16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Iniţiativele dumneavoastră în domeniul social vor fi binevenite, în ciuda faptului că rudele nu vor manifesta prea multă încredere. Şansele de a avea o realizare mai deosebită sunt mari, ceea ce ar putea aduce după sine şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Oricum, se întrevăd noi posibilităţi de câştiguri. Ele pot veni atât din zona serviciului, cât şi din activităţi extraprofesionale.

  Taur
Mintea dumneavoastră funcţionează excelent şi, dacă doriţi să luaţi decizii sau să vă implicaţi în activităţi intelectuale, rezultatele vor fi cel puţin la nivelul aşteptărilor. Acasă vor fi foarte multe de făcut, aşa că va trebui să vă faceţi un program riguros pentru această zi. Va trebui să duceţi muncă de lămurire cu celelalte rude pentru a vă pune ideile în practică.

  Gemeni
În această zi vă veţi preocupa mai ales de problemele personale sau de punerea în practică a unor proiecte mai vechi. Optimismul de care daţi dovadă în general vă ajută să faceţi faţă cât se poate de bine atât chestiunilor domestice, cât şi în anturajul în care vă petreceţi timpul liber. Şi în acest fel aţi putea să vă lărgiţi cercul de prieteni sau să vă găsiţi susţinători pentru proiectele pe care le aveţi în vedere.

  Rac
Dorinţa de a vă implica în activităţi mai deosebite vă poate aduce în situaţia de a vă asuma riscuri inutile. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel veţi face greşeli ce vă vor costa mult în viitorul apropiat. Situaţia materială se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură. Veţi primi oferte de colaborare care se vor dovedi avantajoase. Propunerile pe care le veţi primi ar trebui studiate cu atenţie.
 
  Leu
Nu vor lipsi ocaziile de a vă petrece timpul liber într-un mod plăcut, în compania prietenilor, ceea ce vă va permite să vă relaxaţi. Unul dintre proiectele dumneavoastră mai vechi ar putea fi pus în practică, ocazie cu care veţi avea posibilitatea de a câştiga o sumă de bani. Un contract avantajos ar putea fi semnat în prima parte a zilei. Este posibil să vă asociaţi în muncă sau în afaceri.

  Fecioară
Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi, cum energia fizică nu este nemaipomenită, ar fi bine să o luaţi mai încet. Eficienţa dumneavoastră în chestiunile practice nu poate fi contestată, dar, dacă aţi mai pleca urechea din când în când şi la ce spun cei din jur, nu aţi avea decât de câştigat. Este foarte posibil să primiţi veşti de la rudele aflate pe alte meleaguri.

  Balanţă
În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi. Veţi şti exact ce soluţie să propuneţi pentru oricare dintre situaţiile cu care vă veţi confrunta în această perioadă. Totuşi, orice lucru făcut fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce neplăceri. S-ar părea că veniturile vor fi confortabile, mai ales datorită colaborărilor în care sunteţi implicat.

 Scorpion
Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive deoarece relaţia dumneavoastră cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi s-ar putea deteriora. În continuare vă preocupă relaţia cu persoana iubită. Aţi dori să o îmbunătăţiţi, dar pentru asta ar trebui să faceţi unele compromisuri. Puteţi încerca şi veţi vedea că nu este chiar aşa de greu. Situaţia financiară se află într-un echilibru fragil.

 Săgetător
Relaţia dumneavoastră de suflet nu evoluează aşa cum v-aţi dori, dar asta nu este de natură să vă întristeze. Dovediţi în această perioadă o energie fizică şi mentală deosebită. Faceţi tot posibilul pentru a o canaliza pe o direcţie convenabilă, altfel veţi fi irascibil şi nemulţumit.

  Capricorn
Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea unele discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Veţi reveni asupra unor activităţi pe care le-aţi considerat finalizate. Puteţi semna acte financiar-contabile sau diferite contracte.

  Vărsător
Sunteţi mai dinamic, mai energic decât de obicei, dar şi mai împrăştiat. Energia dumneavoastră, necanalizată corespunzător, se va disipa, fără să vă aducă vreun avantaj. Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de răbdare şi prudenţă. Fiţi atent la detalii pentru a finaliza totul eficient. Comunicarea cu persoana iubită va decurge deosebit de armonios în această perioadă.

  Peşti
Pe acasă va fi multă zarvă din cauza unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece se pare că veţi avea succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest anunţ pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Oricum, va trebui să fiţi ceva mai atent, deoarece aţi putea rămâne fără bani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS