12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Muzeul inimilor zdrobite, la Zagreb

 

În 2006, o expoziţie itinerantă dedicată relaţiilor destrămate pornea din Zagreb şi traversa Mapamondul, ajungând prin Slit, Berlin, Belgrad, San Francisco, Singapore, Manila, Cape Town sau Istanbul. După cum informează cotidianul italian La Reppublica, de mai puţin de o lună, Museum of Broken Relationships, sau Muzeul relaţiilor destrămate, a inaugurat în Zagreb prima sa expoziţie permanentă. În prima săptămână de la inaugurare, peste 1.000 de vizitatori s-au înghesuit să admire exponatele. Organizatorii au anunţat că primesc în continuare obiecte care merită să fie expuse. Persoanele interesate pot admira şi pe internet obiectele expediate de foşti amorezi cu inima zdrobită, care vor să scape de amintirile unei relaţii terminate.

 

 

Rachel Weisz, amorezată
de Daniel Craig

 

Cunoscuta actriţă Rachel Weisz a decis să pună capăt relaţiei cu Darren Aronofsky, după nouă ani de convieţuire, pentru a fi alături de noul său amorez. După cum informează Tgcom.it, actriţa este implicată într-o relaţie cu Daniel Craig, de care este îndrăgostită până peste urechi. Rachel şi Daniel au lucrat împreună în lunile februarie şi martie ale acestui an, la filmul „Dream House“, care va fi lansat în curând. Weisz şi Aronofsky, cu care are un băieţel de patru ani, n-au fost niciodată căsătoriţi şi au anunţat că îşi doresc să împartă custodia copilului lor.

 

Hipnoza, noua tehnică de jefuire

Clasicul „Mâinile sus! Acesta este un jaf!“, cu hoţii cu chip acoperit şi înarmaţi cu cuţite şi pistoale, pare să fie deja depăşit. Potrivit absurdityisnothing.net, o femeie din sudul Rusiei a ales o metodă pacifistă, însă la fel de eficace, de a face rost de bani. Poliţiştii au dezvăluit că Galina Korzhova, o rusoaică de origine romă, a hipnotizat de-a lungul timpului peste 30 de angajaţi de la diferite bănci, reuşind să obţină zeci de mii de dolari, fără să folosească nici un fel de armă. Ciudata infractoare a fost arestată în oraşul Volgorad, în timp ce lua de la funcţionarul unei băncii 80.000 de dolari.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS