, un spectacol de succes necesar pentru salvarea teatrului ce le-a adus celebritatea. Păpuşile Muppets au fost create în 1969 de cineastul şi omul de televiziune Jim Henson, iar drepturile asupra lor au fost achiziţionate de compania Disney în 2004. Show-ul de televiziune în care au apărut păpuşile s-a bucurat de succes în întreaga lume şi a fost urmat, din anii ‘80, de mai multe filme de lungmetraj.
NewsIn

Duran Duran va scoate un nou album în decembrie

Trupa britanică Duran Duran, unul dintre cele mai importante nume ale new-wave-ului anilor ‘80, va lansa, pe 21 decembrie, un nou album de studio, intitulat „All You Need is Now“, anunţă presa internaţională.
Piesele discului vor fi disponibile mai întâi în format digital, pe internet, urmând ca anul viitor, în februarie, să fie lansat şi CD-ul. Primul single, care dă titlul discului, va apărea on line pe 14 decembrie.
„All You Need is Now“ este al 13-lea album din discografia trupei.
„Este cel mai bun disc al nostru din ultimii 20 de ani“, promite clăparul Nick Rhodes.
Duran Duran a vândut peste 70 de milioane de discuri în carieră şi a lansat numeroase piese de succes, printre care „Rio“, „Wild Boys“, „Is there something I should know?“, „Wild Boys“, „Save a Prayer“, „A View To a Kill“, „Ordinary World“ şi „Come Undone“.
NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS