22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPoşeta, un accesoriu în tendinţe în această toamnă

Poşeta, un accesoriu în tendinţe în această toamnă

Geanta, poşeta de zi cu zi ne însoţeşte peste tot, aşa că designerii nu scapă din vedere nici un amănunt atunci când hotărăsc tendinţele pentru un sezon sau altul. Dacă doamnele şi domnişoarele îşi făceau cumva griji în privinţa dimensiunilor, trebuie să ştie că genţile toamnei rămân la fel de încăpătoare ca şi cele din vara care tocmai a trecut, căci designerii nu au uitat că o femeie are nevoie de foarte multe lucruri pe care le depozitează în poşetă şi care îi dau un sentiment de siguranţă.

Inspiraţi de marile case de modă
 

Nu toată lumea îşi permite o poşetă care să poarte semnătura marilor designeri, dar acest lucru nu ne împiedică să ne inspirăm în alegerea unui astfel de accesoriu din celebrele colecţii.
Casa de modă Christian Dior propune, de exemplu, genţi gen servietă, simple şi elegante, din piele de şarpe sau crocodil. Pe de altă parte, Dolce & Gabbana aduce pe podiumul de modă poşete încăpătoare din materiale neconvenţionale, cum ar fi blană şi stofă cu elemente metalice.
Comode, practice şi foarte frumoase, genţile de la D&G în nuanţe de negru sunt purtabile la orice oră a zilei.
Cei de la casa de modă Gucci aduc în atenţie genţile care trebuie purtate în mână, pentru că sunt complet lipsite de posibilitatea de a le pune pe umăr. Culorile sunt neutre, preferate fiind nuanţele de maro şi cenuşiu. În condiţiile în care poşetele Gucci impresionează prin frumuseţea detaliilor, culoarea devine un element fără prea mare importanţă.
Louis Vuitton aduce în atenţie cele mai simpatice genţi: colorate şi vesele, încăpătoare şi nostime, cu alte cuvinte, irezistibile. Pentru fabricarea lor se foloseşte piele întoarsă catifelată şi moale, catarame, ciucuri şi franjuri.
Interesante şi deosebit de utile sunt şi genţile de inspiraţie vintage, care seamănă cu genţile de călătorie în nuanţe de maro, galben, portocaliu şi negru ale aceluiaşi creator, Louis Vuitton.
Şi săculeţii lui Marc Jacobs sunt adorabili. Cu ciucuraşi şi franjuri, Jacobs nu a făcut rabat la volum şi nici la culoare, aşa că tot mai multe vedete de la Hollywood, şi nu numai, le preferă pentru timpul liber.

Eleganţă şi rafinament

Dacă, în schimb, căutaţi o geantă extrem de elegantă, aruncaţi o privire în culisele casei de modă Prada, care vine cu poşete sobre, dar feminine, din materiale preţioase, fără nici un cusur, cu împletituri, dar şi combinaţii de piele.
Şi Nina Ricci propune genţi foarte feminine şi elegante, în special negre, de diferite dimensiuni.
De asemenea, în acest sezon, leoparzii domină pasarelele alături de tigri, zebre, girafe şi şerpi, animale care inspiră imprimeurile cele mai sălbatice. Tendinţa se extinde şi asupra accesoriilor, aşa că nici poşetele nu scapă, venind în acest fel să definească o imagine modernă şi îndrăzneaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS