Acasă Magazin Scurte ştiri

Scurte ştiri

Fly Project îşi iau „la revedere“
Fly Project lansează un nou single – „GoodBye“, după ce „Mandala“ a răsunat în difuzoarele tuturor cluburilor din ţară, şi nu numai.
Cu o melodicitate diferită de cea specifică trupei, noul single al Fly Project este o piesă care, prin versurile sale, se adresează tuturor celor care au iubit şi au pierdut, tuturor celor care au spus prea repede „Goodbye“.
„Toate piesele pe care le avem ne reprezintă întru totul, reflectă starea pe care o aveam în acea perioadă. «Goodbye» este tot ceea ce simţeam în momentul în care am compus-o“, povesteşte Tudor Ionescu.
Mirela MARINESCU

„Land of Jokes“ are o nouă voce: Florentina Ciună

În „Land of Jokes“, care revine cu un nou sezon la Pro TV, din 10 octombrie, se va auzi o nouă voce, Florentina Ciună. Ea are 22 de ani şi cântă de o viaţă, iar de săptămâna aceasta îi va încânta pe toţi locuitorii din „Land of Jokes“ cu glasul ei. „Voi face ce ştiu eu mai bine, adică voi cânta parodiile muzicale din emisiune, dar voi avea şi un mic rol, tot de cântăreaţă. Este prima mea experienţă în televiziune, aşa că sunt entuziasmată şi curioasă în acelaşi timp. Sunt convinsă că va fi extraordinar să lucrez cu ei“, a declarat Florentina.
Cu aceeaşi bucurie a întâmpinat şi vestea că din această toamnă va face parte din grupul de la „Land of Jokes“: „M-am bucurat extraordinar de mult când am primit vestea, mai ales că mă aflam într-o perioadă în care nu ştiam în ce direcţie să o iau. Întreaga echipă m-a întâmpinat cu braţele deschise“, a mai precizat Florentina.
Mirela MARINESCU

Nicoleta Luciu se menţine în formă cu foarte mult sport

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela „Iubire şi onoare“, merge la sală, practică Kangoo Jumps şi se plimbă cu rolele în parc, pentru a fi într-o formă fizică excelentă.
De când a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps, Nicoleta nu ezită să încalţe ghetele specifice acestui sport ori de câte ori are ocazia: „Când era cald, mergeam săptămânal în parc, dar, de când s-a făcut mai frig, exersez pe balcon de trei-patru ori pe săptămână câte 20 de minute. Îmi place foarte mult să fac Kangoo Jumps. Mi se pare uşor, la îndemână şi arzi foarte multe calorii“, spune Nicoleta Luciu. Pentru rolul Sorayei din „Iubire şi onoare“, Nicoleta Luciu face mişcare chiar pe platourile de filmare din Buftea: „Îmi place să mă plimb şi cu rolele, aşa că, atunci când am pauză între secvenţe, stăbat aleile din Buftea“, a mai precizat vedeta.
Mirela MARINESCU

Elton John, Sting şi Lily Allen, premiaţi

Artiştii britanici Sting, Elton John şi Lily Allen au fost premiaţi de industria muzicală americană, pentru piesele cu cele mai multe difuzări în Statele Unite la radio şi televiziune, relatează presa internaţională.
Sting s-a numărat printre premianţi datorită hitului „Every Breath You Take“, compus şi interpretat în perioada când activa în trupa The Police. Melodia a fost difuzată în SUA de peste zece milioane de ori.
Distincţia acordată lui Elton John s-a datorat pieselor „Your Song“ şi „Crocodile Rock“, în timp ce Lily Allen a fost premiată pentru „The Fear“.
Ceremonia de premiere a avut loc la Londra.
La precedenta ceremonie dedicată muzicienilor britanici cu piesele difuzate cel mai des în SUA, cei trei laureaţi au fost Ray Davies (fondator şi lider al trupei The Kinks), Bryan Ferry (lansat în trupa Roxy Music) şi Van Morrison.
NewsIn

Jack Nicholson şi Tom Cruise, din nou împreună, în „El Presidente“

La aproape 20 de ani de la filmul de succes „A Few Good Men“, celebrii actori americani Jack Nicholson şi Tom Cruise vor juca din nou împreună, în comedia „El Presidente“, anunţă presa internaţională. Scenariul din „El Presidente“ va urmări povestea unui agent secret care va avea mult de furcă din cauza ameninţărilor la adresa unui fost preşedinte al SUA. Deocamdată, studiourile care vor produce filmul au bătut palma cu Tom Cruise şi i-au făcut lui Jack Nicholson oferta de a face parte, la rândul său, din distribuţie.
În 1992, precedenta colaborare a lui Cruise cu Nicholson, la „A Few Good Men“, a adus încasări de peste 140 de milioane de dolari numai în SUA, în condiţiile în care bugetul peliculei a fost de circa patru ori mai mic.
NewsIn

Exit mobile version