14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Protest topless împotriva lui Putin
Nepăsătoare la frigul de afară, cinci activiste ale unei organizaţii ucrainene au ales o formă inedită de a protesta împotriva ruşilor. După cum informează tgcom.it, cele cinci reprezentante ale sexului frumos au renunţat la pudoare şi au protestat cu sânii goi în faţa monumentului din Kiev al lui Lenin, fondatorul fostei Uniuni Sovietice, în timpul vizitei efectuate de Vladimir Putin în Ucraina. Sloganurile alese de cele cinci protestatare au fost îndreptate împotriva influenţei crescânde a ruşilor în fosta republică sovietică. „Nu ne vom preda Cremlinului“, a fost doar unul dintre mesajele transmise de cele cinci ucrainence.

Thriller-ul lui Michael Jackson, pe marile ecrane

Regretatul megastar Michael Jackson îşi confirmă statutul de cea mai profitabilă vedetă decedată, viaţa şi activitatea sa profesională părând a fi surse de inspiraţie pentru mulţi alţi artişti şi producători de evenimente artistice. După cum informează Tgcom.it, în curând, pe marile ecrane va fi lansat un film ce va fi realizat după videoclipul hitului „Thriller“. Pelicula va fi produsă de GK Films, în timp ce regia va fi semnată de Kenny Ortega, acelaşi care a regizat şi documentarul postum despre ultimul turneu al starului, „This Is It“. Scenariul îi va aparţine lui Jeremy Garelick şi John Landis. „Thriller“ nu va fi însă un film cu buget mare, suma care se vehiculează în jurul proiectului fiind de aproximativ 50 de milioane de dolari. În afară de GK Films, Summit, Lionsgate and Fox 2000 şi-au anunţat şi ele interesul de a achiziţiona drepturile de producţie. „Thriller“, care a fost declarat cel mai bun videoclip al tuturor timpurilor, a devenit un adevărat fenomen al vremii când a fost lansat în 1983.

Modele de ciocolată

Artista italo-ucraineană Natali Grunska şi-a demonstrat încă o dată măiestria în pictura pe corp, de data aceasta utilizând cremă de ciocolată pentru a decora siluetele modelor sale. Artista a fost prezentă la expoziţia „Cioccolato….che passione“ organizată la Milano, ocazie cu care a prezentat diferite desene cu teme maya şi aztece pentru a parcurge povestea acestei delicatese. Tânăra artistă, care a impresionat deja opinia publică la o prezentare similară organizată cu ocazia concursului Miss Italia, a oferit încă o dată o demonstraţie extraordinară. Spectatorii au avut ocazia să mediteze la valoarea mâncării şi a artei, pentru a dezvolta noi sensibilităţi şi percepţii şi pentru a se apropia mai mult de cunoaşterea gusturilor.

Wesley Snipes îşi încearcă talentul de comediant

După ce a impresionat pe toată lumea cu figura sa serioasă şi necruţătoare din „Blade“, Wesley Snipes vrea acum să demonstreze şi talentul de comediant în pelicula „Master Daddy“, în care va avea alături cunoscuţi practicanţi ai artelor marţiale. Potrivit lui Snipes, filmul „va fi o comedie de acţiune multirasială, o combinaţie între Kung Fu Hustle şi Meet the Parents“. Deocamdată, nu se ştie cine va semna regia şi scenariul peliculei. Cert este doar că Snipes va fi şi producătorul filmului. „Master Daddy“ va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII