16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă remarcaţi prin idei originale şi un mod de a comunica deosebit, care vă ajută să vă atingeţi uşor orice ţintă. Poate fi şansa de a vă evidenţia într-un colectiv de colegi în care toată lumea se agită să iasă în faţă, dar nimeni nu are şarmul sau inventivitatea de care daţi dovadă azi. Puteţi avea succes în activităţi în care isteţimea, spontaneitatea, independenţa sunt esenţiale, pentru că aveţi nevoie să vă exprimaţi punctul de vedere cu autoritate.

  Taur
Atmosfera de acasă este un pic tensionată din cauza unor veşti care vă privesc pe toţi deopotrivă. Poate unul dintre membrii familiei trece prin momente dificile şi dorinţa lui de a-şi împărtăşi grijile afectează pe toată lumea. Nu prea vă place să staţi acasă, într-o astfel de atmosferă apăsătoare, dar acesta e rolul familiei: de a fi alături la bine şi, mai ales, la greu.

  Gemeni
Aveţi ocazia de a pleca spre un loc de care vă leagă amintiri puternice. Poate e locul unde aţi copilărit, de care v-aţi legat primii ani ai vieţii sau un mediu în care se află persoane dragi şi unde tânjiţi să ajungeţi. Dorul vă cheamă spre alte locaţii decât cele cu care sunteţi obişnuit şi, dacă nimic nu vă reţine acasă, aţi putea urca în tren ca să ajungeţi acolo cât mai repede.

  Rac
Aveţi ceva de ascuns cu privire la nivelul profesional la care vă aflaţi, dar ar fi mai bine să păstraţi în continuare secretul, pentru că o destăinuire nu ar fi în avantajul dumneavoastră. Poate aveţi două joburi şi nu vreţi să se ştie, poate aveţi două surse de venit, din care una e un pic ilegală, de aceea consideri că discreţia şi tăcerea sunt obligatorii. Dacă aţi începe să povestiţi într-o parte ce faceţi în cealaltă parte aţi naşte suspiciuni şi chiar lăsaţi loc de repercusiuni din partea şefilor.
 
  Leu
Dacă plecaţi azi la drum, fiţi sigur că undeva, pe parcursul deplasării, veţi avea parte de o surpriză foarte plăcută. Aflaţi o veste despre un succes personal sau întâlniţi o persoană a cărei prezenţă vă face foarte bine. Dacă puteţi părăsi mediul cu care sunteţi obişnuit ca să ajungeţi sau măcar să treceţi prin alt loc decât cele frecventate de dumneavoastră în fiecare zi aţi descoperi ceva ce vă va face o mare plăcere.

  Fecioară
Descoperiţi urmările unui gest incorect lăsat de o persoană în care aţi avut prea multă încredere. Regretaţi naivitatea de care aţi dovadă, nu pentru că v-aţi lăsat păcălit de vorbe dulci sau de informaţii mincinoase, ci pentru că aţi fost avertizat pe diverse căi că sunteţi dus cu zăhărelul, dar aţi continuat să credeţi în celălalt. Nu puteţi concepe că raţiunea şi logica dumneavoastră au fost atât de oarbe în faţa adevărului evident, dar aţi vrut să îi daţi celuilalt o şansă.

  Balanţă
Banii sunt principalul obstacol al planurilor dumneavoastră, pentru că ar fi nevoie de o infuzie de capital, pe care deocamdată nu îl aveţi. Mai aşteptaţi, o anumită sumă este undeva blocată şi, când veţi avea din nou acces la ea, veţi putea pune în practică planul costisitor de acum. Totul e să nu faceţi angajamente pe care nu le puteţi onora. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva, calculaţi atent banii de care dispuneţi sau pe care îi puteţi obţine.

 Scorpion
Munciţi mult, dar oricât aţi trage, parcă tot nu sunteţi mulţumit de rezultate. E ca o luptă cu morile de vânt, pentru că rezultatele sunt sub aşteptări. Nu numai că sunteţi nemulţumit de ceea ce iese din mâinile dumneavoastră, dar observaţi clientul cum strâmbă din nas sau şeful cum ridică din sprânceană, fiind semnale clare că nici ei nu sunt mulţumiţi de ceea ce le oferiţi.

 Săgetător
Nu vă supăraţi atât de tare pe cei care vă pun azi beţe-n roate şi vă taie avântul. Veţi descoperi în curând că hopul care a intervenit în planurile dumneavoastră are şi o latură pozitivă. Detaşat de ceea ce făceaţi, stând pe loc, aşteptând să se ridice obstacolul, găsiţi alte soluţii care merită încercate. E ca un fel de popas înainte de a rezolva cu brio o situaţie care nu mai înainta în ultima vreme.

  Capricorn
Vă gândiţi că singura cale de a restabili echilibrul într-un proiect care nu mai merge aşa ca altădată ar fi să apelaţi la un specialist care să vă ofere o rezolvare legală incontestabilă. Nu deţineţi informaţiile necesare, deci căutaţi în jur expertul care deţine cheia acestei probleme. Trebuie să apelaţi la lege, altfel nu aveţi cum recăpăta ceea ce vi se cuvine, deci discutaţi cu un notar sau un avocat.

  Vărsător
Profitaţi de mâna amicală întinsă de un coleg care chiar vrea să vă ajute. Alături de el, puteţi duce mai repede la îndeplinire o sarcină pe care v-aţi asumat-o de unul singur, fără să vă daţi seama că e peste puterile dumneavoastră. În doi, umăr la umăr, totul va părea mult mai uşor, ca atare nu vă încăpăţânaţi să le faceţi singur pe toate. Celălalt vă va completa foarte bine fără să aibă pretenţii de a deveni nici şef, nici partener cu drepturi egale.

  Peşti
Felul în care se poartă cineva cu dumneavoastră vă doare profund. Simţiţi că profită de slăbiciunile dumneavoastră, că umblă la coarda sensiblă pentru a vă domina şi, lipsit de voinţă, îi acceptaţi poziţia superioară fără să crâcniţi, dar suferind. Nu aveţi puterea de a vă ridica împotriva sa, toleraţi tăcut toată situaţia, dar nu abordaţi atitudinea corectă. Aţi avea ceva de învăţat de la cel care o face acum pe liderul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS