12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Oricât v-aţi strădui dumneavoastră să faceţi pe plac tuturor, nu veţi reuşi, ca atare nu vă mai consumaţi energia pentru a răspunde pretenţiilor absurde care vin din toate părţile. Deşi faceţi mai mult decât ar trebui, tot veţi auzi comentarii la adresa dumneavoastră, pentru că unii nu ştiu altceva decât să critice.

  Taur
Nu ştiţi cum să reacţionaţi în situaţia de faţă, pentru că există două laturi complet diferite ale aceleiaşi probleme. Aveţi şi ceva de câştigat din toată povestea, dar şi un preţ de plătit, care e cam piperat pentru dumneavoastră, de aceea sunteţi într-o mare derută: să vă bucuraţi sau să vă îngrijoraţi?

  Gemeni
Dumneavoastră sunteţi capul răutăţilor pe unde treceţi, pentru că sunteţi nervos şi ridicaţi tonul de la orice fleac. Noroc că printre colegii dumneavoastră se află şi o persoană extrem de tolerantă, care reuşeşte, prin felul său de a fi, să păstreze echilibrul în comunicare, fără să se ajungă la conflicte periculoase.

  Rac
Deşi primiţi o veste neplăcută care vă taie elanul, nu sunteţi copleşit întru totul de cele întâmplate, pentru că aveţi alături de dumneavoastră persoane care vă susţin şi nu vă lasă la greu. Chiar dacă pe moment vi se pare totul pierdut, familia este alături de dumneavoastră, iar prietenii apar de peste tot pentru a vă ridica moralul.
 
  Leu
Exact atunci când aveţi nevoie să rezolvaţi o chestiune actuală se iveşte un detaliu util din trecut. E ca şi cum aţi acumulat ceva experienţă pe care nu aţi folosit-o până acum sau aţi cumpărat cândva un obiect care vi se părea inutil la vremea respectivă, dar iată că a venit şi vremea să folosiţi cu succes de acele detalii.

  Fecioară
Vă vine o idee care trebuie imediat pusă în practică, pentru că e o soluţie promptă la o problemă complicată. Aveţi curajul să încercaţi ceva nou, nemaifăcut înainte, deşi nu prea sunteţi adeptul soluţiilor originale, dar, când vedeţi ce efecte bune are, prindeţi curaj şi mergeţi mai departe.

  Balanţă
Vă simţiţi blocat într-un punct mort şi nimic nu mai mişcă, dar, dacă nu găsiţi singur soluţia, apelaţi la alţii. Cei imparţiali, care nu sunt direct implicaţi în situaţia de faţă, v-ar fi de ajutor, ca atare, povestiţi altora ce s-a întâmplat, deoarece din dialog se pot naşte idei foarte bune. Va apărea la lumină şi cheia problemei.

 Scorpion
Veştile pe care le transmiteţi astăzi celor din jurul dumneavoastră au un efect pozitiv asupra tuturor. Ba chiar există motive de sărbătoare, iar ceilalţi vă vor privi ca pe un mesager divin. Vă place această postură, să vedeţi un zâmbet pe chipul cuiva atunci când îi transmiteţi o veste bună.

 Săgetător
E greu să spuneţi mai clar ce simţiţi, de parcă nu v-aţi găsi cuvintele sau poate nici nu e prea multă ordine în inima dumneavoastră. Sunteţi schimbător, vă place ba una, ba alta şi, dacă nu începeţi să aşezaţi lucrurile pe un făgaş mai clar, emoţiile dumneavoastră vor deveni un haos. Sunteţi foarte capricios.

  Capricorn
Deciziile pe care le iau azi cei care deţin puterea vă ridică mari semne de întrebare, încât începeţi să puneţi la îndoială legalitatea anumitor informaţii. Vi se pare că unii nu respectă legea sau cel puţin nu sunteţi dumneavoastră cel avantajat de unele libertăţi.

  Vărsător
Gândul zboară spre un loc faţă de care aveţi un respect cu totul aparte şi simţiţi că, dacă aţi ajunge din nou pe acolo, lucrurile ar sta altfel. Indiferent că e vorba de o biserică unde mereu găsiţi alinare, că e un spital sau altă instituţie cu rol-cheie în viaţa dumneavoastră, trebuie să ajungeţi acolo cât mai curând posibil, pentru a vă linişti sau pentru a primi o soluţie.

  Peşti
Nu puteţi împăca pe toată lumea, ca atare nu vă daţi peste cap pentru a împăca şi capra, şi varza, pentru că tot se va găsi cineva care să fie nemulţumit. Importante sunt acum principiile dumneavoastră, fermitatea cu care vă susţineţi poziţia până la capăt, fără a da semne de slăbiciune în faţa nimănui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS