5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ca să vă îndepliniţi marele vis trebuie să concepeţi o strategie foarte serioasă pe care să o urmaţi întocmai. Visul nu se va materializa de la sine, ci necesită un consum imens de energie din partea dumneavoastră. Dispuneţi de toate resursele pentru a-l concretiza, doar că e cale lungă şi anevoioasă până la rezultatele scontate, dar merită fiecare efort.

  Taur
Primiţi o veste cu efecte contradictorii. Pe de o parte, abia aşteptaţi să devină realitate, presimţind că are ceva bun de oferit, dar pe de altă parte vă şi temeţi de consecinţele sale. Nu ştiţi toate detaliile şi, cum sunteţi genul de om care apreciază lucrurile clare şi bine aşezate, o astfel de situaţie cu o doză imensă de nou vă cam lasă fără direcţie.

  Gemeni
Aşteptaţi o implicare mai profundă a partenerului dumneavoastră de suflet în planurile comune. Vreţi să preia pe umerii săi sarcini mai mature, să-şi ia angajamente, pentru că o astfel de împărţire a sarcinilor de cuplu vă inspiră încredere pe termen lung. Dintr-o dată, vreţi o relaţie stabilă, definitivă, în rând cu lumea.

  Rac
Cei care vă atacă azi nu caută ca, prin reacţia lor agresivă, să vă dea la o parte, ci să vă ambiţioneze să ieşiţi din apatie şi să faceţi ceva mai concret. Aveţi o reacţie corectă la atitudinea lor violentă, şi anume nu vă retrageţi în carapace să plângeţi rănit, ci, dimpotrivă, puneţi mâna pe arme şi ripostaţi.
 
  Leu
Din trecut vă trageţi energia pentru evenimentele actuale, pentru că altădată aţi făcut faţă cu brio unei provocări similare şi ajunge doar să repetaţi reţeta succesului de odinioară ca să ajungeţi din nou la aceleaşi reuşite. Mai sunt încă aspecte de demult pe care lumea nu le ştie, deci trebuie să faceţi un pas în faţă şi să povestiţi cu ce vă lăudaţi.

  Fecioară
Vi se pun foarte serios în balanţă faptele cu scopul de a vi se da o notă sau un verdict. Aveţi impresia că nu sunteţi judecat corect, că persoana care are acest drept nu e imparţială, ci ţine cu altcineva, şi de aceea suferiţi profund când vedeţi cu ochii dumneavoastră nedreptatea. Luptaţi pentru adevăr, dacă vă ştiţi nevinovat, şi argumentaţi-vă poziţia.

  Balanţă
Dacă mai apar şi momente de stagnare în drumul spre succes, nu trebuie să le priviţi ca pe nişte eşecuri, pentru că au şi ele rostul lor. Vă detaşaţi un pic de ţelul dumneavoastră, mai luaţi o gură de aer proaspăt şi descoperiţi lumea cu alţi ochi, fără să fiţi atât de ataşat de scopul ales.

 Scorpion
O infuzie de capital în confortul domestic este binevenită, deci, dacă apar de undeva nişte bani în plus, gândiţi-vă la obiectele de care aveţi urgentă nevoie acasă. Indiferent că trebuie să cumpăraţi un televizor sau că s-a stricat maşina de spălat, acum e momentul să ieşiţi la cumpărături şi să aduceţi acasă o achiziţie nouă.

 Săgetător
Dragostea nu e doar un joc frumos, ci şi o construcţie serioasă în doi. Dacă nu vedeţi de la cel drag mai multă implicare şi dorinţa de a clădi ceva serios împreună, începeţi să vă îndoiţi de intenţiile sale. Nu de vorbe dulci şi declaraţii aveţi nevoie dumneavoastră acum, ci de angajamente solide care să vă garanteze faptul că puteţi merge umăr la umăr o viaţă.

  Capricorn
Unii nu vor înţelege corect atitudinea dumneavoastră jucăuşă, pentru că, dacă mereu îi luaţi peste picior şi le atrageţi atenţia asupra unor eventuale gafe, nu faceţi altceva decât să tensionaţi comunicarea cu ei şi să vi-i faceţi duşmani. Unora nu le place să se facă glume pe seama lor.

  Vărsător
Nu mai puteţi suporta atmosfera tensionată din jurul dumneavoastră şi sunteţi gata să luaţi unele măsuri drastice. La nervi, uneori e bine să ripostaţi cu ton ridicat, pentru că vedeţi că nu merge cu vorbă bună. Totuşi, atitudinea dură poate amplifica starea de iritare, dar dacă nimeni nu ia taurul de coarne, lucrurile nu vor reveni la normal.

  Peşti
Începeţi săptămâna cu o oboseală cruntă încât nu aveţi forţa să duceţi nimic din ce v-aţi propus la îndeplinire. Eforturile dumneavoastră par zadarnice, ca o luptă cu morile de vânt, pentru că nu dispuneţi de resursele necesare să ajungeţi la rezultate concrete. Oricât aţi munci, parcă nu mulţumiţi pe nimeni şi apar de peste tot critici şi comentarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS